În cât timp trebuie să bei de fapt cafeaua cu lapte după preparare. Multe persoane fac greșeala - Ego.ro

În cât timp trebuie să bei de fapt cafeaua cu lapte după preparare. Multe persoane fac greșeala

Știi în cât timp trebuie să bei cafeaua cu lapte după preparare?
În cât timp trebuie să bei de fapt cafeaua cu lapte după preparare. Multe persoane fac greșeala

Românii adoră cafeaua, iar acest lucru nici nu este de mirare având în vedere că această băutură delicioasă face ca trezirea de dimineaţă să fie mult mai uşoară. Cu toate aceastea, mulți preferă să o bea cu lapte și o consumă greșit. Iată în cât timp trebuie să bei, de fapt, cafeaua cu lapte după preparare. Specialiștii au spus clar!

Cât timp rezistă, de fapt, cafeaua cu lapte după preparare. Puţini sunt cei care ştiau asta

Cafeaua este, fără dar și poate, una dintre cele mai consumate băuturi în lume și în România. Nimic nu se compară cu savurarea unei cafele bune, proaspăt preparate, iar dacă aceasta este făcută și cu lapte, fiecare înghițitură poate fi de fapt doza de energie de care aveai nevoie pentru o dimineață perfectă.

Însă, dacă obișnuiești să o consumi încet, apreciind gustul ei și desfășurând și alte activități în același timp, află că procedezi greșit. Potrivit specualiștilor, cafea cu lapte se bea, de fapt, imediat sau în cel mult două ore de la preparare.

Asta pentru că ea își schimbă gustul în timp, fiindcă se oxidează. Astfel, pentru o aromă proaspătă și intensă, este de preferat să consumi cafeaua cu lapte cât mai repede, conform celor de la foodstory.ro.

Citește și Trucul care „îți dă energie”. Nu are legătură cu cafeaua. Prof. dr. Vlad Ciurea a dezvăluit secretul pentru un tonus bun!

Cat timp rezista cafea cu lapte dupa preparare
Cat timp rezista cafea cu lapte dupa preparare

Un alt sfat important pentru iubitorii de cafea

Specialișii mai spun că această băutură extrem de îndrăgită se bea, într-adevăr, dimineața, dar nu pe stomacul gol. Experții spun că acest obicei ne poate afecta serios sănătatea. Mai mulți cerceetători au descoperit că consumul de cafea pe stomacul gol poate crește nivelul de zahăr din sânge.

“Majoritatea alimentelor consumate la micul dejun sunt bogate în carbohidraţi, aşa că este posibil să aibă loc acelaşi efect. Recomand consumul iniţial de alimente care nu conţin zahăr sau carbohidraţi, apoi consumul de cafea.

În cazul în care îţi place să consumi carbohidraţi la micul dejun, nu consuma cafea cu cel puţin o oră înainte”, se arată într-un studiu publicat în British Journal of Nutrition.

Citește și De ce să pui lămâie în cafea. Trucul e bestial, trebuie să-l știi!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Pătruleasa nu spune ”nu” atunci când e vorba de întoarcerea în TV. Ce face acum, de când ”stă acasă”
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *