Iubitul celei mai bune prietene îmi face avansuri. Nu știu dacă să-i spun sau nu că se mărită cu un afemeiat

Nu pot nici să-i spun, dar nu pot nici să-l evit. Iar ea nu are nici o bănuială despre cine este omul cu care se mărită.
Iubitul celei mai bune prietene îmi face avansuri. Nu știu dacă să-i spun sau nu că se mărită cu un afemeiat

Prietena mea se mărită. Asta este una dintre cele mai bune vești pe care le-am primit în ultima perioadă de timp. Vestea proastă este că se mărită cu un afemeiat. Partea și mai proastă este că nu stiu dacă să-i spun sau nu. Este foarte dificil să faci afirmații precum: iubitul celei mai bune prietene îmi face avansuri. Este greu să crezi așa ceva și riscul să cazi în derizoriu este foarte mare. Însă unele lucruri pur și simplu sunt vizibile.

Am fost colege de bancă

Claudia este fosta mea colegă de bancă din generală. Obișnuiam să ne împărtășim totul. Nu aveam secrete una față de alta, iar când una era bolnavă ori era în impas, cealaltă era acolo pentru a o ajuta.

Am simțiti-o întotdeauna ca pe sora mea. Nu mi s-a părut vreo diferență între noi și alte surori. Doar că nu dormeam în aceeași casă. Nu tot timpul, pentru că deseori dormeam una la alta, mai ales în adolescență.

În fine. Au trecut ani, dar noi am rămas aceleași prietene. Chiar dacă eu am fost plecată la facultate în alt oraș, niciodată nu am întrerupt cu adevărat legătura.

Când mi l-a prezentat pe iubitul ei parcă știam că vor rămâne împreună. Am simțit, pur și simplu. Era ceva în aer. Când i-am spus asta a crezut că e o glumă ciudată de-a mea. Dar au trecut anii și noi mergeam împreună peste tot. Eu cu iubitul meu, iar ea cu iubitul ei. Și băieții se împrieteniseră și făceam o echipă foarte tare, pasionați toți de drumeții și natură.

Iubitul celei mai bune prietene îmi face avansuri

S-a întmplat însă ca anul trecut să mă despart de iubitul meu. Din păcate, pasiunile noastre comune nu ne-au mai putut salva, când fosta lui iubită din liceu s-a întors în țară. Așa că am rămas doar noi trei în „echipă”. Și oricât încercam să refuz invitațiile lor, insistau amândoi să merge împreună peste tot. Concedii, weekenduri, sărbători. Totul voiau să facem împreună, pentru a mă ajuta să ies din starea în care mă aflam și să îl uit pe iubitul meu.

Și m-au consolat. Amândoi. Și împreună, și pe rând. Iar Ionuț, iubitul Claudiei, m-a consolat atât de mult încât m-am trezit că vrea să mă sărute. I-am spus atunci că dacă face ceea ce cred eu că vrea să facă îl pocnesc și îl spun Claudiei. Pe moment nu m-a crezut, așa că l-am pocnit.

Numai că acesta nu a fost singurul incident. Parcă pe măsură ce trece timpul, e mai întărâtat. Se oferă mereu să mă conducă acasă, să mă ajute cu diferite treburi, căutând parcă mereu ocazia de a fi doar cu mine. Degeaba îl evit și îi spun că mă descurc, că nu am nevoie de ajutor. Iar Claudia nu mă ajută deloc. Îl susține și se bucură când el se oferă să mă ajute.

Problema mea acum este: cum să-i spun adevărul? Dacă i-aș spune ei asta, ar dărâma-o. Are încredere în el și în mine, iar asta i-ar distruge-o. Degeaba i-aș spune că l-am respins, l-am refuzat categoric și nu s-a întâmplat niciodată nimic între noi. Simpla idee că iubitul celei mai bune prietene îmi face avansuri mă pune într-o situație incredibil de dificilă. Nici nu pot să-i spun, nici nu pot să îl evit. Nu am nici cea mai vagă idee cum să fac să afle despre el, despre ce fel de om este. Dar fără să-i spun eu. Mai ales că mai sunt doar două luni până la nuntă.

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Gina Pistol și-a dorit ca buchetul de mireasă să fie unul foarte simplu
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
De ce să pui sare peste cărbuni când faci grătar, de fapt. Secretul de care...
A pus unt în cafea și a descoperit cel mai tare secret. Numai așa vei...
Suma corectă pentru trădare! Câți bani au primit copiii Andreei Esca pentru a semna cu...
„E mare, nu sunt obișnuită”! Anamaria Prodan, luată de poliție direct din dric: Ce s-a...
Câți BANI costă buchetul de mireasă al Ginei Pistol. Floarea SPECIALĂ pe care o are
Andreea Bălan și Jador au spus adevărul despre relația lor. „Trăiesc din plin…”
Gina Pistol și Smiley au spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă! Primele imagini...
De ce a ales Smiley să doarmă la hotel în noaptea de dinaintea nunții. Gina...
Cine a câștigat trofeul Palme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes 2023
Mireasa Gina Pistol, în 10 poze neretușate, de la nuntă: prețuri, detalii, verighete, buchet, machiaj,...
Cum să urmărești filmele Star Wars în ordine. Unde sunt disponibile online
Ce se întâmplă cu contul de Facebook al utilizatorilor după ce mor. Există mai multe...
5 zodii scapă de chin și de dezamăgiri. Racii vor putea să scape de dezamăgirile...
Situația financiară se îmbunătățește pentru 5 zodii! Scorpionii se vor implica în noi proiecte
Cum și-au făcut apariția socrii Ginei Pistol la nunta vedetei cu Smiley! Mama cântărețului, mai...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *