Motivul pentru care Ioana Ginghină s-a căsătorit a treia oară: “Dacă, Doamne ferește, mă despart de Cristi, o să mă mai mărit încă o dată” VIDEO EXCLUSIV

Nu s-a temut să își refacă viața

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice s-au căsătorit în luna septembrie 2023, bucurându-se de un eveniment restrâns, care a avut loc în curtea casei lor. Vedeta s-a măritat pentru a treia oară, având, în trecut, mariaje cu Alexandru Papadopol, tatăl fiicei sale, și Daniel Tudorică. Într-un eveniment exclusiv Ego.ro, aceasta ne-a vorbit despre cum vede relațiile amoroase, punctând că niciodată nu s-a temut să își refacă viața.

Ioana Ginghină, dezvăluiri despre relațiile sale

Ioana Ginghină a trecut prin două divorțuri, fiind căsătorită cu Daniel Tudorică și Alexandru Papadopol, alături de care are o fiică minunată, Ruxandra. Vedeta nu s-a temut să ofere o nouă șansă mariajului, astfel că s-a căsătorit cu partenerul său, Cristi Pitulice, anul trecut. Astfel, cunoscuta actriță ne-a vorbit despre alegerea sa, punctând că mereu căsnicia a reprezentat o parte importantă pentru ea atunci când vine vorba despre relații:

“Prietena pe care am nășit-o și alături de care lucram la “MiniArtShow” în perioada respectivă nu avea iubit, iar eu nu mai aveam soț. Noi vorbisem de mult că eu trebuie să o nășesc pe ea. I-am spus: “Corina, să îți găsești soț, că eu îmi găsesc naș! Tu doar găsește soțul, asta este problema, în rest rezolvăm tot ce ar trebui să rezolvăm!”.

Eu întotdeauna am știut că o să mă mărit și nu este vorba aici de act, așa probabil este educația mea, programul meu cu mariajul, poate nu este valabil pentru toată lumea, dar pentru mine este! Mi se pare că eu nu pot construi și nu pot face echipă cu un om dacă nu am acest contract! Așa sunt eu! Asta zic, poate nu merge la toată lumea. Este ca la un job!

Când te duci la un job, ca să arăți că o să te trezești dimineața, că o să apari acolo în fiecare zi și o să te dedici, semnezi un contract! Așa mi se pare că este și cu mariajul. Vorbim aici și de Alexandru. (n.r. Papadopol) Dacă nu aveam o căsnicie, dacă nu construiam o casă împreună, nu făceam acest copil…eu, după căsătorie, am plătit jumătate de casă.

Mă rog, i-am dat partajul, dar am avut jumătate de casă, am avut un copil! Probabil că dacă nu mă măritam stăteam într-o chirie, poate fiecare își lua un apartament pe numele lui sau pe firmă. Nu, le iei împreună pentru că le faci împreună! Eu așa sunt! Facem copil, nu facem copil, stai să vedem…mi se pare că, dacă vrei o chestie serioasă, ți-o asumi până la capăt! Aceasta este doar părerea mea!”

Citește și Ioana Ginghină, despre cadoul neinspirat primit din partea soțului: „Nici nu știu ce a fost în capul omului!”. Ce decizie majoră a luat după acel moment VIDEO EXCLUSIV

Ioana Ginghină, despre mariajele sale

Chiar dacă și-a găsit liniștea în brațele partenerului său, Cristi Pitulice, vedeta a mărturisit că, în cazul în care relația nu o să meargă, nu o să se teamă niciodată de un nou mariaj. Aceasta și soțul ei s-au căsătorit în luna septembrie 2023:

“Dacă este nevoie și, Doamne ferește, mă despart de Cristi, să mă credeți că o să mă mai mărit încă o dată, n-am nicio problemă! Eu fac glume prin teatru. Am colegi noi care nu mă cunosc, au vreo 20 de ani și sunt fascinați: “De 3 ori te-ai măritat?”.

Nu știți ce zace în mine! Le spun: “Eu am experimentat căsnicia la 20 de ani, la 30 de ani, la 40 de ani.” Să sperăm că ne oprim aici și nu o experimentez și la 50 de ani, dar viața bate filmul!”

Citește și Ioana Ginghină face dezvăluiri neașteptate despre viața personală. Actrița nu s-a sfiit să recunoască: ”Toți vecinii erau exasperați” VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *