Imagini rare cu Andra Măruță în costum de baie. Vedeta a renunțat la inhibiții în vacanță

Andra Măruță s-a pozat în costum de baie

Andra, partenera de viață a lui Cătălin Măruță, nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Este una dintre cele mai bune voci de la noi din țară și aproape toate melodiile pe care le lansează ajung hit-uri. Vedeta are numeroși fani, însă nu mulți au avut ocazia să o vadă pe artistă în costum de baie. Recent, însă, celebra solistă a renunțat la inhibiții și s-a lăsat fotografiată în vacanță.

Andra Măruță a renunțat la inhibiții. Artista s-a pozat în costum de baie

Andra Măruță este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe din România. Totodată, ea are și o familie frumoasă și nu a ieșit în evidență decât prin munca și talentul său.

Astfel, de puține ori a fost văzută pozând fără inhibiții. De această dată, însă, solista nu a mai ținut cont de nimic și s-a afișat pe rețelele sociale în costum de baie.

Ce-i drept, artista a profitat și de ocazie, aflându-se în vacanță în Spania. Nu singură, ci alături de superba sa familie. În vârstă de 36 de ani, soția lui Cătălin Măruță a demonstrat că știe cum să-și pună în evidență silueta, alegând să poarte un costum dintr-o singură piesă, alb-negru. De asemenea, artista și-a asortat costumul cu o rochiță de plajă dintr-un material vaporos.

Citește și Uite în ce lux au stat Andra și Cătălin Măruță în vacanța pe imensul vas de croazieră. Surpriza care i-a cucerit pe loc!

Andra Maruta 2
Andra Maruta

Orașul din Spania care a cucerit-o pe Andra

În Spania, Andra Măruță și familia ei au vizitat mai multe locuri superbe, însă cântăreața s-a declarat total cucerită de orașul Marbella. Solista spune chiar că ar fi în stare să părăsească România pentru a locui acolo.

”Vroiam să vă spun că încă sunt în Marbella. Dacă ar fi să vă fac așa o mărturisire. N-am mai spus-o nimănui. Dacă aș vrea să mă mut într-un loc – aici ar fi, în Marbella.

Dacă ar fi să plec din România, ăsta ar fi locul în care eu m-aș muta. Este un loc extraordinar. Liniștea aceasta pe care încerci să o găsești toată viața, noi am găsit-o aici”, a spus Andra pe Instagram.

Citește și Ce religie are Andra, de fapt. Detaliul neașteptat care s-a aflat despre soția lui Cătălin Măruță!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
7 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *