Imagini de colecție cu Irina Loghin din tinerețe. Era de o frumusețe extraordinară, de ce a fost interzisă de Elena Ceaușescu

Cum arăta Irina Loghin în tinerețe.

Irina Loghin pare că a descoperit secretul longevității. Luna viitoare, artista va împlini respectabila vârstă de 85 de ani, dar încă își păstrează trăsăturile fine din tinerețe. Iată cum arăta celebra interpretă de muzică populară la debutul carierei și de ce a fost interzisă mulți ani la râd de Elena Ceaușescu.

Imagini de colecție cu Irina Loghin din tinerețe

Supranumită ”Regina muzicii populare românești”, Irina Loghin se mândrește cu o carieră de peste șase decenii. Pasiunea pentru muzică i-a fost insuflată de tatăl ei, iar de la mama sa a moștenit valori precum corectitudinea și modestia.

Citește și: Cum arată Irina Loghin, la 84 de ani, în costum de baie. Imagini din vacanța de lux petrecută alături de fiul ei, apare într-o formă de invidiat

A fost, pe rând, solistă a ansamblurilor ”Ciocârlia”, ”Barbu Lăutaru” și ”Ciprian Porumbescu”, dar talentul ei a trecut granițele țării, cântând pentru o bună perioadă și în străinătate.

Irina Loghin a fost apreciată nu doar pentru calitățile artistice , ci și pentru frumusețea ei. Era o femeie cu trăsături deosebite, senină și carismatică, calități pe care și le-a păstrat și acum.

Pe 19 februarie, artista va împlini respectabila vârstă de 85 de ani, dar nu are niciun motiv de îngrijorare, întrucât pare că a descoperit secretul longevității.

”Fiecare om este cum simte, cum îl țin puterile, nu știu dacă am descoperit eu secretul longevității. Trebuie să fiu tare, să nu cad în melancolie. Eu sunt o persoană care se bucură când poate ajuta pe cineva, e important să știi că poți ajuta pe cineva, că ești acolo pentru acel om. Așa ceva nu se spune, dar nu există mai mare satisfacție decât aceea de a ajuta un om, chiar și cu o vorbă, cu un gând bun”, a declarat artista.

Și-a păstrat frumusețea în ciuda trecerii timpului

Irina Loghin și-a păstrat frumusețea și aura fermecătoare din anii tinereții, când începuse să-și construiască cariera muzicală.

Însă tocmai calitățile pe care le avea par să îi fi adus artistei cele mai mari probleme. Irina Loghin ar fi fost interzisă de Elena Ceaușescu timp de 8 ani de zile. Însă după Revoluție, Irina Loghin a revenit în prim-planul muzicii româești.

”M-au interzis în 1982. Se spunea că Elena Ceauşescu era geloasă pe mine, pentru că eram mult prea iubită de public. Dar eu ştiu că a fost mâna unor colegi ”binevoitori”, care au spus că eu cântam melodii indecente, ceea ce nu era adevărat. Timp de opt ani nu am mai avut voie să cânt pe nicăieri”, a mărturisit artista, în urmă cu ceva timp.

Imagini de colecție cu Irina Loghin din tinerețe
Irina Loghin, imagine din tinerețe

Irina Loghin, vegetariană de peste 30 de ani

Vedeta a renunțat la carne de peste trei decenii și spune că a luat această decizie în urma unor probleme de sănătate pe care le-a avut. Acest stil de viață pare să fie secretul longevității sale, pentru că, spune ea, o ”întinerește” fizic și sufletește.

Citește și: Irina Loghin, dată afară de la spectacol. Cine este prezentatoarea care a scos-o de pe scenă, a ieșit scandal

Eram într-un turneu la Sibiu. Și m-am dus la masă cu Benone și alți colegi… Eu sunt mare iubitoare de animale, și eu, și fiica mea, Irinuca. Cu tăierea porcului era un chin, fugeam de acasă, dar în turneu nu am avut ce face și am comandat un grătar de vită. Am făcut o intoxicație mare… Eram pe scenă cu maestrul dirijor Ionel Budișteanu. Am început să amețesc, să văd steluțe în fața ochilor. M-am dus aproape de maestrul Budișteanu și i-am spus „țineți-mă că mă prăbușesc”… Mi s-au muiat picioarele, m-au luat cu salvarea, m-au dus la spital.

Se întâmpla prin 79 și mi-am zis, cine mai mănâncă carne de aici înainte, indiferent ce se întâmplă. De atunci am tăiat carnea de pe lista alimentelor și toate proteinele le iau din nucă, din migdale…Să vedeți ce preparate fac acasă cu tot felul de amestecuri din semințe. Cartofi dulci, care nu îngrașă așa ca cei albi, îi pun la grătar cu ulei de măsline, sunt un deliciu’, a povestit artista, potrivit impact.ro.

Urmărește în galeria foto de mai sus o colecție impresionantă de poze cu artista!

Sursa foto: Facebook

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *