Gina Pistol, schimbări în relația cu Smiley. Anunțul i-a luat pe toți prin surprindere: “Jur pe roșu”

Vedeta și-a setat un obiectiv clar pentru 2024

Scris de: Daoud Andra

29 Dec. 2023

Mai sunt câteva zile până când începe un nou an, iar mulți oameni și-au făcut o listă cu planuri și schimbări pe care vor să le implementeze în 2024. Gina Pistol nu face excepție și și-a setat deja un obiectiv clar pentru anul care vine. Ce le-a dezvăluit vedeta celor care o urmăresc pe Instagram.

Schimbarea pe care Gina Pistol vrea să o facă în 2024

Gina Pistol este foarte activă pe rețelele de socializare și ține legătura constant cu fanii ei. Soția lui Smiley împărtășește pe internet atât momentele plăcute, cât și provocările prin care trece, cu maximă sinceritate. Astfel, de curând, Gina le-a mărturisit celor care o urmăresc în mediul online că și-a propus să facă o schimbare în ceea ce privește stilul de viață anul viitor.

Prezentatoarea TV își dorește să ajungă mai des la sala de sport, pentru a fi în cea mai bună formă. Gina a fost sinceră cu urmăritorii ei și le-a mărturisit că s-a mai apucat în trecut de sport, însă după o perioadă a abandonat. De data aceasta speră ca lucrurile să stea diferit și să se țină de antrenamente.

”Mi-am propus ca în 2024 să mă duc la sală. Am zis! Jur pe roșu. Dacă mă simțiți leneșă în 2024, vă rog să mă urecheați”, a scris Gina Pistol pe rețelele de socializare.

Citește și: Moment special pentru Gina Pistol și Smiley. Micuța Josephine, în centrul atenției: ”Părinți emoționați”

Gina Pistol, schimbări în relația cu Smiley. Anunțul i-a luat pe toți prin surprindere
Gina este hotărâtă să se apuce serios de sport

De ce a apelat la terapie după ce a devenit mamă

Anul acesta, Gina Pistol a renunțat la televiziune, pentru a-i dedica mai mult timp fiicei ei, Josephine. Nu este însă singura schimbare pe care a făcut-o soția lui Smiley în viața ei. În urmă cu ceva timp, vedeta a povestit că a apelat la psiholog pentru a putea depăși perioada dificilă de după naștere, când s-a confruntat cu depresia.

Citește și: Gina Pistol, ravisantă la 43 de ani. Ipostaza care a înnebunit internetul, nu ai văzut-o niciodată așa pe soția lui Smiley

”Consider că cele mai importante investiții pe care le poți face sunt pentru tine, în tine. Într-un terapeut, un psiholog bun și într-un abonament la sală, cu un antrenor bun sau pur și simplu să faci mișcare. Pentru că eu stau să mă gândesc: ‘Băi, am 42 de ani! Fiica mea are doi ani și jumătate aproape. Eu, vreau-nu vreau, trebuie ca cel puțin 15 ani de acum încolo să fiu sănătoasă la trup, la minte și la suflet. Să fiu sănătoasă pentru ea. Iar asta înseamnă că tre’ să investesc în mine și tre’ să trag de mine, să fac tot posibilul să fiu, așa cum am zis, sănătoasă la trup, la minte și la suflet, pentru copilul meu.”, a mărturisit Gina Pistol pe Instagram, în urmă cu ceva timp.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Primul interviu al lui Achim, fiul Cătălinei Grama
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *