La ce intervenție a apelat Mirela Vaida, la 42 de ani. Prezentatoarea emisiunii Acces Direct și-a dorit ca fanii să afle chiar de la ea: “Trebuie să am grijă”

Vezi la ce intervenție a apelat vedeta!

Luna viitoare, pe data de 16 martie, Mirela Vaida va împlini vârsta de 42 de ani, așa că a decis să-și facă un cadou în avans de ziua ei de naștere. Îndrăgita prezentatoare de la Acces Direct s-a lăsat pe mâna medicului estetician. Iată la ce intervenție a apelat vedeta. A explicat totul pe rețelele sociale!

Ce intervenție și-a făcut Mirela Vaida. Moderatoarea de la Acces Direct a spus tot

Mirela Vaida este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete de la noi din țară, dar și una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV din România.

Deși nu se mai află la prima tinerețe și are la activ trei nașteri, Mirela Vaida are un trup de invidiat şi un ten curat, aproape perfect. Chiar și așa însă, vedeta a cerut, de curând, ajutorul medicului estetician.

Mirela Vaida, extrem de sinceră cu fanii ei din mediul online

Moderatoarea de la Acces Direct este extrem de sinceră și nu se ferește să le spună fanilor ei din mediul online că mai are nevoie, din când în când, de câte o modificare la chip, mai ales că este nevoită să se machieze zilnic.

Recent, vedeta de la Antena Stars a pășit în cabinetul medicului estetician, fiindcă a observat că i-au apărut câteva riduri pe față.

„Nu mi-am făcut nicio operație estetică, deși împlinesc 42 de ani acuș. Și nu, că nu aș fi avut nevoie! Am un nas strâmb de când m-am născut și s-a strâmbat și mai tare cu vârsta!

Dar am simțit că nu mă caracterizează să schimb ceva la mine: bună, rea, frumoasă sau urâtă, asta sunt și eu am reușit să lucrez în televiziune chiar și așa!

Dacă mă vedeți mai cu ”buze” sau alte chestii, sunt doar filtre de pe Insta, însă ridurile de expresie devin din ce în ce mai profunde din cauza machiajului zilnic, de mai bine de 20 de ani! Eu lucrez cu fața și la emisiuni, și la teatru, și la spectacole!”, a scris Mirela Vaida, pe Facebook.

Citește și Unde se află și cum arată casa în care Mirela Vaida locuiește cu soțul și copiii lor. “Vedem căprioarele dimineaţa şi porcii mistreţi”!

”Trebuie să am grijă de față”

De asemenea, prezentatoarea TV le-a mărturisit internauților că își face acea procedură doar de două ori pe an. ”De aceea, trebuie să am grijă de față, să îi păstrez aspectul firesc și trăsăturile naturale, să mă pot mira, să pot râde, să mă întristez, să mă încrunt, când e cazul.

Merg la clinică de câțiva ani, cam de două ori pe an și nici nu stau mult în cabinetul dumnealui, pentru că de acolo plec direct la emisiune”, a mai adăugat vedeta de la Antena Stars.

Citește și Noua emisiune pe care Mirela Vaida o va prezenta la Antena Stars. În ce zi și ce la oră se va difuza “Petrecem în familie”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *