Horoscop zilnic 7 ianuarie. Lună plină în Rac. Trăiri emoționale intense pentru acești nativi

Principalele previziuni astrale
Horoscop zilnic 7 ianuarie. Lună plină în Rac. Trăiri emoționale intense pentru acești nativi

Horoscop zilnic 7 ianuarie, previziuni pentru fiecare nativ. Astăzi se formează Lună Plină în zodia Rac, un eveniment care va produce trăiri emoționale intense și va aduce tensiuni în diferite sectoare din viața noastră, dată fiind opoziția cu Mercur retrograd din Capricorn. Ca orice Lună Plină vine cu o schimbare, cu o încununare a unei situații. Putem culege roadele și încheia un capitol din viața noastră.

Horoscop zilnic 7 ianuarie. Previziuni pentru toate zodiile

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Această Lună Plină se manifestă în sectorul familiei și poate aduce neînțelegeri cu părinții, cu rudele. Se pot manifesta tensiuni mai vechi, vulnerabilități, traume din copilărie și se pot face reproșuri, se pot spune cuvinte care dor de ambele părți.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Comunicarea va fi afectată de Luna Plină din Rac și s-ar putea să ai parte de certuri cu cei din jur, să nu ajungi sub nicio formă la o cale de mijloc, să nu-ți poți susține ideile sau să te trezești ținta unor acuzații și reproșuri. Ai mare grijă la acte și încearcă pe cât posibil să amâni deplasările.

Horoscop zilnic 7 ianuarie. Restricții, limitări, pierderi

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Luna Plină se formează în sectorul tău financiar și îl implică inclusiv pe Mercur retrogrd, guverntorul tău. S-ar putea ca ceea ce auzi despre bani, salariu, bonificații să nu-ți fie deloc pe plac. Poate fi vorba de unele restricții, limitări, pierderi care îți vor afecta bugetul o perioadă destul de lungă de aici încolo.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Luna Plină se petrece în zodia ta și este un moment important, pe care-l vei resimți puternic la nivel personal și relațional. Un capitol din viața ta se încheie pentru a merge mai departe. Se întrevăd conflicte cu partenerul de viață, cu colaboratorii profesionali și nu este exlus să închei relații, să rupi contracte.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Luna Plină va lumina sectorul bolilor lungi și cronice, așa că persoanele care se știu cu astfel de afecțiuni ar trebui să fie mai prudente. Altfel, este nevoie oricum de mi multă odihnă, de relxare pentru că Luna poate aduce agitație interioră și insomnii, poate amplifica griji, frici, frământări mai vechi și poate reînvia trecutul.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Luna Plină se produce în sectorul prietenior și aici ar putea răscoli niște sitații și ar putea pune la încercare niște relații. S-ar putea să afli niște informații mai puțin plăcute despre cineva din anturaj. Pe de altă parte, s-ar putea să închei un proiect și să culegi roadele, însă nu vor fi nici pe departe pe placul tău.

Horoscop zilnic 7 ianuarie. Nemulțumiri profesionale

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Luna Plină din Rac se petrece în sectorul carierei și poate aduce nemulțumiri profesionale, certuri cu superiorii din cauza unor responsabilități mult prea mari care pică pe umerii tăi. Ai grijă mare la imaginea ta, la funcția ta, la modul în care accepți și manifești autoritatea. Această lunație va pune în evidență un mare dezechilibru între viața de famlie și carieră.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Luna Plină vine cu tensiuni și dialoguri dificile. Este vorba de contraziceri pe care le ai pe baza unor principii de viață, pe baza unor credințe și mentalități. Fiecare participant va crede că deține adevărul absolut și nu va exista un punct comun. S-ar putea ca unele cunoștințe să-ți fie puse la încercare. Sunt de evitat deplsările pe distanțe lungi.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Luna Plină impactează sectorul banilor pe care îi deții cu alții și poate aduce nemulțumiri financiare majore și certuri. Se întrevăd limitări impuse de alții, cheltuieli nejustificate ale partenerului care afectează bugetul comun sau investiții proaste făcute de asociați. O sumă de bani întârzie să intre în conturi.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Luna Plină se petrece chiar în sectorul relațiilor tale și vine cu multă agitație, tensiuni, certuri, momente care slăbesc și destabilizează relațiile. Este vorba atât de relații de cuplu, cât și de relații profesionale. Nu este exclus ca mulți nativi să se îndoiască de partener și să pună punct relației sau să încheie un contract.

Horoscop zilnic 7 ianuarie. Vulnerabilități în sectorul sănătății

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Luna Plină se petrece în sectorul muncii și al sănătății și poate afecta ambele planuri în egală măsură. Vulnerabilitățile organismului acum se pot acutiza și de aceea este important să stai departe de stres, să ai grijă la alimentație și să te odihnești corespunzător. De asemenea, la locul de muncă sitația este destul de neclară, confuză și asta te poate afecta suplimentar. Poate a venit momentul să faci o schimbare, să închei un capitol.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Luna Plină amplifică trăirile emoționale și afective și s-ar putea să exagerezi în plan sentimental, să dai naștere unor gelozii și neîncrederi care să-ți afecteze starea de spirit. Posibil ca relațiile nesudate să se încheie acum, mai ales că nu ești prea dispus să ierți sau să treci cu vederea ceea ce te neliniștește. Te simți destul de vulnerabil și în ceea ce privește relația cu copiii și nu știi cum să abordezi subiectele pe această temă.

Horoscopul zilei de 7 ianuarie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

 

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
8.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *