L-am prins vorbind cu șefa mea pe messenger. Oare mă înșală cu ea? Nu știu dacă să-l provoc sau nu la o discuție

Nu îmi dau seama încă până unde au mers, dar mi-e clar că între ei e mai mult decât o „prietenie pe Facebook”.
L-am prins vorbind cu șefa mea pe messenger. Oare mă înșală cu ea? Nu știu dacă să-l provoc sau nu la o discuție

Tocmai am aflat despre soțul meu un lucru care m-a tulburat profund. Nu credeam nici în ruptul capului că e capabil de așa ceva. Credeam că avem o căsnicie perfectă, că nu ne îngrădim unul pe altul în niciun fel, ne acordăm reciproc toată libertatea de care avem nevoie. Însă recent l-am prins vorbind cu șefa mea pe messenger. Acum nu știu dacă mă înșală cu ea sau nu, dar asta, aveam să descopăr ulterior, a fost doar vârful icebergului.

Am rămas surprinsă când l-am văzut vorbind cu șefa mea pe messenger

După ce am observat cu cine vorbește pe internet, mi-a atras atenția și i-am urmărit telefonul. Am avut puțin peste două minute la dispoziție să mă uit prin el, înainte să îl aud că vine și să las telefonul din mână. Dar a fost suficient să observ că șefa mea nici măcar nu e singura femeie cu care vorbește pe messenger. Soțul meu are un adevărat harem acolo, tuturor le face avansuri, promisiuni, relatări din viața noastră de familie. Cât am apucat să văd în conversațiile lui, nu sunt descrisă ca fiind cea mai drăguță persoană.

Acum se explică de ce e atât de absent

Am fost total șocată să descopăr activitatea lui secretă. Acum se explică de ce e atât de absent uneori și se uită la mine de parcă nici nu aș exista. Eu credea mereu că el e obosit de la muncă și chiar mă străduiam să nu-l bat la cap, să nu-l mai stresez și eu. Din contră, îi lăsam spațiu, îl lăsam singur în cameră, să stea pe telefon sau pe laptop, gândindu-mă că se relaxează.

El are acces la calculatorul meu, sau la telefon. Acum realizez că eu nu am acces la telefonul lui. De fapt, nici nu am cerut. Nu i-am spus niciodată că vreau să văd ce face acolo. El, în schimb, mereu îmi cere telefonul pentru câte un motiv. Să sune pe cineva, pentru că nu mai are numărul în agendă, să verifice dacă arată prognoza meteo ca și pe telefonul lui, sau dacă există diferențe la ceas, or tot felul de alte motive de acest gen aberante.

Acum îneleg că el, de fapt, se uita să verifice convorbirile cu șefa mea. Acum, de fapt, îcep să pun lucurile cap la cap. Acum înțeleg de ce, de câteva luni, a început să se comporte ca o scorpie cu mine și cum de știa atât de multe lucruri despre mine. Am fost șocată să o aud că știe de planurile mele de weekend la un moment dat, însă atunci m-am gândut că avem vreo „cârtiță” în birou, care îi povestea tot ce se discută acolo.

Nu știu sigur ce e între ei

Deși nu sunt sigură că mă înșală cu ea, am certitidunea că sunt mai mult decât „prieteni pe Facebook”. Nu știu, însă, cât de departe au mers până acum. Dar nu m-ar mira să aflu că este ceva cu adevărat între ei. Mai mult, șefa mea este cunoscută ca o „devoratoare” de bărbați. Nu prea se întâmplă să-și pună ochii pe unul și să-i scape.

Ei s-au cunoscut la petrecerea organizată la 15 ani de existență a companiei. Îmi amintesc că a tot stat pe lângă noi și l-a tot provoct la discuții, dar atunci mă gândeam că sunt doar discuții despre firma la care lucrează el, pentru a afla, probabil, mici secrete de la concurență. Deși nu sunt chiar firme concurente (firma lui produce echipamente electrice doar pentru export), totuși putea afla unele secrete de la el și eu chiar îi atrăgeam atenția să aibă grijă ce vorbește. Apoi i-am lăsat în pace să discute, eu m-am ocupat de alți invitați.

Acum realizez de ce l-am prins vorbind cu șefa mea pe messenger. Mi-e frică să-l provoc la o discuție pe tema asta. De fapt, mi-e frică de ce aș putea afla.

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

7.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.