Imagini de colecție de la nunta Corneliei cu Lupu Rednic. Cum erau în tinerețe, cu greu îi recunoști

Iată cum arătau Cornelia și Lupu Rednic la nunta lor!

Se cunosc de-o viaţă de om, iar acum 31 ani si-au jurat iubire veșnică. Este vorba despre Cornelia si Lupu Rednic. Cei doi artiși formează un cuplu atât pe scenă, cât și acasă, iar fanii îi admiră pentru munca lor, dar și pentru modul în care au menținut flacăra iubirii aprinsă. Astăzi, vă prezentăm câteva imagini de colecție de la nunta Corneliei cu Lupu Rednic, pe care nu multă lume le-a văzut. Iată cum arătau cei doi artiști atunci când și-au unit destinele. Arătau total diferit!

Cum arătau Cornelia și Lupu Rednic în ziua în care s-au căsătorit

Cornelia și Lupu Rednic nu mai au nevoie de niciun fel de introducere. Cei doi artiști formează unul dintre cele mai solide cupluri de vedete din țara noastră. Sunt împreună de peste trei decenii și încă se iubesc la fel ca la început.

Cornelia și Lupu Rednic s-au căsătorit în anul 1992, însă puține persoane știu cum arătau aceștia la începuturile poveștii lor de dragoste. Astfel, ne-am propus să vă arătăm câteva imagini de colecție de la nunta celor doi artiști. Vezi fotografiile în galeria FOTO a acestui articol!

Cornelia și Lupu Rednic, total schimbați în ziua nunții lor

Urmărind imaginile, vei observa că Lupu Rednic era total schimbat în ziua în care și-a unit destinul cu partenera sa. Acesta avea un alt look la acea vreme, iar trecerea timpului se pare că și-a pus amprenta serios asupra chipului său.

În plus, artistul avea și câteva kilograme în minus la nunta sa. De asemenea, și Cornelia este puțin schimbată. După cum se poate vedea, artista era brunetă în fotografiile de la nuntă.

Citește și Metoda cu care Cornelia Rednic slăbește două kilograme pe săptămână. Când ia ultima masă pe zi!

Au pornit de jos pentru a ajunge în stadiul în care se află acum

În cadrul unui interviu acordat recent, Lupu Rednic a spus că el și partenera sa de viață au muncit din greu pentru a-și face un nume în lumea artistică. ”Eu am plecat de la țară, am avut o copilărie foarte grea, dar și frumoasă.

La 14 ani m-am urcat într-o căruță cu cai în vagoanele de marfă și am ajuns în Arad, la transporturi de sfeclă furajeră, porumb și dormeam în saivane cu caii, apoi am fost la coasă, la defrișat de păduri.

A fost chiar în comuna unde cântă Cornelia cu formația Pindu. Primăvara prășeam porumbul, toamna culegeam și stăteam două, trei luni acolo. Ne-am câștigat munca, existența cu sudoarea feței. Niciodată nu ne-am gândit, dacă ne spunea cineva cine vom fi, spuneam că glumește.

Nici în cele mai frumoase vise. În primul rând, cu bunătatea lui Dumnezeu s-au întâmplat toate. Suntem niște oameni credincioși, cu frică de Dumnezeu, dar câteodată mai greșim.

Pe timpuri, ne prindea duminica cu nunțile când se prelungeau și era popa în Biserică câteodată, dar era în scop profesional.”, a declarat artistul, în exclusivitate, pentru Impact.ro.

Citește și Dezvăluirile Claudiei Ghițulescu la 4 ani de la divorț: “Îmi doresc foarte tare să iubesc”. Ce așteptări are artista de la un bărbat VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan, mărturisiri despre relația cu Victor Cornea
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *