Iulia Pârlea are spirit justițiar. Cum a salvat o persoană din mâinile unui bătăuș, într-un club din Constanța EXCLUSIV

Iulia Pârlea: ” Nu suport nedreptatea de niciun fel!”
Iulia Pârlea are spirit justițiar. Cum a salvat o persoană din mâinile unui bătăuș, într-un club din Constanța EXCLUSIV

Atunci când o vedem prezentând rubrica Meteo, din cadrul Știrilor Pro Tv, primul gând este că Iulia Pârlea petrece ore întregi în sălile de antrenamente și face sacrificii alimentare pentru a se menține în formă. Se pare că lucrurile nu stau chiar așa. Prezentatoarea Tv a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că la cei aproape 37 de ani nu a făcut sport niciodată și că mănâncă foarte multă mâncare gătită, pe care o gătește chiar ea.

E și gospodină: ”Nimeni nu mă crede că fac sarmale. Le și mănânc, nu doar că le fac”

Iulia Pârlea, prezentatoarea rubricii Meteo de la Pro TV, demonstrează că nu este doar o femeie frumoasă, ci și o bucătăreasă excepțională. Chiar dacă în momentul de față susține că nu este implicată în nicio relație amoroasă și că nu are pentru cine să gătească, Iulia intră în bucătărie ori de câte ori are ocazia. Culmea este că nu îi place doar să prepare tot felul de bunătăți, ci le și consumă, însă fără să-i afecteze cumva silueta.

„Am stat pe lângă mama și bunica prin bucătărie. Dar mai mult de la mama mea am învățat să gătesc. Îmi plăcea să stau în bucătărie când ea gătea. Îmi iese foarte bine mâncarea românească. Fac tot felul de ciorbe și  sarmale. Nimeni nu mă crede că fac sarmale. Le și mănânc, nu doar că le fac. Sunt norocoasă. Am o genă bună. Ar fi bine dacă aș mânca doar mâncare gătită, cea pe care o fac eu acasă, dar ideea e că mănânc și alte chestii mai puțin sănătoase”, ne-a povestit Iulia.

”Nu am o problemă cu vârsta, nici măcar nu o simt”

Tânăra stârnește și mai mult invidia celor din jurul ei atunci când mărturisește că aceste preparate delicioase nu îi afectează deloc silueta, ba mai mult nici nu este nevoită să compenseze cu ore întregi pe terenul de sport pentru a putea mânca absolut orice își dorește.

„Nu știu cum o să pară ceea ce spun acum, dar să știi că nu am făcut sport niciodată în viața mea. O să mă apuc. Nici nu mizez pe tinerețe. Poate mizam pe tinerețe până la 30 de ani. Nu am o problemă cu vârsta, nici măcar nu o simt. Eu am rămas undeva pe la 25 de ani. Anul acesta fac 37, nu mă deranjează”, a mai povestit Iulia pentru EGO.ro.

Iulia Pârlea
Iulia Pârlea

”Singurul meu „joc” , să-i zicem așa, pe telefon, este o aplicație de retușat poze”

Pe Iulia am întâlnit-o la un eveniment monden, cu tematica „Nostalgia”, unde am aflat că nici în copilărie, nici acum, nu îi place să piardă timpul cu tot felul de jocuri pe telefon sau laptop, sau cu vreo aplicație de editat fotografiile.

„Nu stăteam ore întregi pe jocuri, pentru că mă plictisesc destul de repede, de orice, nu numai de jocuri, dar stăteam. Dar sincer îți spun că nu sunt pasionată de jocuri. Serios. Și tot timpul m-am întrebat de ce? Pentru că văd în jurul meu toată lumea are câte un joc pe telefon. Eu nu am niciun joc. Singurul meu „joc”, să-i zicem așa, pe telefon, este o aplicație de retușat poze. Nu exagerez cu filtrele. Când stau să editez o poză, tocmai pentru că vreau să o editez cât mai puțin și naturalul este cel mai greu de făcut, pot să stau și câte ore. Cât vreau să editez o poză cu mine am răbdare, dar așa pentru un joc nu aș avea”, ne-a mai povestit Iulia.

„Nu-mi stric starea de spirit din cauza unei fotografii”

Spre deosebire de alte persoane publice care sunt atente la imaginea lor și acordă o atenție deosebită site-urilor de socializare, acolo unde țin în permanență legătura cu prietenii lor virtuali, prezentatoarea rubricii Meteo nu se declară înnebunită nici după rețelele sociale, astfel că nu-și canalizează energia pentru a posta sute de poze în diferite ipostaze.

„La început făceam câte 3.000 de poze, din care rămânea una, dacă rămânea și aia. Dar acum nu, acum știu exact ce vreau, cer direct și mi se face. Plus că am zile în care nu îmi iese nicio poză și atunci dacă din primele 3 poze dacă nu-mi plac, nu mai fac altele. Nu e ziua mea”, ne-a mai povestit Pârlea, completând că  nici măcar în vacanțe nu are această preocupare, preferând ca timpul liber să-l dedice shopping-ului. „Nu-mi stric starea de spirit din cauza unei fotografii. Nu sunt atât de focusată pe chestia asta. Pentru mine vacanțele sunt mai mult pentru a-mi rămâne mie în memorie, nu să stau să fac mii de poze. Fac shopping, din fiecare vacanță îmi iau ceva. Chiar și dacă nu găsesc nimic până la urmă îmi iau un tricou ceva. Eu trebuie să am ceva din vacanța respectivă. Și mai colecționez magneți”.

„Nu suport nedreptatea de niciun fel”

Iuliei îi place mai mult să fie ancorată în viața reală, nu în cea virtuală. Născută în zodia balanță, prezentatoarea Tv are un spirit justițiar destul de dezvoltat și nu se preface că nu vede anumite situații în care unele persoane sunt nedreptățite. Chiar dacă cunoaște sau nu situația, ori pe cei implicați într-o altercație, Iulia simte nevoia să intervină de fiecare dată.

„Din păcate și o spun din păcate pentru că de multe ori nu știu ce s-a întâmplat cu adevărat în situația respectivă, dar nu suport nedreptatea. Mi s-a întâmplat o dată, țin minte și acum, eram cu fratele meu într-un club. Eu sunt din Constanța și vara litoralul e plin. Eram cu fratele meu și am asistat la o bătaie. Nu am putut. M-am băgat. Iar fratele meu când nu m-a mai văzut lângă el a înnebunit și a încercat să-mi explice că nu este normal ce fac. I-am explicat că nu pot să stau să mă uit la omul acela cum era bătut. Dar asta sunt. Nu suport nedreptatea de niciun fel”, a mai povestit Iulia pentru EGO.ro.

Video: Dorin Marinuș

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
27 aprilie aduce cea mai bună veste pentru pensionarii din România
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *