Laura Cosoi, detalii incredibile din culisele ”Bravo, tată!”. Ce s-a întâmplat pe platourile de filmare: ”Încercam să mă prefac” VIDEO EXCLUSIV

”Nu vrei să știi ce rău mi-a fost în primul trimestru de la toate alea”

La începutul anului, Laura Cosoi anunța prin intermediul rețelelor sociale că este însărcinată cu cel de-al patrulea copil. Anunțul a venit ca un șoc chiar și pentru o parte dintre prietenii apropiați și colegi, căci actrița a știut cum să mascheze totul. Laura Cosoi a mărturisit, în exclusivitate pentru EGO.ro, că era să se dea de gol, chiar din primele săptămâni de sarcină, pe platourile de filmare de la serialul ”Bravo, tată!” difuzat de Antena 1.

”Mai am un pic”

Extrem de radiantă, purtând o rochie care îi contura perfect burtica, Laura Cosoi s-a încadrat perfect în atmosfera italiană de la evenimentul organizat de producătorul Theo Nissim la Ambasada Italiei din România. Ce-i drept, experiența și-a spus cuvântul, dar și faptul că actrița este genul de mamă extrem de relaxată și de femeie care privește sarcina ca pe o binecuvântare și se bucură de toate etapele ei.

”Acum na, depinde de sarcină. Dacă nu ai probleme, în general ar trebui să fie o perioadă foarte frumoasă din viața femeilor. Mi-aș dori ca fiecare femeie să ajungă să aibă parte de experiența asta așa, ca fiind ceva foarte firesc și natural. Pentru că știu că la prima sarcină ești un pic mai stresată, ai vrea să vezi că totul este în regulă, nu știi cum decurge totul și apoi încet, încet, cu experiența, se așază totul natural și firesc și te bucuri practic de tine ca femeie în rol de viitoare mamă”, ne-a povestit Laura Cosoi.

Această stare euforică a persistat încă de la primul copil, iar de-a lungul timpului a avut grijă să o mențină și să nu se lase influențată de niciun lucru mai puțin plăcut.

”Eu nu am fost panicată cu niciun copil. Eram destul de relaxați încă de la primul. Sigur, mai relaxați decât media, ca să zic așa. Dar suntem relaxați. Nu sunt chiar pe ultima sută de metri. Mai am un pic. Pe la vară, undeva mai târziu. Nu zic data, în general nu zic, dar mai am ceva”.

Citește și: Laura Cosoi revine în televiziune cu un rol special în serialul ”Bravo, tată!”: ”Mă bucur enorm că am această șansă” VIDEO EXCLUSIV

Este evident faptul că pe Laura Cosoi o avantajează sarcina și maternitatea, căci pare că reușește să fie activă și extrem de productivă din punct de vedere profesional. De aceea, imedit după nașterea celui de-al patrulea copil, Laura Cosoi va merge împreună cu fetele din gașca ”Retreat Vama Veche” într-o scurtă vacanță.

”O să plecăm noi ca fetele, dar și cu copil mic. Eu am fost și la filmări cu copil mic, adică nu se va schimba absolut nimic. Nu m-a încurcat cu nimic să am o experiență absolut fantastică. Nu e ceva ce am programat, dar din punct de vedere profesional, în perioada asta, este ceva foarte bine. Mă bucur foarte mult că mi se așază toate lucrurile. Sunt și foarte norocoasă probabil”, a povestit actrița.

Laura Cosoi a ascuns cu greu sarcina de colegii de la ”Bravo, tată”

Încă de la primul copil, Laura Cosoi a continuat să muncească până în ultima clipă de sarcină, dar și imediat după ce a adus-o pe lume pe Rita. Așa că, în momentul de față, filmează în continuare la serialul ”Bravo, tată!”, are emisiunea de la Antena Stars, dar și spectacole de teatru.

Cât privește serialul difuzat de Antena 1, Laura Cosoi joacă alături de Romică Țociu, însă nu a vrut să ne dezvăluie dacă va duce sarcina și în film și îl va face tată pe celebrul comediant sau lucrurile vor lua o altă întorsătură.

”Nu pot să vă povestesc de la filmări, dar o să vedeți dacă ne căsătorim sau nu. Îmi place mult rolul ăsta, dar să știți că nu mi-a fost chiar simplu. Nu a fost un rol ușor. Adică acum începe să se contureze mai mult personalitatea Letiției, personajul pe care îl interpretez, dar la început eram foarte safe așa, ca un fel de liant între toți nebunii, iar eu nu am fost obișnuită să am genul ăsta de roluri. Adică eram sigur într-o direcție, ori pozitivă, ori negativă, nu eram așa ca apa sfințită. Nici bine, dar nici rău nu face”, ne-a povestit Laura Cosoi despre rolul ei.

Rol pentru care actrița a trebuit să se documenteze intens, mai ales că nu era deloc o tipologie pe care o cunoaște foarte bine, dar nici pe care să o înțeleagă pe deplin.

”M-am documentat pentru că așa sunt anumite femei. Se comportă într-un fel, au niște obiceiuri, niște mișcări ale mâinilor, te văd, te apucă să-ți spună cu zodiile, cu numerologii, deși nu le-ai întrebat neapărat. E un profil anume care este fascinant. Pe mine mă atrag, dar mă și sperie în același timp, căci le văd și nu știu exact ce o să îmi zică și atunci păstrez distanța pentru că nu vreau să știu totul. Iată că am ajuns să fiu eu una dintre ele, Letiția, pe care nu știu exact unde să o încadrez”.

Citește și: Laura Cosoi este însărcinată cu al patrulea copil. Prima imagine cu burtica de gravidă

De departe însă, cele mai dificile momente de pe platourile de filmare au fost în primele săptămâni de sarcină. Pe de-o parte, nu voia încă să anunțe că va fi a patra oară mămică, dar pe de altă parte, simțea că nu mai are nicio cale de ieșire. Din fericire, lucrurile s-au pus în ordine, iar Laura Cosoi a făcut anunțul conform planurilor sale.

”Nu vrei să știi ce rău mi-a fost în primul trimestru de la toate alea. Vai de capul meu. Doamne ferește, ce rău îmi era, căci Letiția era cu bețele parfumate și când le aprindeam pe platou îmi era rău, rău, rău. Nu mai puteam să respir. Să nu mai văd palo sano și altele. Săraca de mine, mi-a fost rău. Alea îmi stârneau cel mai mare rău. Pe platou eram bine și când porneau alea, mă schimbam total. Nu știa nimeni că eram însărcinată și încercam să mă prefac”, a mai completat amuzată Laura Cosoi pentru EGO.ro.

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *