Ilona Brezoianu, detalii din culisele TCDU. Ce se întâmplă între ea și Florin Ristei după despărțirea de Naomi Hedman: “Povestea a murit la X Factor” VIDEO EXCLUSIV

”Pe vremea aia nu era cu Naomi”

Ilona Brezoianu este singura femeie despre care Florin Ristei a spus că este cea mai bună prietenă a lui, singura cu care poate avea acest gen de prietenie, fără niciun fel de amestec amoros. Precizarea a fost făcută pentru ca cei de acasă să nu interpreteze glumele pe care actrița le făcea de-a lungul relației cu Naomi Hedman. Ilona Brezoianu a mărturisit, în exclusivitate pentru EGO.ro, că Florin Ristei nu i-a întors glumele în momentul în care ea a intrat într-o relație amoroasă.

”Eu m-am măritat de câteva ori”

Ilona Brezoianu și Florin Ristei fac din nou echipă în cadrul show-ului ”Te cunosc de undeva”, fiind unii dintre concurenții favoriți pentru marele premiu. Acest lucru se datorează nu doar abilităților muzicale și actoricești, dar și chimiei dintre ei. De-a lungul timpului, cei doi au tot glumit pe seama relației dintre ei, încât cei doi au fost nevoiți să specifice faptul că sunt doar cei mai buni prieteni.

”Ce să fac? Ai perioade și perioade. Perioade când nu ai chef să te vadă nimeni și perioade când zici că asta este meseria noastră, asta ne-am ales să facem și despre asta vorbim”, ne-a spus Ilona Brezoianu despre reapariția ei în cadrul show-ului ”Te cunosc de undeva”.

Citește și: Cine este noul iubit al blondei de la Neatza cu Răzvan și Dani. Cei doi nu se mai ascund, stupoare pentru fani

Dat fiind faptul că nu este singura emisiune TV la care participă, ci moderează și ”Neatza de weekend”, tot alături de Florin Ristei, actrița are, în momentul de față, agenda extrem de încărcată, iar timpul nu este cel mai bun prieten.

”Am momente când ațipesc la matinal, dar nu s-a mai întâmplat de mult. E adevărat că se întâmpla pe vremea când eu mai petreceam sâmbetele și atunci era mai grav. Acum nu mai petrec sâmbetele deloc, nu mai ies deloc sâmbăta că a doua zi am emisiune. Ies foarte rar, aproape spre deloc, în cluburi și atunci dacă ațipesc probabil că este din alte cauze. E obositoare perioada asta, sunt grele filmările, e mai greu ca în sezonul trecut”, a mai spus amuzată actrița.

Ilona Brezoianu nu mai are timp de seriale sau lungmetraje

Matinalul și emisiunea ”Te cunosc de undeva”, dar și spectacolele de teatru în care joacă sunt în momentul de față suficiente pentru Ilona Brezoianu. Cu atât mai mult cu cât nu sunt emisiuni deloc ușoare, iar actrița este genul de persoană care tratează proiectele cu profesionalism.

”Programul este mai lejer decât a fost în sezonul trecut. E presiunea mai mare și că sunt echipele bune și pentru că toate echipele sunt bune, momentele sunt din ce în ce mai complicate și mai grele, așa că necesită mai mult timp de repetiții, mai multă concentrare”, ne-a mai spus Ilona, completând că speră să nu îi pice vreun solist de muzică populară, căci este zona muzicală pe care o accesează cel mai puțin: ”Nu îmi este frică de vreun personaj, dar nu sunt în ton și nu îmi place neapărat să cânt muzică populară, dar dacă îmi pică, îmi pică. Asta e. Îmbrățișăm tot ce vine că nu avem ce face”.

Ilona Brezoianu are o relație cu un antrenor de schi

În plus, îm momentul de față, ea este implicată într-o relație amoroasă cu un antrenor de schi și își dorește să aloce timp și poveștii sale de dragoste. Culmea este că, în momentul în care nu era implicată în nicio relație, Ilona Brezoianu făcea glume la adresa lui Florin Ristei și îl anunța că el va sfârși într-o căsătorie cu ea. Cei care o cunosc știu că, de-a lungul timpului, actrița s-a ”măritat” cu Marius Manole, Dan Rădulescu, dar și cu alți actori celebri, iar Ristei nu a fost singurul vizat.

”Pe vremea aia nu era cu Naomi. Atunci a cunoscut-o. La X Factor. Erau glume, dar povestea a murit acolo, odată cu X Factor, acolo ne-am și căsătorit și acolo am și divorțat. Nu mai țin minte pe la Neatza ce îi mai ziceam lui Ristei. Oricum eu m-am măritat de câteva ori. Cred că și la Hollywood m-am măritat de câteva ori”, ne-a explicat Ilona Brezoianu.

Pe de altă parte, Florin Ristei nu merge pe aceeași metodă, ci o lasă să își trăiască liniștită povestea de dragoste, mai ales că dă toate semnalele că este una cât se poate de serioasă și se vede îmbătrânind alături de noul iubit. Chiar dacă nu pare genul care să își dorească realmente să îmbrace rochia de mireasă, se pare că între timp actrița și-a schimbat gândurile.

”Nu zice hop. Nu se știe niciodată. Pune bani deoparte”, a răspuns amuzată Ilona Brezoianu despre nuntă.

Citește și: Legătură neștiută dintre Răzvan Oprea și Ilona Brezoianu: ”Mă bucur că a însemnat ceva pentru ea” VIDEO EXCLUSIV

Așa că publicul mai are de așteptat, cel puțin până la terminarea filmărilor pentru ”Te cunosc de undeva” ca să o revadă în seriale de televiziune sau filme.

”Mi-am luat o pauză de la a mai face proiecte noi. Fac doar ”Te cunosc de undeva” și ”Neatza”. Joc în continuare, dar nu repet la alte proiecte pentru că nu pot. Aș încurca pe toată lumea dacă aș face saltul ăsta de la una la alta. Îmi e dor și de seriale, dar nu cred că aș vrea să mă mai obosesc foarte mult. Adică trebuie să fac totul cu măsură. Nu aș putea să mă bag în șapte proiecte deodată pentru că nu mai fac față”, ne-a explicat actrița.

Singurul domeniu pentru care și-ar face oricând loc în agendă este muzica. De când Florin Ristei i-a acordat credit și a susținut-o să-și arate vocea în public, Ilona Brezoianu a prins gustul concertelor și acum își dorește să cânte mai des. Important este ca Florin Ristei să o cheme mai des la spectacolele lui.

”Trebuie să-l întrebați pe el. Eu nu pot să mă autoinvit în concertele lui, dar de fiecare dată când m-a invitat, am acceptat și mi-a plăcut să cânt. Mie nu îmi place să cânt singură. Mie îmi place să cânt cu cineva, deci nu aș cânta niciodată singură. Dacă el mă invită, cu drag eu particip. Dar asta trebuie să încerci să-l convingi pe el”, a mai completat Ilona Brezoianu pentru EGO.ro.

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
SCANDAL! Imagini ȘOC cu Iulia Albu au scăpat pe net. Sigur NU o recunoști, le...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Imagini controversate din Iași, devenite virale. Gestul rușinos făcut de această blondă, în autobuz
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia...
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au...
Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație:...
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Horoscop 20 Mai 2024. Nativul Taur își va transmite nemulțumirea fără să se concentreze asupra...
Horoscop Zilnic Luni 20 Mai 2024. Săgetătorii au o zi plină, Taurilor le recomandam azi...
Pentru 5 zodii, visele de bogăție devin realitate
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Anunțul special făcut de Andreea Berecleanu după 7 ani de căsătorie cu medicul Constantin Stan:...
"Țipete foarte puternice, mobilă răsturnată".Crimă șocantă în Sibiu! O tânără de 21 de ani, ucisă...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *