Ioana Ginghină, detalii despre silueta ei. De ce nu mai este vedeta vegetariană: “A zis Ruxi să nu recunosc” VIDEO EXCLUSIV

A reînceput să mănânce carne

Ioana Ginghină și-a păstrat, de-a lungul timpului, silueta, iar vedeta se simte foarte bine în pielea ei. Totuși, ea ne-a recunoscut, în exclusivitate pentru Ego.ro, că are un anumit stil de viață de 6-7 ani și are grijă cu privire la ce mănâncă. Cu toate acestea, actrița a punctat că a reînceput să mănânce carne, după ce a fost vegetariană mai mulți ani.

Ioana Ginghină a reînceput să mănânce carne

Ioana Ginghină arată senzațional. Veselă, spumoasă, plină de umor, actrița reușește să cucerească pe toată lumea. În plus, ea se bucură de o siluetă perfectă. Actrița a vorbit la interviurile Ego.ro despre stilul său de viață, explicând că are grijă să mănânce potrivit. Aceasta a reintrodus carnea în meniul pe care îl are. Ba chiar, fiica ei, Ruxandra, se gândește să facă aceeași alegere ca mama sa, după ce a devenit vegetariană în urmă cu câțiva ani:

„De 6-7 ani de zile am un stil de viață. Nu mai țin nicio dietă, doar am grijă ce mănânc! Pot să spun, ca noutate, că am câteva zile de când m-am apucat de carne. Nu mai sunt vegetariană!

A zis Ruxi să nu recunosc, dar uite că nu o ascult! Și pe ea o tentează, dar a zis că se mai gândește! Nu mai sunt vegetariană dacă mă vedeți mâncând slănină prin restaurant sau m-ați văzut weekend-ul acesta la munte. Am zis eu prima!”

Citește și: Motivul pentru care Ioana Ginghină s-a căsătorit a treia oară: “Dacă, Doamne ferește, mă despart de Cristi, o să mă mai mărit încă o dată” VIDEO EXCLUSIV

Ce i-au recomandat nutriționiștii

Ioana Ginghină a subliniat că decizia a fost luată după ce a discutat cu nutriționiștii în baza unor analize făcute, iar aceștia au sfătuit-o să aibă mai multă proteină în meniul zilnic. Vedeta a devenit vegetariană în urmă cu câțiva ani, când fiica ei s-a decis să renunțe la carne. Totuși, ea a recunoscut că se săturase de pește, astfel că s-a hotărât să asculte sfatul specialiștilor și să consume produse din carne:

„A fost la recomandarea nutriționiștilor după niște analize care mi-au ieșit. Trebuie să recunosc, fac în acest an 47 de ani! Cu cât înaintez mai mult în vârstă, am nevoie de mai multă proteină! Mă săturasem de pește.

Puteam să nu mănânc carne, dar trebuia să mănânc mult pește ca să acopăr partea cu proteina. Mă săturasem! Când vedeam pește spuneam: „Numai!”. Oricum ar fi gătit, nu mai pot! Atunci am decis să încep să mănânc carne iar!”

Citește și: Cât a crescut bugetul lunar pe care îl are fiica Ioanei Ginghină, Ruxandra, de când a intrat la liceu: “Aproape în fiecare zi mănâncă în oraș” VIDEO EXCLUSIV

Podcast-ul integral cu Ioana Ginghină, moderat de jurnalista Iulia Statie, poate să fie urmărit pe YouTube.com/EGOonline sau Facebook.com/RevistaEGO.RO.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Lovitură SUPREMĂ pentru Elena Udrea. Ce se întâmplă în închisoare
S-a dezbrăcat și are milioane de like-uri! Georgina lui Ronaldo, cea mai incendiară apariție
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Cum arată Tania Budi în realitate, fără machiaj, la 56 de ani / FOTO 'Eu,...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscopul lunii Mai 2024 pentru toate zodiile. Unii dintre voi îşi vor culege roadele muncii...
Horoscop 29 Aprilie 2024. Berbecii vor fi foarte inventivi și își vor cuceri șefii cu...
Berbecii și o zodie misterioasă primesc un val de energie astrală, învățând să depășească provocările
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Mai îndrăgostită ca oricând! Ce a dezvăluit Lidia Buble despre relația cu omul de afaceri...
"Oare cât mai trebuie să mai îndur? Credeți-mă că nu mai pot". Mesajul fostului socru...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *