Iubitul colegei mele e chiar partenerul meu de viață. Am rămas șocată când mi-a arătat poze cu noua ei cucerire

Acum nu mai am încredere în el și mă întreb dacă în toți acești ani m-a mai înșelat.
Iubitul colegei mele e chiar partenerul meu de viață. Am rămas șocată când mi-a arătat poze cu noua ei cucerire

Am trăit cel mai bizar moment din toată viața mea de până acum. Am descoperit că iubitul colegei mele e chiar partenerul meu de viață.

Lucrez cu ea de peste doi ani

Lucrez cu Adina de peste doi ani. Am ajuns să ne cunoaște bine și chiar ne distrăm împreună. Mai ales eu mă distrez copios când ea îmi povestește despre cuceririle ei. Are 24 de ani, în timp ce eu am 42. Eu am un partener de viață cu care sunt de 18 ani. Fiul nostru are 10 ani, iar familia noastră părea una armonioasă. Cel puțin așa credeam până când colega mea mi-a demonstrat contrariul.

Eram la o cafea cu Adina, colega mea de birou, într-o sâmbătă dimineața, înainte să dăm o fugă până la birou să terminăm ceva. Mai avea 10 minute de muncă, pentru că vineri ea s-a grăbit să plece la o întâlnire. Nu m-am supărat pe ea, chiar dacă m-a obligat să vin sâmbătă dimineaț la birou. Am zis că facem din asta un moment drăguț și stăm întâi la o cafea, ca fetele.

Iubitul colegei mele e chiar partenerul meu de viață

Și a început să-mi povestească despre ultimul ei date. Era exterm de încântată și mi-a arătat că a primit de la el o agendă și niște gadgeturi care erau marcate cu numele firmei la care lucrează partenerul meu. După poveștile ei despre cum a decurs totul, am aflat lucruri noi despre partenerul meu, și încă dintre cele mai intime. Desigur, am aflat că e vorba despre soțul meu abia după ce am pus întrebări suplimentare. Mi-a spus că se întâlneau, de fapt, de o vreme, dar nu s-a decis până vineri dacă să-i dea o șansă reală sau nu. Acum părea încântată și chiar voia să mi-l prezinte. După ultima lor întâlnire, care a „pecetluit” relația lor, era decisă să rămână doar cu el și să renunțe la toți ceilați bărbați din viața ei, cu care se întâlnea sporadic, doar pentru amuzament.

La un moment dat, după mai multe astfel de detalii, am întrebat-o dacă nu are o poză cu el și atunci mi-a arătat. Am avut un șoc când am văzut despre cine este vorba. Probabil că m-am schimbat la față, pentru că m-a întrebat ce am pățit, ce s-a înâmplat, ce știu despre acest bărbat. I-am spus doar că e Victor. Ma întrebat care Victor. Doar îi povestisem de multe ori despre el. Am privit-o în ochi și i-am spus apăsat: Victor!

Nu mai vorbește cu mine, de rușine

Pentru minute bune, a urmat o tăcere de mormânt. A fost rândul ei să se schimbe la față. Mi-am dat seama că nu știa nimic înainte. Dar momentul tot a fost penibil.

Ne-am dus la birou, am terminat ce aveam de făcut, iar luni dimineață și-a cerut transfer în alt sector. Nu mă mai privește în ochi. Am iertat-o, pentru că știu că nu ar fi făcut- dacă ar fi fost conștientă despre cine e vorba. Totuși, ea e prea rușinată ca să mai vorbească cu mine.

Problema este însă că nu știu cum să abordez situația cu partenerul meu. Acum mă tot întreabă ce e cu mine, ce s-a întâmplat, dacă am vreo problemă. Iar eu nu știu ce să-i spun. Cum să-i spun că da, am o probemă cu el, că iubitul colegei mele e chiar partenerul meu de viață. Nu știu cum să-i spun că vreau să știu dacă e prima sau, dacă nu, pentru a câta oară face asta în cei 18 ani de când conviețuim. Nu știu cum să-i spun că mă doare fizic infidelitatea lui. De fapt, nu știu nici măcar dacă ar trebui să-i spun. Deocamdată știe doar că sunt supărată și încearcă să-mi facă totul pe plac, ca să mă îmbuneze. Poate i-a spus deja Adina, n-am idee. Nu l-am întrebat nici pe el, nici pe ea. Poate ar trebui s-o fac?

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Decizia majoră luată de Dan Cruceru, după ce a prezentat primul sezon Survivor România
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
SCANDAL! Imagini ȘOC cu Iulia Albu au scăpat pe net. Sigur NU o recunoști, le...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Casa Regală a Marii Britanii ascunde un secret total neașteptat de peste 90 de ani
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia...
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au...
Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație:...
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Horoscop 19 Mai 2024. Această zi își pune amprenta asupra Capricornilor, Scorpionii vor fi puși...
Horoscop Zilnic Duminică 19 Mai 2024. Racilor li se va oferi șansa să își ducă...
6 zodii trăiesc o zi de neuitat, încununată de succes și realizări sub strălucirea stelelor...
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Anunțul special făcut de Andreea Berecleanu după 7 ani de căsătorie cu medicul Constantin Stan:...
Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *