Idolul copilăriei l-a ajutat pe Daniel Nuță să se pregătească pentru filmele de acțiune. „Făceam prin casă tot felul de scheme” VIDEO EXCLUSIV

"A trebuit să învăț cum să fiu violent"

Daniel Nuță a fost în culmea fericirii atunci când a auzit că a luat castingul pentru rolul principal din serialul ”Groapa”. Cu toate că mai jucase în filme de acțiune, pentru tânărul actor era un prilej în plus pentru a pune în practică schemele de luptă la care visa încă din copilărie, atunci când se uita la filmele cu Bruce Lee. Daniel Nuță a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că celebrul actor și instructor de arte marțiale a fost primul lui antrenor.

”Scenaristul este vinovat pentru toate secvențele cu bătaie”

Fiecare dintre noi a avut cel puțin un idol în copilărie, însă puțini sunt aceea care au avut și norocul de a călca pe urmele mentorilor. Printre norocoși se numără și Daniel Nuță care a urmărit toată copilăria filme cu Bruce Lee, însă la momentul respectiv se vedea mai mult un luptător de arte marțiale decât actor.

Între timp a reușit să le îmbine pe ambele și acum tot ce asimilat în copilărie a reușit să pună în practică.

”De mic, când mă uitam la filmele cu Bruce Lee, făceam prin casă tot felul de scheme. Și acum am avut șansa să le fac și la filmare”, ne-a povestit amuzat actorul”.

Citește și: Ce a făcut Daniel Nuță înaintea unei cascadorii periculoase. ”Creierul nu putea să înțeleagă că dacă îmi dau drumul în gol o să fie bine” VIDEO EXCLUSIV

Recunoaște însă că antrenamentul cu imaginarul Bruce Lee nu a fost suficient și că, oricât s-a antrena în sala de forță, tot are nevoie de o echipă de profesioniști care să îl ajute să ducă la capăt secvențele de acțiune din serialul ”Groapa”.

”Păi e povestea așa, eu a trebuit să învăț cum să fiu violent. Nici nu știam cum să pun mâna pe pistol. Acum lăsând gluma la o parte, chiar am avut o echipă de cascadori în spate, care m-au învățat cum să dau cu pumnul, cum să-l bat pe Andrei Bănuță, cum să fac din astea. Scenaristul, că este și el prezent la evenimentul de astăzi, este vinovat pentru toate secvențele astea cu bătaie”, ne-a explicat Daniel Nuță.

Daniel Nuță s-a împrietenit imediat cu locuitorii din Giurgiu

Cu toate că întregul serial se bazează pe scene de acțiune, iar fiecare episod are cel puțin o secvență cu bătaie, locuitorii din Giurgiu, oraș în care se filmează serialul ”Groapa”, i-au oferit protecție deplină lui Daniel Nuță. Nu doar el se află în grațiile giurgiuvenilor, ci și Marius Manole. Cei doi obișnuiesc ca în pauzele dintre filmări să petreacă timp în mijlocul locuitorilor și să se bucure de localurile acelui oraș.

”Ne-am plimbat cu bărcile, am mâncat pește proaspăt. Păi cu Marius Manole aveam un obicei să mergem să mâncăm la pescăria de pe Dunăre. Când aveam puțin timp mergeam acolo și mâncam. E bine la Giurgiu, nu ne mai compătimiți. Ne-am făcut și prieteni pe acolo, oameni care au zis: ”Boss, dacă ai nevoie vreodată de bodyguard , eu vin”. Deci sunt super apărat. Am o ”armată” în spate”, a mai povestit Daniel Nuță pentru EGO.ro.

Citește și: Daniel Nuță se pregătește pentru a cuceri Hollywood-ul. „Fac cursuri de accent limba engleză”. Ce planuri mari are VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *