Horoscop săptămâna 7-13 martie 2022, astrolog Mădălina Manole. Zodia care porneşte pe un drum al schimbărilor

Horoscop săptămâna 7-13 martie 2022. Află previziunile astrale pentru fiecare semn zodiacal de la astrologul Mădălina Manole.
Horoscop săptămâna 7-13 martie 2022, astrolog Mădălina Manole. Zodia care porneşte pe un drum al schimbărilor

Horoscop săptămâna 7-13 martie 2022 – Astrologul Mădălina Manole vine cu detalii despre cele 12 zodii ale horoscopului. Unii nativi vor avea parte de o săptămână plină de reușite în plan profesional, iar alții vor avea o perioada minunată în cuplu. Află care sunt previziunile specialistului și despre celelalte semne ale zodiacului! Cum va fi pentru tine în zilele următoare?

Horoscop săptămâna 7-13 martie 2022. Berbecii se implică în noi proiecte

Își dorești să reiei legătura cu oamenii dragi ție. Te gândești să dedici mai mult timp prietenilor și activităților care te fac să te simți bine. Ai șansa să te implicit în noi proiecte și să cunoști oameni noi.

Taur

Săptămâna aceasta te așteaptă multe provocări în plan profesional, așadar profit de oportunitațile care se ivesc. Ai șansa să te afirmi și să reușești ceea ce ți-ai propus e mai multă vreme.

Gemeni

Planetele Venus-Marte îți transmit un plus de energie și aduc mai multă stabilitate în relația de cuplu. Ar fi momentul să iei decizii importante, pe care le-ai tot amânat, atât în viața personală, cât și în plan profesional.

Rac

Ai parte de o săptămână benefică în plan financiar și porți discuții importante despre bani. Începând cu data de 10 martie te poți aștepta la o gândire mai clară, care te va ajuta să iei decizii importante. În plan amoros ai parte de schimbări importante.

Horoscop săptămâna 7-13 martie 2022. Ce se va întâmpla în această perioadă?

Leu

Traversezi o perioadă de tranziție în plan personal, în care simți că ai nevoie de sprijinul celor din jur pentru a lua anumite decizii. Vrei să faci anumite schimbări, dar nu ai încredere în forțele proprii. Acceptă ajutorul celor din jur care te pot ajuta să reușești

Fecioară

Ai tendința de a te suprasolicita în această perioadă. Îți faci prea multe griji și nu ai de ce. Ai parte de o perioada foarte bună în cuplu și în plan profesional, așadar gestionează-ți energia astfel încât să te poți relaxa mai mult.

Balanță

Ai parte de schimbări importante în această perioadă și nu este exclus să cunoști un nou partener de cuplu. Buna dispoziție pe care o emani atrage multe lucruri pozitive în viața ta.

Horoscop săptămâna 7-13 martie 2022 – Scorpionii au succes în dragoste

Ai parte de câteva discuții tensionate în familie, dar totul se poate rezolva cu calm. Astrele îți sunt favorabile în plan amoros, așa că poți să cucerești persoana care îți place.

Săgetător

Saptămâna aceasta poți rezolva probleme mai vechi pe care le ai în familie. Prin comunicare și răbdare le poți arăta celor dragi că îi iubești.

Capricorn

Capricornii acordă atenţie banilor în această perioadă și vrei să faci totul pentru a-ți spori veniturile. Șansele sunt de partea ta, așadar ai parte de reușite. Ar trebui să abordezi și o atitudine mai deschisă cu persoanele dragi din jurul tău.

Vărsător

Ai parte de energie și o atitudine pozitivă care te poate ajuta să iei cele mai bune decizii. Este posibil să apară câteva discuții și despre bani, dar nimic serios care ar trebui să te preocupe.

Horoscop săptămâna 7-13 martie 2022. Peștii au parte de momente frumoase

Peştii traversează cea mai frumoasă perioadă din viaţa lor. Îți merge bine pe toate planurile, așadar bucură-te din plin de aceste zile frumoase. Nu lăsa anumite frământări mai vechi să îți strice armonia.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
6.8 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *