Iubitul meu vrea să locuiască în continuare cu mama lui. I-am spus că îmi doresc să stăm singuri, dar el nici nu vrea să audă

Nu sunt convinsă că va fi vreodată pregătit să aibă familia lui.
Iubitul meu vrea să locuiască în continuare cu mama lui. I-am spus că îmi doresc să stăm singuri, dar el nici nu vrea să audă

Sunt într-o relație de aproape patru ani și, deși am discutat deseori despre faptul că ar trebui să ne mutăm împreună, totul a rămas în fază de discuții. Iubitul meu vrea să locuoască în continuare cu mama lui. De câte ori discutăm, nu mă contrazice. Dar când îi spun că vreau să trecem la fapte, se opune categoric și nu vrea să audă despre asta.

Îmi spune că nu o poate părăsi

Îmi spune mereu că nu o poate părăsi pe mama lui, pentru că e din ce în ce mai bătrână și îi va fi tot mai greu. Dar mama lui are 54 de ani, nu pare chiar atât de bătrână și neajutorată încât să aibă nevoie de ajutor. Mama lui este genul de femeie care poartă blugi mulați și iese mereu cu prietenii la terase și în excursii. Este o femeie foarte activă, muncește, merge la sală, se întreține foarte bine. Dar când vine vorba de noi doi  și despre faptul că vrem să ne mutăm separat, dintr-o dată se transform într-o bătrână invalidă care nu se poate descurca singură.

Cel mai tare me deranejază că îl manipulează cum vrea ea, iar el nu se prinde. Când am încercat să-i deshid ochii a spus să nu mă bag în familia lui. Sune mereu că are o datorie moral față de ea. El a fost crescut doar de mama lui, după ce tatăl lui i-a părăsit pentru o altă femeie. Mama lui nu s-a mai căsătorit, cu toate că a avut două relații mai de lungă durată. Acum e singură, dar viața ei e foarte plină. Ea are un program mai divers decât noi, deși suntem mult mai tineri, având 34 de ani.

Iubitul meu vrea să locuiască în continuare cu mama lui

Nu știu ce să-i mai spun, cum să-l fac să înțeleagă că dacă nu va pleca de lângă ea, va fi mereu „băiatul mamei”. Nu va fi niciodată independent. Nu va fi niciodată pe picioarele lui, va avea mereu nevoie de o „mămică” pentru a se simți confortabil.

Eu mă gândesc acum foarte serios dacă să mai stau în relația asta sau nu. Pentru că am, așa cum am spus, 34 de ani. Vreau să am un copil, vreau să-mi fac o familie. Dar nu una cu tot cu soacră. Și oricum, la ea nu am putea locui pentru că apartamentul lor e foarte mic. Eu nu văd să putem avea un viitor împreună, în condițiile astea. El nu vrea să ne căsătorim, nu vrea să ne mutăm împreună. Nu e pregătit să avem un copil. Iubitul meu vrea să locuiască în continuare cu mama lui. Pentru el așa e cel mai comod. E ca un copil răsfățat, care e obișnuit să primească totul pe tavă. Am îndoilei că vreodată va fi pregătit să aibă familia lui.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Tonciu își dorește cu ardoare să revină în televiziune
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *