George Burcea și Viviana Sposub, apariție surpriză la Cannes 2024. Iubita actorului a furat toate privirile pe covorul roșu FOTO

Cei doi au făcut senzație la evenimentul din Franța!

George Burcea și Viviana Sposub formează, fără doar și poate, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de vedete de la noi din țară. Iar aseară, cei doi îndrăgostiți și-au făcut apariția la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Actorul și prezentatoarea TV au întors toate privirile cu ținutele lor elegante și strălucitoare. Iată imaginile superbe cu ei!

George Burcea și Viviana Sposub au atras toate privirile la Cannes 2024 cu ținutele lor

George Burcea și Viviana Sposub se numără printre cele mai cunoscute și îndrăgite cupluri din România. Îndrăgostiți până peste cap, frumoși și carismatici, cei doi parteneri de viață i-au uimit pe toți cu o apariție de senzație pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Cannes 2024.

Actorul și prezentatoarea TV au apărut braț la braț la eveniment, iar ținutele lor au făcut furori. Viviana Sposub a strălucit la propriu în rochia pe care a purtat-o. Vezi imagini cu ținuta frumoasei vedete în galeria foto a acestui articol!

Imagini cu rochia prezentatoarei TV

După cum se poate observa și din pozele postate în mediul online, rochia Vivianei Sposub este lungă, plină de pietre strălucitoare, fără bretele și cu un decolteu adânc în formă de inimă.

Ținuta îi stă foarte bine vedetei și îi pune în valoare formele perfecte pe care le posedă. În schimb, actorul a optat pentru un costum negru, extrem de elegant, cu papion.

”De câteva zile trăiesc niște experiențe atât de frumoase și inedite pe care abia aștept să le împărtășesc cu voi”, a scris superba șatenă în dreptul imaginilor pe care le-a distribuit pe Instagram.

Te-ar mai putea interesa și Ce spune Viviana Sposub despre nunta cu George Burcea. Vedeta a dat cărțile pe față, mulți au fost surprinși de răspunsul ei!

George Burcea și mama fetițelor sale, Andreea Bălan, s-au împăcat

După cum se știe deja, George Burcea a fost căsătorit, în trecut, cu Andreea Bălan, iar din acest mariaj au rezultat două fetițe, Ella și Clara. Mulți ani, actorul și cântăreața și-au aruncat cuvinte grele şi s-au târât prin tribunale.

Acum, însă, cei doi au revenit la sentimente mai bune și au decis să aibă o relație civilizată de dragul celor două micuțe pe care le au împreună.

”În sfârșit mami și tati se înțeleg. Ne înțelegem bine și suntem ok. Timpul le rezolvă pe toate și maturitatea, înțelepciunea.”, a declarat Andreea Bălan, pentru Antena Stars.

Te-ar mai putea interesa și Motivul pentru care George Burcea nu va mai apărea în sezonul doi al serialului de pe Netflix: “Am decis să nu mai fac parte din Wednesday”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ia amploare
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *