Iulia Vântur a dat cărțile pe față, după ce s-a spus că s-a despărțit de Salman Khan. De ce nu și-a însoțit de fapt iubitul la nunta fiului celui mai bogat om din India

S-au despărțit sau nu Iulia Vântur și Salman Khan? Vezi mai jos declarațiile blondinei!

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că de ceva timp se vorbește despre o posibilă despărțire între Iulia Vântur și Salman Khan. Zvonurile s-au amplificat după ce blondina a lipsit de la nunta fiului celui mai bogat om din India. Care este, de fapt, adevărul? S-au separat sau nu cei doi? Iată ce a declarat, recent, fosta prezentatoare TV!

Ce declarații a făcut Iulia Vântur, după zvonurile despărțirii de Salman Khan

Iulia Vântur, în vârstă de 43 de ani, se iubește de mai bine de un deceniu cu starul de la Bollywood, Salman Khan, în vârstă de 58 de ani. Cei doi locuiesc în India și sunt extrem de discreți cu privire la viața lor personală.

Totodată, celebrul actor și superba blondină apar foarte rar împreună în public sau în fotografii. Astfel, nu de puține ori s-a zvonit că cei doi s-ar fi despărțit. De fiecare dată, însă, speculaţiile s-au dovedit a fi false.

”De fiecare dată când vin în țară, mi se spune că m-am despărțit”

Acum, fanii celor doi se întreabă, din nou, dacă favoriții lor mai sunt împreună, și asta pentru că Iulia Vântur nu și-a însoțit iubitul la nunta lui Anant Ambani, fiul celui mai bogat om din India.

Sătulă să audă tot felul de bârfe, fosta vedetă de la Pro TV s-a decis să spună adevărul despre relația ei cu Salman Khan.

”Avem lucruri mai importante de vorbit. A confirmat? De fiecare dată când vin în țară, mi se spune că m-am despărțit. N-am voie să vin să-i văd pe mama și pe tata?

Ne-am obișnuit, suntem în vizorul public. Îți dai seama, dacă tot am venit în România, să se spună ceva. A, și aparent m-a și ignorat la un eveniment la care, culmea, m-a chemat.

Noi glumim acum, să ne înțelegem. Hai să nu dăm mai mult. (…) Noi suntem foarte bine. Plec mâine înapoi. (…) Am văzut-o pe mama. L-am văzut pe tata. M-am încărcat cu energie. Am avut show la Dubai și dacă tot am fost mai aproape, am zis să vin.

Eu plănuiam să-i chem pe ai mei acolo, doar că până la urmă n-au mai putut, cățelușul meu e foarte bătrân și au zis să mai stea acasă. Vin cam la trei-patru luni”, a declarat Iulia Vântur în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Citește și Mesajul surprinzător al Loredanei Groza pentru Iulia Vântur și Salman Khan. Ce le-a transmis artista, la finalul vizitei în India!

Salman Khan, însoțit de pază oriunde s-ar duce

Salman Khan este, fără doar și poate, unul dintre cei mai mari actori din India și nu numai. El este cunoscut și iubit în întreaga lume, iar fanii lui ar da orice doar ca să îl poată atinge.

Tocmai din acest motiv, iubitul Iuliei Vântur este nevoit să fie însoţit peste tot de gărzi de corp.

”Sunt foarte, foarte mulți oameni. De regulă, familia Ambani circulă cu foarte multă pază. La fel și Salman. Eu am crezut prima dată că e o fiță, dar e o nevoie. Pentru că fanii câteodată, din dorința de a fi cât mai aproape de el… îl acaparează în așa fel încât pot să și-l rănească.

Îți dai seama, 30 și ceva de ani de actorie, în care efectiv a făcut ceva pentru oamenii de acolo, inclusiv cu fundația lui. Zilnic părinții lui semnează cecuri de zeci de mii de euro pentru operații”, a mai spus blondina.

Citește și Iulia Vântur, vizită surpriză din România. Cum a reacționat când a văzut-o pe Loredana Groza în India: “Când se adună fetele”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum arăta Viorica Dăncilă în tinerețe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *