Irina Fodor, despre relația cu soțul ei, Răzvan Fodor. Cum reacționează acesta când vedeta trece prin momente limită la America Express: „Cu inima cât un purice!” VIDEO EXCLUSIV

Ce a dezvăluit despre căsnicia lor

Irina și Răzvan Fodor formează unul dintre cele mai longevive și frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună o fiică, Diana. Totuși, prezentatoarea de televiziune este nevoită să stea plecată de acasă în timp ce filmează pentru America Express, emisiune care poate să îi pună pe toți să treacă prin situații limită. Iată ce ne-a dezvăluit aceasta, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre relația cu soțul ei și despre cum reacționează acesta când apare vreun pericol!

Irina Fodor, despre relația cu Răzvan Fodor

Irina Fodor nu mai are nevoie de prezentare, aflându-se la cârma a două emisiuni cunoscute, America Express și Chefi la cuțite. Pe de altă parte, Răzvan Fodor se bucură la rândul său de succes. Vedeta de la Antena 1 a dezvăluit că niciodată nu a auzit ca vreo persoană să îl acuze pe unul sau pe celălalt de faptul că ar fi avut parte de faimă datorită cuplului pe care îl formează:

“Știi care este cel mai mare noroc al meu? Am întâlnit, de-al lungul timpului, oameni foarte mișto! Nu pot să îmi aduc aminte de vreun moment în viață în care cineva a încercat să îmi pună o piedică, metaforic vorbind.

Nu știu ce planuri sunt pentru mine, dacă este ceva ce atrag sau ceva ce ofer la schimb, dar am avut prieteni, colegi de muncă și oameni, în general, pe care i-am întâlnit în viața mea, extraordinar de buni!

Dacă a fost cineva care a spus pe la spatele nostru aceste lucruri, nu au ajuns la noi niciodată! Și dacă ar ajunge la noi, nu ne afectează în niciun fel! Suntem de foarte mult timp împreună. Am trecut și prin bune, dar și prin mai puțin bune! Simțim cât de puternici suntem, orice s-ar zice în afară!”

Nu au avut niciodată probleme de cuplu

Mai mult, Irina Fodor a dezvăluit că nu a întâmpinat probleme în relația de cuplu pe care o are cu partenerul său. Totuși, vedeta a punctat că atunci când diferiți factori externi pun familia să treacă prin momente dificile, mereu face echipă cu Răzvan Fodor pentru a putea trece peste acestea:

“În căsnicie nu, nu am avut vreo problemă de cuplu niciodată! Dar, evident, toată lumea trece prin momente cu părinții, cu rudele, cu casa, cu mașina, cu ratele! Așa este și la noi. Avem o viață de oameni obișnuiți, singura diferență este că ne vedeți la televizor!

Viața noastră decurge obișnuit, avem aceleași griji ca oricine altcineva. Au fost mici momente în care ne întrebam ce facem mâine, doar că mereu am făcut echipă! Fiecare a venit cu o idee și împreună am trecut hopul!”

Citește și Răzvan Fodor exclude să ajungă în aceeași situație ca personajul său din serialul ”Bravo, tată”: ”Trebuie să fii foarte prost ca bărbat” VIDEO EXCLUSIV

Cum reacționează soțul ei când trece prin clipe dificile la America Express

Irina Fodor și echipa America Express au trecut prin tot felul de situații la filmări, care au fost gestionate cu profesionalism. Vedeta ne-a dezvăluit că soțul ei, chiar dacă s-a temut pentru ea, nu i-a spus niciodată că este speriat, căci știa că nu o ajută acest lucru:

“De speriat nu se sperie! Ne e greu să fim atâta timp despărțiți! Îmi e greu și mie, îi e greu și lui! Sunt multe motive, iar unul este cel pur practic. Funcționăm ca o echipă și acasă, avem lucrurile împărțite foarte bine, știm imediat când celălalt are nevoie de ajutor. Îi rămân toate pe cap când plec, evident.

Îi este greu să gestioneze uneori casa și mersul la filmări, el fiind stâlpul familiei! Probabil că se sperie, dar nu mi-o spune niciodată! Anul trecut am trecut prin 3 cutremure, prin tot felul de situații! Autoritățile locale ne anunțau că există activitate seismică de la un vulcan. Erau tot felul de situații de acest gen, sigur era cu inima cât un purice și el!

Eu eram la mii de kilometri depărtare și 8 ore diferență de fus orar. Știa că nu ajută să îmi zică: “Țuca, îmi e frică pentru tine!”. Nu, niciodată! (n.r. nu a chemat-o acasă) Știe cât de serioasă sunt atunci când promit ceva. Acest proiect este o responsabilitate pentru mine! În nicio secundă nu aș părăsi echipa doar pentru că mi s-a făcut frică într-un moment!”

Citește și Irina Fodor, despre ce se întâmplă în culisele America Express: “Am avut o echipă de securitate înarmată!” VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *