Ipostaza rară în care a fost surprins Victor Cornea. Chiar Andreea Bălan a publicat imaginile: “Îmi vine să plâng!”

Victor Cornea, surprins într-o ipostază neașteptată de Andreea Bălan

De câteva luni de zile, Andreea Bălan formează un cuplu cu Victor Cornea, un jucător de tenis mai mic cu 9 ani decât ea. Cu toate astea, se pare că vârsta nu contează deloc pentru cei doi, iar sportivul demonstrează că știe cum să o facă fericită pe frumoasa cântăreață. Chiar de curând, blondina și-a surprins iubitul într-o ipostază emoționantă, alături de cele două fetițe ale ei.

Cum l-a surprins Andreea Bălan pe Victor Cornea

Andreea Bălan trăiește, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. După un divorț dureros și câteva relații eșuate, jurata de la Te cunosc de undeva și-a refăcut viața cu tenismenul Victor Cornea și se simte extrem de împlinită, mai ales că sportivul pare să se înțeleagă de minune cu fetițele ei.

Chiar de curând, solista și-a surprins partenerul, cu care nu ezită să se expună tot mai mult în spațiul media, într-o ipostază foarte emoționantă. Ajunsă acasă, vedeta l-a găsit în fața curții ei pe Victor Cornea. Nu singur, ci alături de micuțele ei, Ella și Clara. Sportivul le dădea pe fetițe pe biciclete, iar ele erau extrem de zâmbitoare, semn că se simt foarte bine în compania noului iubit al mamei lor.

Foarte fericită a fost și Andreea Bălan când a văzut cât de bine se înțeleg cei trei, așa că a filmat momentul, apoi a distribuit videoclipul pe rețelele sociale. De asemenea, artista a menționat în filmare că este extrem de fericită și că îi vine să plângă de bucurie, deoarece nu se aștepta să trăiască o astfel de emoție profundă datorită iubitului ei.

Citește și Suma uriașă pe care a plătit-o Andreea Bălan pentru noua sa mașină. Artista a dezvăluit din ce câștigă de fapt bani, pe lângă muzică!

Victor Cornea si fetitele Andreei Balan.jpg 1
Victor Cornea si fetitele Andreei Balan

Victor Cornea, despre relația cu Andreea Bălan

Recent, tenismenul a oferit primele declarații referitoare la relația pe care o are cu Andreea Bălan. Sportivul a mărturisit că are o conexiune specială cu artista și că este foarte fericit că aceasta îi este aproape la turnee. De asemenea, sportivul a menționat că prezența ei în tribune îl face să fie mult mai ambițios pe teren și mai puternic.

”Prefer să fiu rezervat pe acest subiect, dar vreau să spun că avem o conexiune divină și o iubesc foarte mult. Mă bucur mult să o am alături pe Andreea la turnee. A fost cu mine și la Wimbledon, și la Hamburg.

Forma bună pe care o am se datorează și ei, nouă, conexiunea pe care o avem împreună. Cam atât despre partea emoțională (n.r.- râde)!  Sunt fericit și liniștit, cu siguranță.

O apreciez foarte mult (n.r.- pe Andreea Bălan), îmi doresc să o am alături, îmi dă mai multă încredere și putere. Mă susține cu toată inima și îmi place că vrea să învețe să joace, să învețe cum merge tot sistemul. Asta îmi dă foarte mare încredere în noi”, a spus Victor Cornea la DigiSport.

Citește și Victor Cornea, declarații uluitoare despre relația cu Andreea Bălan. Tenismenul a făcut totul public, fanii au rămas uimiți!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *