Laura Cosoi, alături de fiica cea mică pe platourile de filmare. ”Unora o să li se pară că practic am dus munții cu mine”. Cum a reușit să se împartă între muncă și mezina familiei VIDEO EXCLUSIV

Cum își petrecea actrița pauzele de la filmări

Laura Cosoi demonstrează zilnic că rolul de mamă nu împiedică nicio femeie să-și urmeze visurile și să reușească să se împartă între carieră și viața de familie. Actrița a reușit să ducă la bun sfârșit filmările pentru lungmetrajul „Retreat Vama Veche” deși a fost pe platouri însoțită de mezina familiei, Lara. Laura Cosoi a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că nu este un capăt de țară, așa cum poate se vede din exterior.

Ce făcea Laura Cosoi în pauzele de filmare din Vama Veche

Laura Cosoi face parte din distribuția filmului ”Retreat Vama Veche”, alături de nume sonore din showbiz-ul românesc, printre care Adela Popescu, Radu Vâlcan, Ada Condeescu, Mihai Mărgineanu, Adelina Pestrițu, Răzvan Fodor dar și alții, însă filmările în sine au fost o adevărată provocare pentru ea. Faptul că a avut ocazia să petreacă timp alături de prieteni dragi, dar și să facă ceea ce îi place foarte tare, Laura Cosoi nu s-a simțit epuizată, mai ales că între filmări trebuia să o alăpteze și pe fiica ei, care a însoțit-o în Vama Veche. Acum, că s-au terminat filmările pentru lungmetraj, Laurei parcă îi și este dor de accea perioadă și ar vrea oricând să o repete.

”Ne-am tot văzut, dar nu atât de des ca acum. Acum am recuperat. Te invităm la film ca să simțiți energia noastră și ți se facă dor de prietenele tale de altă dată. A fost foarte frumos totul. Ne-am și bronzat, ne-a și trecut bronzul. Nu am fost chiar tânără domnișoară la Vamă, că am avut un copil totuși după mine. Alăptez în continuare, pe cea mică. Pe Lara. Așa că nu am fost chiar tânără domnișoară”, a povestit Laura Cosoi pentru EGO.ro, care însă a subliniat faptul că dacă din exterior poate părea ceva greu de dus până la capăt, pentru ea este o obișnuință.

”Pentru unii care au doar un copil o să li se pară că practic am dus munții cu mine, dar pentru mine că am trei copii, mi se pare că am dus doar un pic așa, un deluț”.

Citește și Laura Cosoi, invidiată de vecine pentru că are un soț implicat. Ce face Cosmin Curticăpean când este singur acasă cu fetele. „Le întreb cine le-a coafat așa” VIDEO EXCLUSIV

”Am plănuit și o vacanță”

Atât de tare i-a plăcut la filmările din Vama Veche și de revederea cu cei dragi, încât acum plănuiesc o vacanță în formula completă.

”Am plănuit și o vacanță după filmări. Deocamdată Adela este prima care pleacă fără noi, apoi o să plecăm toți împreună pe undeva”, ne-a mai declarat actrița. Până atunci însă trebuie să se pregătească de o nouă zi de naștere.

După ce au sărbătorit-o pe Rita, fiica cea mare a cuplului Curticăpean-Cosoi, acum se pregătesc de ziua de naștere a mezinei, așa că vacanța mai are puțin de așteptat, mai ales că Lara este la prima ei aniversare. Pentru că sunt trei fete, cu vârste apropiate, Rita, Vera și Lara au fost învățate să respecte petrecerile celorlalte surori și să nu ceară cadouri atunci când nu este ziua lor de naștere.

Citește și Gesturile din dragoste pe care soțul le face pentru Laura Cosoi. ”Așa simt că mă iubește!” VIDEO EXCLUSIV

”Nu și-au pus problema. Culmea este că Vera chiar nu s-a supărat că ea nu a primit nu știu ce cadouri de ziua Ritei. A înțeles fără să trebuiască să-i explic prea multe. Adevărul este că și eu când mă duc la o zi de naștere și știu că sunt doi frați le cumpăr la amândoi, dar până acum fetele nu au avut nicio problemă. Vera știe că urmează și ziua ei”, a mai povestit Laura Cosoi pentru EGO.ro, completând că nu îi vine să creadă că are fete atât de mari și că Rita a împlinit deja 5 ani.

”Am trecut un pic de Elsa. Am depășit perioada. Acum suntem Wednesday, pe acolo. Dar nu prea e ea cu personajele, ceea ce mă bucură că nu se lasă influențată atât de ușor. Ea vrea să se simtă frumoasă, să-și prindă părul, să se dea cu parfum. Are alte preocupări. Să poarte tocuri, dar să nu fie neapărat un personaj”.

Citește și Vedetele care au atras toate privirile la Premiile Gopo 2023. Cum s-au îmbrăcat Jojo, Laura Cosoi, Monica Bîrlădeanu, Amalia Enache și Dana Rogoz

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *