Imagini impresionante cu Antonela Pătruț, iubita lui Arpad Paszkany. Nașul Andrei și al lui Cătălin Măruță s-a afișat deja cu noua parteneră la câteva luni de la divorț

Iată cum arată iubita lui Arpad Paszkany!

Vestea că Arpad Paszkany este deja într-o nouă relație, la doar câteva luni de la divorț, a luat pe toată lumea prin surprindere. Noua iubită a celebrului om de afaceri din Cluj-Napoca se numește Antonela Pătruț și a fost ispită la Insula Iubirii, emisiune de la Antena 1. Ea este mai tânără cu 24 de ani decât nașul Andrei și a lui Cătălin Măruță, dar acest detaliu pare să nu-i deranjeze prea mult pe cei doi amorezi. Iată cum arată femeia care i-a pus inima pe jar fostului patron de la CFR Cluj!

Cum arată Antonela Pătruț, iubita lui Arpad Paszkany

Arpad Paszkany, în vârstă dr 52 de ani, a fost căsătorit timp de șapte ani de zile cu Anamaria Feher, în vârstă de 32 de ani. De curând, însă, cei doi au divorțat, iar presa a speculat că de vină ar fi o tinerică sexy în vârstă de doar 28 de ani.

Este vorba chiar de Antonela Pătruț, femeia cu care s-a afișat, recent, fostul patron de la CFR Cluj. Cei doi nu se mai ascund și formează, în prezent, un cuplu în adevăratul sens al cuvântului.

Imagini impresionante cu Antonela Patrut, iubita lui Arpad Paszkany 30
Antonela Patrut si Arpad Paszkany

Cu ce se ocupă tânăra

Antonela Pătruț nu este străină de lumea mondenă. După cum am precizat și mai sus, ea a fost ispită la Insula Iubirii, celebra emisiune de la Antena 1, prezentată de Radu Vâlcan.

La vremea aceea, iubita lui Arpad Paszkany era prezentată ca o persoană amuzantă şi onestă. ”Fire amuzantă şi onestă, Antonela Pătruţ nu se va sfii să le spună tuturor drept în faţă ceea ce gândeşte.

Antonela a venit pe Insula Iubirii din dorinţa de a descoperi oameni noi şi totodată pentru a vedea dacă mai există relaţii solide într-o lume destul de superficială.”, se arăta într-un comuniat transmis de Antena 1, la vremea respectivă.

Te-ar mai putea interesa și Divorț bombă în showbiz! S-au despărțit în mare secret. Au doi copii și zeci de milioane în conturi, legătura cu familia Măruță!

”Sunt dispusă să fac orice”

În cadrul aceluiași show, Antonela Pătruț, care se poate lăuda pe Instagram cu aproape 60.000 de urmăritori, mai spunea că nu are limite și că este dispusă să facă orice pentru a intra în grațiile băieților de pe insulă. Precizăm că Antonela Pătruț a participat la Insula Iubirii în anul 2022.

”Nu am limite. Sunt dispusă să fac orice, dacă simt asta. Mi-aș dori să ajung să cunosc băieții și să mă îndrăgostesc, de ce nu, de unul dintre ei.”, spunea tânăra despre rolul ei la Insula Iubirii.

Te-ar mai putea interesa și Anunțul făcut de Antena 1 despre cel de-al optulea sezon Insula Iubirii. Fanii așteptau cu nerăbdare asta!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce se va întâmpla când Regele Charles moare. Totul despre operațiunea Podul Menai, ce presupune acest cod
8.8 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *