Gabriela Prisăcariu Oțil, despre cum își împarte finanțele cu Dani Oțil. Prin ce întâmplare comică au trecut cei doi: “Mi-a apărut sold insuficient!” VIDEO EXCLUSIV

Ce s-a întâmplat când se afla la cumpărături

Gabriela și Dani Oțil formează unul dintre cele mai simpatice cupluri din showbiz-ul românesc, iar prezentatorul de televiziune expune, din când în când, momentele pline de umor pe care le trăiește în căsnicia sa în timpul show-ului “Neatza cu Răzvan și Dani”. De această dată, a venit rândul partenerei sale să ne vorbească, în exclusivitate pentru Ego.ro, de o situație comică. Frumoasa blondă ne-a mărturisit că a primit un card de la soțul său, însă, în timp ce se afla la cumpărături, și-a dat seama că plățile nu pot să fie procesate.

Gabriela Prisăcariu Oțil, despre banii familiei

Dani Oțil i-a oferit partenerei sale un card, explicându-i că niciodată nu o să rămână fără resurse financiare dacă îl folosește. Cu toate acestea, în timp ce se afla la cumpărături, Gabriela Prisăcariu Oțil s-a confruntat cu o situație care acum îi stârnește amuzamentul.

În momentul în care a vrut să plătească ce își cumpărase, plata nu a putut să fie procesată, căci soldul era insuficient:

“Este un subiect greu! Cert este că am un card, mi l-a dat Dani și a zis să am grijă de el pentru că acolo sunt banii noștri care nu se termină niciodată! Cumva, într-un magazin, mi-a apărut sold insuficient! Am intrat în panică! Dani mi-a zis: “Ai grijă, aici sunt banii noștri, nu se termină niciodată!”. Bine! Până să mă cunoască pe mine!

Nu cumpărasem ceva scump, era vorba de o sumă mică și mi-a apărut sold insuficient. Atunci mi-am dat seama că am o problemă reală! (râde) I-am zis: “Cred că cineva ne-a furat cardul sau s-a întâmplat ceva! Uite ce am pățit!”. A spus: “N-are cum!” Ba are! Acum este amuzant, dar atunci m-am speriat, am crezut că am făcut ceva sau cineva ne-a furat banii de pe card!”

Citește și Gabriela Prisăcariu Oțil, despre experiența pe care a avut-o cu agențiile de modelling: „Îmi pare rău pentru lucrul acesta!”. Prin ce a trecut VIDEO EXCLUSIV

“Îi zic că primesc multe lucruri, dar știe adevărul!”

Gabriela Prisăcariu Oțil propune ținute extrem de bune și este implicată, de mult timp, în lumea modei. Vedeta ne-a mărturisit că încearcă să găsească tot felul de explicații în momentul în care îi vin diferite pachete, însă Dani Oțil știe ce se întâmplă cu adevărat, de fapt:

“Da! (n.r. încă de la început au avut finanțele la comun) Acum cheltui de pe mai multe carduri, împart cumva, ca să nu își dea seama cam câți bani am cheltuit! Distribui sumele! Îți dai seama că, de fapt, știe și îmi zice tot timpul! Toate pachetele sunt numai pentru copil, l-am înnebunit cu toți curierii! Îi zic că primesc multe lucruri, dar știe adevărul!”

Citește și Momentul în care Gabriela Prisăcariu a vrut să-l părăsească pe Dani Oțil. „Noi nu am mai fi fost astăzi împreună” VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
5.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Carmen Iohannis, cu fusta PREA scurtă în America! Ce s-a văzut când s-a aşezat pe...
Ea e considerată cea mai frumoasă prezentatoare din lume! Aparițiile ei lasă milioane de oameni...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Florin Piersic, operat pentru a patra oară! Următoarele 48 de ore sunt critice pentru marele...
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția...
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Horoscop 11 Mai 2024. Gemenii trebuie sa ramana cu picioarele pe pamant astazi, Racii au...
Horoscop Zilnic Sâmbătă 11 Mai 2024. Gemenii sunt axați pe câștig în această perioadă și sunt...
Vin banii in luna Mai 2024 pentru 7 zodii! Vezi zodiile care vor castiga cel...
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul...
ADEVĂRATUL motiv pentru care Iulia Vântur s-a mutat în India. Dezvăluirea făcută abia acum de...
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor: "Suntem absolut...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *