Irina Columbeanu a renunțat la părul lung. Cum îi stă cu noul look, fiica Monicăi Gabor face furori FOTO

Cum arată adolescenta acum

Scris de: Daoud Andra

14 Mar. 2024

Irina Columbeanu nu mai seamănă deloc cu fetița care a plecat din România, în urmă cu câțiva ani. Fiica lui Irinel și a Monicăi Gabor este o adolescentă în toată regula și își face părinții să fie mândri, datorită realizărilor ei. Tânăra a făcut și o schimbare îndrăzneață de look, iar mama sa a publicat imaginile cu ea pe rețelele de socializare.

Cum arată Irina Columbeanu în prezent

La 17 ani, Irina Columbeanu trăiește visul american. Adolescenta are rezultate excelente la școală, face voluntariat, are deja permis de conducere, iar de ceva timp s-a angajat, astfel că își câștigă singură banii de buzunar. Fiica Monicăi Gabor mai are un an până când va merge la colegiu, iar de curând a făcut o schimbare de look.

Irina nu mai are părul lung, ci a optat pentru o tunsoare îndrăzneață, bob, care îi pune în valoare trăsăturile. Mama ei a publicat câteva imagini cu ea pe rețelele de socializare, împreună cu un link din presa locală. Irina a ajuns în paginile publicației Malibu Times, datorită realizărilor sale de la școală.

Citește și: Selly, critici dure la adresa lui Irinel Columbeanu după ce a rămas falit: “El a dat foarte mulți bani pe femei”

Irina Columbeanu a renunțat la părul lung. Cum îi stă cu noul look, fiica Monicăi Gabor face furori FOTO
Așa arată Irina în prezent

Ce spune Irinel Columbeanu despre iubitul fiicei lui

Irinel Columbeanu nu și-a mai văzut fiica de vara trecută, însă ține permanent legătura cu ea. Astfel, fostul afacerist a aflat că Irina are un iubit și spune că este nerăbdător să îl cunoască. Într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp, Iri declara că fiica sa nu îi dă prea multe detalii legate de viața personală, însă discută foarte mult cu mama ei despre acest aspect.

Citește și: Ce meserie are Irina Columbeanu în America. Unde s-a angajat la 17 ani, tatăl ei a făcut anunțul surprinzător

”Irina mai are un an și va merge la colegiu. Încă nu s-a decis spre ce se va orienta. Are prieten, dar nu mi-a zis despre relația ei. Dar nici nu o întreb. Nu e însă din România, nu cred. E normal să aibă o relație. Cu ocazia asta m-aș duce în America. Să-l cunosc pe viitorul ginere. Dar cel mai bine știe Monica. Ea cu maică-sa vorbește mai multe, sunt convins”, a spus Irinel Columbeanu, potrivit Cancan.

”Irinuca și-a luat permisul și conduce un Mercedes GLC, un SUV 4×4, nu așa mare ca cel al domnului Tzancă. Irinuca m-a ajutat cu bani și a învățat și ea să facă bani pe munca ei. S-a angajat la un restaurant italian din Los Angeles, nu știu exact numele, dar nici nu are importanță. Este chelneriță acolo. De asemenea, își dorește să se facă profesoară de limba franceză.”, a mai spus fostul milionar, în luna ianuarie.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum reușește fiul cel mare al Alinei Pușcaș să câștige mai mulți bani de la părinți
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *