Horoscop zilnic 18 august. Vești importante pentru Tauri, Raci și Capricorni

Citește previziunile astrologice pentru fiecare zodie.
Horoscop zilnic 18 august. Vești importante pentru Tauri, Raci și Capricorni

Horoscop zilnic 18 august

Astăzi se formează pe cer Trigonul de Aur, un aspect foarte bun între cei doi benefici ai astrologiei, Venus și Jupiter. Astfel, se anunță o zi plină de șanse, noroc, reușite și succes. Contextul astrologic ne readuce optimismul, cheful de viață și distracție, romantismul și plăcerea de a iubi. De asemenea, ne poate aduce oportunități de a face bani, dar și tendința de a cheltui mai mult pe lux și răsfăț. Este o zi foarte buna pentru cei singuri să se îndrăgostească, iar pentru cupluri să-și trăiască iubirea pasional.

Horoscop zilnic 18 august. Taurii, Racii și Capricornii au parte de schimbări

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Venus se află chiar în sectorul iubirii, iar Jupiter în zodia ta, prin urmare ești foarte avantajat de acest tranzit. Ai șanse majore să faci progrese în planul personal, relațional și sentimental. Dacă ești singur, ai ocazia să cunoști pe cineva și să te îndrăgostești. Totodată, este o zi în care distracția și aventura, starea de bine te vor însoți. Ai grijă să nu exagerezi cu cheltuielile.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Contextul astrologic al zilei acționează pe două mari direcții. Venus se află în sectorul familiei și te poate ajuta să îți îmbunătățești relația cu părinții sau să faci progrese în direcția construirii propriului tău cămin. Jupiter se află într-un sector al trecutului și te poate ajuta să te desprinzi de un episod dureros sau să-ți treci mai ușor peste o dezamăgire. Starea emoțională și starea fizică se îmbunătățesc.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Trigonul de Aur te aduce în mijlocul prietenilor și te bucuri de popularitate și aprecieri din partea acestora. Poți cunoaște persoane noi care să contribuie la evoluția și progresul tău. Pe de altă parte, poți avea succes cu un proiect în care ești implicat sau poți intra într-un proiect profesional care să te pună cu adevărat în evidență.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Dat fiind faptul că Venus se află în sectorul tău financiar, iar Jupiter în sectorul carierei, din ambele direcții se întrevăd vești bune. S-ar putea ca superiorii să-ți remarce munca, să o aprecieze și să te bucuri de o creștere salarială. Pe de altă parte, grație talentelor tale, poți obține o funcție mult dorită care să te propulseze profesional.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Dat fiind faptul că Venus se află în zodia ta, te bucuri de o stare de bine, de relaxare și de o mare poftă de distracție. S-ar putea ca unii nativi să simtă că au depășit niște frustrări sau alte condiții limitative. Te vei pune într-o lumină bună, vei ieși în evidență și te vei preocupa de felul în care arăți mai mult ca de obicei. Ai grijă să nu cheltui mai mult decât îți permite bugetul. O serie de convingeri și credințe ți se clarifică și unii nativi chiar pot pleca într-o vacanță în străinătate.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Contextul astrologic al zilei vine să te ajute să scapi de niște vicii și dependențe emoționale sau financiare, să te debarasezi de niște frici și să treci peste o pierdere suferită. Este o zi foarte bună să te reconectezi la partener și să dai frâu liber pasiunii. Pe de altă parte, din punct de vedere financiar, poți face niște investiții destul de avantajoase, dar nu risca mai mult decât este cazul.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Jupiter se află în sectorul relațiilor tale și, grație trigonului pe care îl formează cu Venus, guvernatoarea ta, ești susținut în tot ce ține de asocieri, parteneriate profesionale și chiar în relația de cuplu. Îți poți face planuri de viitor alături de partener și profesional te poți bucura de succes sau de o promovare într-un nou proiect.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Venus tranzitează chiar sectorul carierei tale, iar trigonul cu Jupiter din casa muncii îți aduce oportunități profesionale, șansa de a crește, de a face progrese și de a-ți se recunoaște meritele. Nativii care își caută un loc de muncă s-ar putea ca zilele acestea să se angajeze. Totodată, starea de sănătate este una bună și te simți în putere.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Jupiter, guvernatorul tău, se află chiar în sectorul iubirii și vine cu oportunități în plan sentimental. Dacă ești singur, ai toate șansele să te îndrăgostești și nu este exclus să fie vorba de o persoana de altă naționalitate sau pe care o cunoști într-o călătorie. Relațiile la distanță au parte de oportunități în aceste zile, poate chiar de o întâlnire a partenerilor. Pe de altă parte, unii nativi pot afla că vor deveni părinți, în timp ce alți nativi au succes cu un proiect creativ sau își valorifică o pasiune, un hobby.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Trigonul de Aur care se formează astăzi pe cer ție îți poate aduce niște oportunități financiare sau rezolvarea unor interese financiare legate de un credit imobiliar, o moștenire, un bun material. Este vorba de bani și bunuri deținute împreună cu alții, pensii, asigurări, taxe și impozite. S-ar putea ca familia să îți ofere o sumă de bani sau să te bucuri de niște avantaje materiale din partea altora. Posibil ca partenerului să-i intre niște bani în conturi. Unii nativi primesc sprijin de la familie în demersurile care vizează o locuință.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Contextul astrologic al zilei îți aduce îmbunătățiri semnificative în relațiile cu cei din jur. Venus se află în sectorul relațiilor tale și te poate ajuta fie să cucerești o persoană care îți place și pe care nu ai îndrăznit să o abordezi până acum, fie să te apropii de partener în urma unui dialog în care ajungeți mai ușor la o cale de mijloc. Sunt zile bune pentru a lua decizii importante în cuplu sau pentru a semna contracte profesionale și de colaborare. Nu este exclus ca unii nativi să primească o cerere în căsătorie.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Venus se află în casa muncii și Jupiter, guvernatorul tău, în tranzit prin sectorul banilor, prin urmare Trigonul de Aur de astăzi vine să-ți aducă oportunități de creștere profesională sau financiară. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, ai toate șansele să găsești ceva care să te mulțumescă pe deplin. În plus, ai spor în activitățile întreprinse și îți pui mai mult în valoare talentele și abilitățile.

Horoscopul zilei de 18 august este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *