La ce oră se difuzează Clanul și când poate fi văzut în reluare la Pro TV

Clanul este o adaptare după serialul turcesc „Icerde“

La ce oră se difuzează Clanul și când poate fi văzut în reluare la Pro TV. Serialul Clanul, regizat de Anghel Damian, a început de luni, 19 septembrie, la Pro TV, de la ora 20:30. Bazat pe formatul Insider, serialul aduce în fața telespectatorilor o luptă care se dă între poliție și mafie, într-o interpretare specială.

La ce oră se difuzează Clanul și când poate fi văzut în reluare la Pro TV

Serialul Clanul poate fi urmărit în fiecare zi de luni, de la ora 20:30, pe Pro TV. De asemenea, pentru cei care nu reușesc să îl urmărească în zilele de luni, este de știut faptul că îl pot vedea în reluare. Serialul Clanul este difuzat din nou în fiecare vineri, de la ora 23:00, pe Pro TV.

Cum poate fi urmărit în avans serialul Clanul

Pentru cei nerăbdători, fiecare episod din serialul Clanul poate fi urmărit cu o săptămână înainte pe site-ul VOYO.

Pelicanu și Iulică - pușcărie
Pelicanu și Iulică – pușcărie

Serialul Clanul – serial adaptat după unul turcesc – Icerde

Clanul este o adaptare după serialul turcesc „Icerde“, în care telespectatorii vor putea descoperi lupta clasică dintre Poliție și Mafie. În rolurile principale sunt Denis Hanganu, care-l va juca pe Tudor Achim, un ofițer intrat în dizgrație și Marian Olteanu, David Pribeag, mâna dreaptă a comisarului Costoiu.

Printre actorii care mai fac parte din distribuție se numără: George Mihăiță, Șerban Pavlu, Carmen Tănase, Mădălina Craiu, Theo Rose, George Ivașcu, Codin Maticiuc, Cătălin Nicolau, Dogioiu Constantin, Cătălina Grama, Sergiu Costache, Vladimir Drăghia, Silviu Mircescu, Eduard Trifa, Alice Halpert și Bogdan Farcaș.

”Categoric am așteptat mult acest moment și mă bucur că acum putem împărtăși împreună cu toți cei care ne-au scris și ne-au întrebat când va începe serialul Clanul… că ne vedem din 19 septembrie! Încă de la startul filmărilor am descoperit o echipă senzațională cu o distribuție de mare calibru cum rar vezi în proiectele românești și totodată cu oameni super profesioniști și mă refer aici la colegii din spatele camerelor ce fac o treabă grozavă.(…) Acum abia așteptăm să ne bucurăm de rezultatul acestei munci și să le aducem celor de acasă o poveste care nu trebuie ratată, spusă într-un serial românesc așa cum nu s-a mai filmat. Sunt curios să aflu părerea celor de acasă, așa că ne vedem în fiecare luni, de la 20:30”, declară Denis Hanganu, actorul principal al serialului.

Citește și Actorul Denis Hanganu își face singur cascadoriile, în serialul Clanul. „Nu am luat cursuri, sunt autodidact”. Ce a pățit la filmările din închisoare VIDEO EXCLUSIV

Primul episod din serialul Clanul – lider de audiență

Potrivit Pro TV, primul episod al serialului Clanul a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28– 23:05. De-a lungul difuzării de luni seară, aproape 1.4 milioane de români au trăit suspansul, iar în minutul de aur, la ora 20:52, peste 1.7 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor urmărind noul serial.

Primul episod l-a surprins pe Tudor, absolvent al Academiei de Poliție, care intră în dizgrație după ce a fost exmatriculat înainte de a-și termina studiile. Nervos din cauza sistemului corupt, acesta l-a amenințat pe comisarul Costoiu și a ajuns în spatele gratiilor. A urmat o analiză dură a unei realități care poate părea departe: bătaie între pereții reci ale pușcăriei, dar și intrarea într-o grupare mafiotă, cea condusă de Tătuțu, Bebe Măcelaru (actorul George Mihăiță). De cealaltă parte, David, un tânăr care a crescut pe străzi și a făcut cu greu față problemelor, reușește să încheie studiile la Academia de Poliție ca șef de promoție.

Citește și Cine l-a ajutat pe Șerban Pavlu să intre în rolul comisarului de poliție, din serialul Clanul: ”Am noroc. Cumnatul meu este polițist” EXCLUSIV

7.8 11 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.