“Întâlnire” de gradul zero între Anamaria Prodan și Corina Caciuc. Cum a fost pusă iubita lui Reghe într-o situație neplăcută

Iată ce s-a întâmplat la judecătoria Buftea!

Războiul început acum doi ani între Anamaria Prodan și Corina Caciuc continuă și astăzi. În 2022, actuala parteneră de viață a lui Laurențiu Reghecampf a dat-o în judecată pe celebra impresară pentru declarații calomnioase, iar vineri, 26 ianuarie 2024, a avut loc o nouă înfățișare la judecătoria Buftea. Iată ce s-a întâmplat în fața judecătorilor!

Anamaria Prodan și Corina Caciuc, o nouă înfățișare la tribunal

Fosta și actuala parteneră de viață a lui Laurențiu Reghecampf au avut vineri, pe data de 26 ianuarie 2024, o nouă înfățișare la judecătoria Buftea. Anamaria Prodan s-a prezentat împreună cu avocații săi, la termen în procesul pe care rivala sa i l-a deschis în urmă cu doi ani de zile.

Însă, actuala parteneră de viață a antrenorului a lipsit de la procesul intentat chiar de ea. Totuși, Corina Caciuc a fost reprezentată de avocata ei. Aceasta din urmă a trebuit să aducă dovezi care să arate că iubita lui Laurențiu Reghecampf nu este în România și că este însărcinată, dar se pare că nu a avut asupra sa documentele cerute de judecători.

Citește și Laurențiu Reghecampf Jr. joacă în filmul mamei sale, Anamaria Prodan: “Sunt fericită și mândră”. Cum reacționează când îl strigă „Bebeto” VIDEO EXCLUSIV!

”Să fiu sinceră, m-am amuzat”

La ieșirea din instituție, Anamaria Prodan a făcut primele declarații cu privire la procesul pe care i l-a deschis partenera fostului ei soț. ”Este adevărat. La termen am fost eu și avocații mei. Să fiu sinceră, m-am amuzat.

Domnișoara avocat a acestei vedete internaționale care m-a dat în judecată pentru distrugerea imaginii publice a fost pusă într-o situație incredibilă. Nu a avut niciun act doveditor care să susțină lipsa de la termen a clientei sale.

Motivele erau hilare: 1. Nu are contractul lui Reghecampf din Arabia Saudită, căci nici Reghecampf nu-l are. Acesta l-a semnat doar în limba arabă și nu este tradus. Așa ceva nu am auzit nici în cărțile de colorat.

Nu a avut un act medical care să ateste lipsa clientei de la termen. Nu a avut absolut nimic care să ateste șederea clientei Caciuc în Arabia Saudită. Și era și normal să nu aibă, deoarece Reghecampf este însurat și are copii făcuți cu fiecare femeie, așa cum a putut el, săracul.

Amantele sau concubinele nu fac parte din contractul lui Reghe în Arabia Saudită. Ele nu au cum să aibă reședința în această țară, decât dacă sunt luate în spațiu de Reghe ca bone, bucătărese sau femei de serviciu. Nu știu și nu este problema mea cum o ia în spațiu de Caciuc”, a mărturisit agentul FIFA, potrivit Spynews.ro.

Citește și Anamaria Prodan revine în forță la TV, e oficial! Emisiunea cu care vrea să distrugă concurența, când începe!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Adrian Nartea a renuntat la contractul cu PRO TV pentru Asia Express
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *