„În sfârșit o ținută care o avantajează!”. Cum a apărut Carmen Iohannis la un dineu oficial în Germania. Și-a schimbat stilistul

Prima doamnă a primit numai laude de data aceasta

Scris de: Daoud Andra

06 Jun. 2023

Ținutele pe care le poartă Carmen Iohannis în vizitele oficiale stârnesc întotdeauna un val de comentarii în mediul online. După ce în ultima vreme a primit numeroase critici pentru felul în care s-a îmbrăcat, prima doamnă a apelat la un alt stilist român pentru a-și alege ținuta cu care s-a afișat la un dineu în Germania. Outfit-ul a fost impecabil, iar soția președintelui a primit o mulțime de laude pentru alegere.

Carmen Iohannis, ținută impecabilă în Germania

Nicio apariție a soției președintelui nu este trecută cu vederea. Atunci când vine vorba despre ținute, Carmen Iohannis are o siluetă care îi permite să poarte aproape orice. De-a lungul timpului, a colaborat cu câțiva designeri și stiliști români și a bifat o mulțime de apariții inspirate, dar și unele pentru care a fost criticată. De data aceasta, prima doamnă se pare că a făcut o alegere inspirată, iar outfit-ul purtat la dineul oficial din Germania a fost lăudat.

Citește și: Greșeala majoră făcută de Carmen Iohannis. Ce a observat Cătălin Botezatu, după ce i-a analizat ținuta de la încoronarea Regelui: “Nu e o alegere bună “

Prima doamnă l-a însoțit pe președintele Klaus Iohannis la Dusseldorf, unde acesta a primit Premiul Civic German, din partea Fundației Civice Bad Harzburg. Pentru dineul oficial, Carmen Iohannis a ales un deux pieces de culoare roz pal, semnat de Maria Marinescu. Taiorul cu umerii goi și cu peplum și fusta până la genunchi au fost accesorizate cu o pereche de pantofi stiletto, o poșetă albă plic și colier la baza gâtului.

„În sfârșit o ținută care i se potrivește ca formă și mărime și care transmite eleganță”

„În sfârșit (repet și eu cu bucurie) prima doamnă este îmbrăcată potrivit poziției oficiale, într-o ținută care îi scoate în evidență frumusețea și distincția!”

„În sfârșit o ținută care o avantajează! Minunat” – au fost câteva dintre comentariile din mediul online, la fotografiile cu outfit-ul lui Carmen Iohannis.

Citește și: Mâncarea preferată a lui Klaus Iohannis. Ce îi gătește prima-doamnă soțului său de fiecare dată când merge acasă, la Sibiu

“În sfârșit o ținută care o avantajează!”. Cum a apărut Carmen Iohannis la un dineu oficial în Germania. Și-a schimbat stilistul
Carmen Iohannis, în ținuta semnată de Maria Marinescu

„Este o ținută care să reflecte frumusețea”

Maria Marinescu a publicat pe contul ei de Instagram câteva imagini cu prima doamnă purtând creația semnată de ea și a scris în dreptul lor:

„Onorată să creez ținuta pentru prima doamnă a României, Carmen Iohannis. Am conceput un deux pièces într-o nuanță delicată de roz , adăugându-i detalii elegante. Este o ținută care să reflecte frumusețea, rafinamentul și eleganța reprezentate de doamna Iohannis.”

Citește și: Designerul care o îmbracă pe Carmen Iohannis de 7 ani recunoaște că ținuta purtată la Încoronare nu a avantajat-o. Cum a criticat rochia creată de Irina Schrotter

De-a lungul timpului, Carmen Iohannis a colaborat cu mai mulți designeri români. Cel mai des a lucrat cu Eli Lăslean și Andrea Tincu, două creatoare de modă care au semnat numeroase ținute purtate de soția președintelui. Pentru încoronarea regelui Charles, care a avut loc în urmă cu o lună la Londra, prima doamnă a ales o ținută semnată de Irina Schrotter.

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 2-8 octombrie 2023
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *