Intervenția estetică pe care Majda Aboulumosha și-a făcut-o la 36 de ani: “Nu m-am dus cu poza altei femei, ca să arăt ca ea, nu a fost vreun moft “

Iată la ce intervenție estetică a apelat vedeta!

Majda Aboulumosha este una dintre vedetele care s-au luptat aprig cu kilogramele în plus și care a reușit să iasă învingătoare. Ea cântărea, la un moment dat, 90 de kilograme, dar acum are un trup ca tras prin inel și are mare grija să se mențină în formă. Însă, prezentatoarea TV recunoaște că a avut nevoie și de ajutorul medicilor  pentru a ajunge să arate așa cum și-a dorit.

Majda Aboulumosha și-a făcut o intervenție estetică la 36 de ani

Majda Aboulumosha, în vârstă de 36 de ani, se află de multă vreme în lumina reflectoarelor, iar felul în care s-a schimbat vedeta din punct de vedere fizic, de-a lungul timpului, este mai mult decât vizibil.

La un moment dat, frumoasa moderatoare avea 90 de kilograme. Ulterior, ea a slăbit, dar variațiile de greutate, au lăsat urme pe corpul său. Prin urmare, aceasta a decis, de curând, să-și facă o lipoaspirație.

”Am terminat emisiunea și  imediat m-am îndreptat spre clinică. Am emoții, recunosc… Cine mă cunoaște  știe că sunt un mic cercetaș, pun în balanță mult deciziile  și când mă hotărăsc știu foarte bine că am făcut cea mai bună alegere.

De-a lungul timpului am avut oscilații de kilograme, pierderi de aproape 30, 20 de kilograme etc. și acestea au lăsat urme pe corpul meu, în special în zona picioarelor.

Sunt adepta mâncatului sănătos, a sportului și mereu am avut grijă să echilibrez, dar unele lucruri chiar nu mai țin de mine…” a povestit Majda Aboulumosha în mediul online.

”Am simțit că am făcut cea mai bună alegere”

În continuare, vedeta le-a mărturisit prietenilor săi virtuali că a avut mare încredere în medicul la care a apelat și a fost sigură că acesta este pasul corect pentru ea.

”Intervenția de care am nevoie este o lipoaspirație asistată prin laser…M-am prezentat în cabinetul doamnei doctor și am simțit că am făcut cea mai bună alegere.

Nu m-am dus cu poza altei femei, ca să arăt ca ea, nu a fost vreun moft și nici nu am vreo așteptare măreață, doar am vrut să aleg un specialist care să îmi înțeleagă nevoile. Fiecare corp este unic și diferit!”, a mai spus prezentatoarea TV.

Citește și De ce Majda Aboulumosha nu mai apare în serialele din România: ”Nu m-am lăsat”. Puțini știu de legătura ei cu Nicoleta Luciu VIDEO EXCLUSIV!

Cum se simte în prezent vedeta

După ce a suferit intervenția, Majda Aboulumosha a revenit cu noi vești pentru admiratorii săi. Ea a declarat, potrivit celor de la click.ro, că operația a decurs foarte bine și că nu are dureri.

”Momentan am o săptămână de la intervenție. Nu am dureri. După vreo patru săptămâni se văd rezultatele, încă port corsetul, sunt cuminte, mă simt foarte bine, vin la emisiune, nu mi-am anulat nimic, nicio activitate, prezint în continuare. Nu am avut niciun fel de durere.

Așa cum am scris pe Instagram, am avut anumite oscilații de kilograme și am rămas cu anumite depozite, care nu mai puteau fi  eliminate prin dietă sau sport, dar eu mănânc în continuare sănătos.

Eu fac în continuare sală doar că acum nu mai am voie să merg la sală o lună de zile. Eu întotdeauna am avut grijă de mine!”, a mărturisit Majda Aboulumusha.

Citește și Regula de la care Majda Aboulumosha nu se abate pentru a-și menține silueta suplă: „După 36 de ani trebuie să avem mare grijă” VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ia amploare
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *