Giulia Nahmany le-a impus o sumedenie de restricții fiicelor sale, Caroline și Stephanie. Regula peste care nu trece vedeta: ”Reprezintă un pericol” VIDEO EXCLUSIV

”Negociază cu mine să le las să se dea măcar cu un pic de blush”

Giulia Nahmany este mama a două fete, Caroline și Stephanie, de 12, respectiv 10 ani. Cu toate că sunt cea mai mare realizare a ei și este extrem de mândră de ele, actrița a decis să nu le expună public și să le ferească pe cât de mult poate de lumina reflectoarelor. Atât de mult își dorește să le păstreze puritatea de copil încât mărturisește, în exclusivitate pentru EGO.ro, că nu este genul acela de mamă cool, care să accepte ca fiicele ei să se alinieze trend-urilor.

”Vreau cumva să le prelungesc această puritate de copil”

Cu alte cuvinte, Giulia Nahmany nu le-a învățat și nici nu le încurajează pe fiicele ei, care sunt aproape adolescente, să încerce produsele de machiaj. Cu toate că cele două, Caroline și Stephanie, văd în mediul online sau colege de la școală care au deja propria trusă de produse cosmetice, Giulia Nahmany nici nu vrea să aducă în discuție un astfel de subiect.

”Chiar recent am avut o discuție vizavi de această temă. Am luat fetele de la școală și cea mare, în timp ce aveam o discuție cu cineva, mi-a spus să o întreb pe doamna cu care vorbeam când a lăsat-o pe fiica ei să se machieze. Iar povestea asta cu machiajul și cu skincare-ul, care este o nebunie la adolescente în ziua de astăzi mă uimește. Eu nu cunosc anumite brand-uri așa cum știu ele, dar încerc să discut cu ele, să le explic faptul că văd anumite trend-uri pe Tik Tok sau pe rețelele de socializare nu înseamnă că acele creme sau acele produse sunt și bune pentru piele, dar mai ales pentru vârsta lor”, ne-a povestit femeia de afaceri.

Citește și: Cum a reușit Giulia Nahmany să joace în mai multe proiecte de la Hollywood. „Atunci când se fac filme în România apelează la mine” VIDEO EXCLUSIV

Conștientă totuși de faptul că au văzut mereu în ea o femeie îngrijită, care are un ritual de întreținere a pielii, Giulia Nahmany a acceptat să le ia produse specifice vârstei și necesităților lor, însă acest lucru se limitează la cel mult o cremă hidratantă și o loțiune tonică de curățare a tenului.

”Așa că încerc să le iau produse care sunt pentru vârsta lor, care sunt dermatocosmetice, care să hidrateze pielea și să nu creeze o reacție alergică. Trebuie să avem o foarte mare grijă. Dar mai ales trebuie să comunicăm extrem de mult cu adolescenții din ziua de azi”.

Giulia Nahmany nu se lasă înduplecată de fete nici măcar atunci când vine vorba de accesul la telefonul mobil

Oricât de multă muncă de lămurire ar încerca Stephanie și Caroline să ducă cu mama lor, Giulia Nahmany cedează cu greu, iar atunci când o face se limitează doar la a le permite să folosească un gloss și cel mult un fard de obraz.

”De fiecare dată când ieșim din casă avem aceeași discuție legată de machiaj. Negociază cu mine să le las să se dea măcar cu un pic de blush, măcar cu un pic de gloss. Sunt dăți în care le dau voie așa, dar nu vreau să le obișnuiesc. Mereu le spun că sunt frumoase așa cum sunt. Eu chiar promovez această iubire de sine și ca femeile să aibă încredere în ele. Nu machiajul ne face să fim frumoase. Poate că sună clișeic, dar frumusețea vine din interiorul nostru. Bineînțeles că și machiajul ne ajută, dar mai întâi de toate trebuie să avem baza”, a completat actrița.

Un lucru peste care nu trece niciodată, l-a convins și pe soțul ei să fie în aceeași tabără cu ea și să nu cedeze în fața fetelor, este accesul la telefonul mobil. Totul este limitat și ținut sub control, iar asta pentru că este de părere că ceea ce se întâmplă în momentul de față în mediul virtual nu este deloc propice pentru un adolescent.

”Cu telefonul este o altă discuție, pentru că noi am decis de comun acord, eu și cu soțul meu, să aibă telefonul limitat. Adică nu au telefoanele mereu la ele pentru că aceste telefoane, din punctul meu de vedere, reprezintă un pericol. Există prea mult acces la prea multă informație și vreau cumva să le prelungesc această puritate de copil. Nu știu cum să explic exact. Dar telefonul poate să distrugă această puritate”, a mai completat femeia de afaceri.

Citește și: Giulia Nahmany urmează o banală regulă care o ajută să-și mențină pielea netedă și hidratată. „Am înțeles să-mi ascult organismul intuitiv” VIDEO EXCLUSIV

Cea mai mare temere a ei este că Stephanie și Caroline să își piardă din inocență și să se alătureze trend-urilor care sunt promovate pe Tik Tok sau Instagram și să uite să se bucure cu adevărat de anii copilăriei.

”Văd foarte multe adolescente care pur și simplu fac anumite lucruri care sunt destinate femeilor de peste 30 de ani. Mi se pare exagerat și cred că educația este primordială. Trebuie să avem mare atenție și să le explicăm copiilor că nu ceea ce văd la televizor sau pe social media este și adevărat”, a mai explicat Giulia Nahmany pentru EGO.ro.

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *