Gina Chirilă a avut de pătimit pe vremea când era fotomodel. Prin ce a putut să treacă: ”Este foarte dureros” VIDEO EXCLUSIV

Dezvăluirile impresionante ale Ginei Chirilă

Gina Chirilă a renunțat la modelling de când a devenit mămică, preferând să se dedice brand-ului de haine pe care l-a deschis în urmă cu câțiva ani. Cu toate că a revenit la măsurile de înainte de sarcină, soția lui Bogdan Vlădău nu mai dă semne că și-ar dori din nou cariera de model. Gina Chirilă a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că a avut de pătimit pe vremea când defila în prezentările de modă și că nu se mai vede făcând aceleași compromisuri.

Prin ce a trecut Gina Chirilă pe vremea când era fotomodel

Pe Gina Chirilă am întâlnit-o la inaugurarea unui magazin de pantofi într-un concept unic în România, în timp ce își alegea de pe o tabletă modele de încălțăminte.

A renunțat la pantofii cu toc înalt pentru încălțări mult mai lejere, asta și pentru că, pe timpul carierei sale de fotomodel, a fost nevoită nu de puține ori să defileze în pantofi cu numere mai mici, ceea ce a făcut-o să treacă prin chinuri groaznice.

”De prea multe ori chiar. Din păcate, de cele mai multe ori pantofii erau mici. Este foarte dureros. Din fericire nu mi-am dat unghiile peste cap, dar au fost daune. Nu mi s-a modificat însă piciorul.

Mi s-a modificat după ce am născut. Acum port cu jumătate de număr mai mare”, ne-a povestit Gina Chirilă, care nu a renunțat însă la pantofii vechi, de înaintea sarcinii, însă atunci când îi poartă își aduce aminte de defilările de modă pe care le făcea în pantofii neadecvați.

”Nu mă întreba să-ți zic cum este această jumătate de număr pentru că nu știu. Dar s-a întâmplat. Nu mi-am aruncat toți pantofii vechi. Mă descurc cu ei, dar tot ce mi-am achiziționat după a fost cu un număr sau jumătate de număr mai mare”.

Citește și De ce Cătălin Botezatu nu a invitat-o pe Raluca Bădulescu să defileze la prezentările sale de modă, deși acum are o siluetă de fotomodel VIDEO EXCLUSIV!

”Îmi ia pantofii cu toc și se chinuie”

Ca orice femeie, mai ales una pasionată de fashion, soția lui Bogdan Vlădău are o colecție impresionantă de pantofi, pe care a dobândit-o fără să fie nevoită să facă prea mari sacrificii.

La modul că niciodată nu și-a dat ultimii bani din buzunar pentru a-și lua perechea mult dorită sau a făcut compromisul de a lua un număr mai mare ori mai mic, doar pentru a avea musai acea pereche de pantofi.

”Nu mi s-a întâmplat să-mi cumpăr o pereche de pantofi cu un număr mai mare sau mai mic doar pentru că îmi plăceau mult, însă pe la 20 de ani eram obsedată de un anumit brand, îl știm, este foarte frumos, dar care este foarte incomod. Nu m-am lăsat, mi-am luat pantofii, dar i-am purtat de trei ori”, a mai povestit tânăra.

De când a devenit mamă, este cu atât mai chibzuită cu banii ei, iar acum tot Universul se învârte în jurul fiicei sale, Katia. Din fericire, micuța nu pare că vrea să calce pe urmele mamei sale, iar la cei trei ani este doar fascinată de pantofii cu toc, însă își pierde repede din interes.

”A început să vrea tocuri. Îmi ia pantofii cu toc și se chinuie. E foarte amuzantă și drăguță. Nu i-am luat și ei pantofi pentru că ideea este că ei nu prea îi plac rochițele și nu mă duc spre zona aia. Aștept. Încă își formează personalitatea și vreau să văd ce îmi cere ea și asta îi dau”, a mai povestit Gina Chirilă pentru EGO.ro.

Video: Dorin Marinuș

Citește și Ce plăcere vinovată are Gina Chirilă. La ce nu se poate abține atunci când vine vorba de mâncare: “Nu pot să refuz!” VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *