Juratul de la „Bravo, ai stil!” care a cucerit-o pe Alexandra Ungureanu: „Este un om la care mă uit și mă înclin” VIDEO EXCLUSIV

Alexandra Ungureanu: ”Este o persoană atât de specială și dragă mie”

Alexandra Ungureanu are o voce senzațională, numărându-se printre cântărețele extrem de iubite din România. Mai mult, ea este și un simbol al eleganței, fiind una dintre cele mai stilate femei din România, după ce a primit coroana în sezonul în care a participat la “Bravo, ai stil!”. Ea ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care a vorbit despre această experiență, dar și despre persoana pe care o admiră.

Alexandra Ungureanu: “Un om la care mă uit și mă înclin”

Într-un interviu Ego.ro, Maurice Munteanu spunea că Alexandra Ungureanu se numără printre concurentele de la “Bravo, ai stil!” care l-au impresionat. Vedeta s-a bucurat enorm când a aflat ce a spus juratul despre ea, explicând că îl admiră:

Citește și: Alexandra Ungureanu, despre legătura specială pe care o are cu nepoata cea mare. Ce spune despre o viitoare carieră a ei în industria muzicală: “Are și ea voce, este foarte talentată” VIDEO EXCLUSIV

“Maurice este o persoană atât de specială și dragă mie. Este o persoană dragă, dar la modul în care îi port un respect astfel încât nu îndrăznesc aproape să îi vorbesc. Pentru mine, Maurice este juratul de la “Bravo, ai stil!” și un om la care mă uit și mă înclin. Ne-am mai întâlnit în câteva ocazii de atunci, dar îmi este foarte greu să întrețin o conversație cu el sau să încerc să mă relaxez și să port o discuție amicală.

Nu este un sentiment rău, dar este acel respect și mă simt aproape ca un școlar la o lecție în fața lui. De câte ori vorbește despre mine și îmi arată admirația, așa cum a făcut-o în emisiune, simt că este cea mai mare răsplată, chiar la fel de importantă ca premiul pe care l-am câștigat, până la urmă.”

Citește și: Alexandra Ungureanu, despre scenele de tandrețe în care apare alături de Sebastian Dobrincu de la Survivor 2023: “Să te îmbrățișezi cu omul în fața prietenei lui” VIDEO EXCLUSIV

Experiența “Bravo, ai stil!” a fost extrem de importantă pentru ea

Alexandra Ungureanu a reușit să ducă acasă coroana în sezonul în care a participat la “Bravo, ai stil!”. Vedeta a muncit enorm pentru emisiune și a demonstrat că merită să se numere printre cele mai stilate femei din România. Aceasta a avut doar cuvinte de laudă de spus la adresa lui Maurice Munteanu, pe care îl respectă:

“Nu îmi e frică. Evident, au fost niște momente în “Bravo” care cred că sunt irepetabile. Am muncit foarte mult, am pus la bătaie tot ce am avut mai bun. Nu zic că nu mă reprezintă 100% ce am făcut în show-ul respectiv, dar uneori este obositor să ții ștacheta atât de sus. Faptul că vreodată aș putea să apar într-un fel care să îl dezamăgească, asta m-ar întrista teribil.

Citește și: De ce nu a mai participat Alexandra Ungureanu la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Ce s-a întâmplat la masa negocierilor: ”Doar nu fac de dragul artei” VIDEO EXCLUSIV

Pe de altă parte, faptul că este un tip extrem de erudit, cu niște repere culturale enorme…este greu să îi faci față. Sunt convinsă că el nu este în concurență neapărat cu nimeni, iar lucrurile pe care le știe, le împărtășește cu drag celorlalți. Ți-am zis, nu este frică, dar este acel respect pe care îl port. Efectiv, mă inhibă, dar la modul foarte plăcut. Este un tip extrem de sofisticat, îl apreciez foarte mult, îi sorb fiecare cuvânt. El este un tip extrem de fun, mi-ar plăcea să râdem împreună. Poate, în timp, o să dispară această timiditate a mea.

Și el este Capricorn, avem foarte multe în comun. Această experiență din viața mea, fiind foarte importantă pentru mine, m-a marcat și poate o să mai treacă un timp până să ies de sub imperiul ei. Așa mă port și cu Ilinca Vandici, care a prezentat show-ul. Tot ce îmi amintește de asta mă face să am o atitudine specială. Este fain tot ce povestesc aici, nu am niciun regret și nicio părere de rău. Toate lucrurile au fost incredibile.”

Alexandra Ungureanu despre persoana pe care o admiră extrem de mult
Alexandra Ungureanu și Maurice Munteanu

Îi scriu viitoarele concurente

Multe concurente noi se pot uita cu admirație la cele care au câștigat premiul cel mare în diferite sezoane. Alexandra Ungureanu ne-a mărturisit că primește mesaje de la fetele care au fost la casting, astfel că le oferă sfaturi cu mare drag:

Citește și: Ce visa Alexandra Ungureanu să devină încă din copilărie: „Era frumoasă. Mă gândeam că o să fiu ca ea” EXCLUSIV

“O să mă uit, îți dai seama. Sunt foarte curioasă. M-am uitat și sezonul trecut. Este o experiență pe care o retrăiesc aproape la fel de pătimaș și din fața televizorului. Îmi scriu fete care au fost la casting. Poate chiar înainte de a afla un răspuns din partea producătorilor, mă întreabă dacă cred că au șanse. Cele care au primit deja răspunsul vor să știe ce zonă să abordeze, cum să se prezinte. Mi se pare drăguț că mă abordează pe social media. De ce nu, dacă pot să ajut, să dau un sfat, să am o părere obiectivă, fără să afectez cu nimic desfășurarea show-ului.”

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *