Interviu la dublu cu cele două generații de prezentatori de top, Octavian Ursulescu și Dan Negru: ” Într-o țară cu o lume a televiziunii zdravănă la cap, Ursulescu era legendă. Era Larry King!” EXCLUSIV

Octavian Ursulescu, despre Dan Negru: ”Este spontan și plin de farmec!”

Octavian Ursulescu și Dan Negru. Doi prezentatori de legendă, în vremuri diferite și, totuși, la fel de grele, cu un public la fel de pretențios. Nu e deloc ușor să fii amfitrion, așa cum pare de la distanță. E nevoie de carismă, de cultură generală, de o documentare temeinică, de prezență de spirit, pentru imprevizibil, dar și de o adaptare rapidă, odată cu trecerea anilor, pentru a te menține în față. Ce părere au unul despre celălalt? Răspunsurile lor, oferite în exclusivitate pentru Ego.ro, sunt remarcabile și nu ne rămâne să spunem decât ”Jos, pălăria!”. Dovedesc a avea un elegant fair-play, într-o lume deloc prietenoasă a show-biz-ului, în care încă persistă nedreapta luptă a generațiilor.

Dan Negru: ”Suntem țara în care bătrânețea începe la 30 de ani. De asta și suntem așa cum suntem”

Dan Negru este, de peste 25 de ani, ”Regele audiențelor”. A știut să se reinventeze și să rămână în top și în prezent cu emisiunile sale de cultură generală difuzate de Kanal D. Este prezentatorul cu mari performanțe al acestor vremuri, și nu doar aici, în România, ci și la televiziunea Prime TV, din Chișinău, unde găzduiește alte concursuri. Și-a păstrat însă modestia, a rămas cu picioarele pe pământ, și îi poartă un deosebit respect lui Octavian Ursulescu, titratul prezentator de evenimente, care a debutat cu succes în anii comunismului:

”Într-o țară cu o lume a televiziunii zdravănă la cap, Octavian Ursulescu era legendă. Era Larry King (n.r- a fost un moderator american de radio și de televiziune) sau Pippo Baudo (n.r.-  unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori italieni, poreclit „Superpippo”). Noi suntem cei care cred că pentru un prezentator televiziunea se termină la 25 de ani. Noi suntem singura țară unde știrile serioase, despre război, sunt citite de fete de 20 de ani pe fața cărora se vede că habar n-au despre ce citesc. Suntem țara în care bătrânețea începe la 30 de ani. De asta și suntem așa cum suntem”, ne-a declarat Dan Negru, în exclusivitate pentru Ego.ro

Interviu la dublu cu cele doua generatii de prezentatori de top Octavian Ursulescu si Dan Negru
Dan Negru este vedeta postului Kanal D

Octavian Ursulescu: ”Dan Negru este un băiat minunat, plin de vervă, de energie, însuflețește platoul de filmare”

Impresionat de vorbele frumoase ale lui Dan Negru, celebrul prezentator Octavian Ursulescu îi întoarce complimentele, cu aceeași eleganță:

”Dan Negru este un băiat minunat, plin de vervă, de energie, însuflețește platoul de filmare. Se mișcă cu lejeritate în fața camerelor de filmat, este spontan și plin de farmec, ceea ce-l face imediat simpatizat de telespectatori. L-am cunoscut încă de când era la Timișoara, unde a făcut radio și televiziune alături de fratele lui Titus Munteanu, Dodo Muntean. Apoi, Titus l-a adus în București și tare bine a făcut, așa cum s-a dovedit imediat, pentru că a devenit rapid un realizator-prezentator nu numai cu carismă, dar și cu o popularitate remarcabilă, care l-a transformat rapid într-un ”Rege al audiențelor”, ne-a declarat Octavian Ursulescu, în exclusivitate pentru Ego.ro

Octavian Ursulescu regretă că nu a reușit să ajungă la performanța lui Dan Negru: ”Nicio șansă să-l egalez!”

Octavian Ursulescu ne-a mai dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că are însă și un mare regret, referitor la performanțele lui Dan Negru:
”Este legat de numărul de Revelioane animate de Dan Negru pe micul ecran. Socoteam la un moment dat că mă apropiam de cifra lui, eu în postură de prezentator al Revelioanelor în aer liber din Piața Unirii din Focșani. Dar cum acestea n-au mai avut loc de ani buni, nici o șansă să-l egalez! Și mai apreciez ceva la el: faptul că își exprimă fără reținere convingerile în spațiul public, nu numai legat de televiziune”.
Octavian Ursulescu a fost prezentatorul numărul 1, din anii comunismului, fiind și gazda Festivalului de muzică ușoară ”Mamaia”. Și în prezent  continuă să fie solicitat. Recent, el a fost amfitrionul celebrului Festival de romanțe de la Târgoviște.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Tonciu își dorește cu ardoare să revină în televiziune
10 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *