Laura Cosoi revine în televiziune cu un rol special în serialul ”Bravo, tată!”: ”Mă bucur enorm că am această șansă” VIDEO EXCLUSIV

Vedeta se întoarce la TV

Laura Cosoi a devenit celebră odată cu serialul ”La Bloc!”, care i-a fost și debut în cariera actoricească, apoi au urmat tot felul de proiecte de televiziune și teatru. În ultimii ani, vedeta a preferat să se axeze pe proiecte de teatru și lungmetraje și să lase marea ei dragoste, televiziunea, pe un plan mai îndepărtat. Până când a venit propunerea celor care produc serialul ”Bravo, tată!”, propunere despre care Laura Cosoi declară, în exclusivitate pentru EGO.ro, că o aștepta de ceva vreme.

Laura Cosoi apare în serialul ”Bravo, tată!”

Laura Cosoi își dorea să revină pe micile ecrane, iar dorința i s-a îndeplinit anul acesta, căci actrița face parte din distribuția serialului ”Bravo, tată!”, difuzat în fiecare duminică la Antena 1. Telespectatorii au șansa să o vadă pe Laura Cosoi într-o ipostază în care nu au mai văzut-o de ceva vreme, dar și în care nu și-o mai imaginau prea curând, cea de divă sexy.

”Cam asta sunt în continuare, super hippie. În serialul ”Bravo, tată!” sunt Letiția. Am venit să purific această casă în care locuiesc alături de Petrică, iubitul meu. Îmi dau târcoale marea majoritate a bărbaților cu care mă întâlnesc, însă eu am ochi doar pentru Petrică al meu. Dar curăț chakrele și mă pricep foarte bine”, a povestit Laura Cosoi pentru EGO.ro.

Ce au lăsat-o producătorii să facă

Totodată, vedeta a mărturisit că a avut mână liberă din partea producției pentru a improviza în anumite situații: ”Sunt după un scenariu, evident, doar că mi-au lăsat cumva și mână liberă. E foarte la modă chestia asta. Am și călătorit destul de mult în zone cu cultură asiatică unde meditația este pe primul loc. Eu nu sunt foarte orientată spre zona asta, adică nu îți imagina că primul lucru când mă trezesc aprind bețe palo santo, dar la un alt nivel cred în templul acesta, cred în meditație, în relaxare, yoga, în exercițiile astea. Chiar cred”.

Din păcate, cu trei fete mici acasă, actrița nu are timp să mediteze sau să facă yoga, așa că documentarea pentru rol o face mai mult la sala de antrenamente, nu prin preajma lor: ”Merg la sală, nu fac acasă. Încerc să evit”.

”Ar trebui să scriu despre această perioadă a vieții mele”

Culmea este că ”dispariția” ei de pe micul ecran nu se datorează lipsei de propuneri, ci pentru că, în ultima vreme, Laura Cosoi și-a ales cu grijă proiectele. Dat fiind faptul că a încercat să pună familia pe primul plan și pentru că fetițele ei sunt la vârsta la care în continuare sunt dependente de ea, actrița a ales să joace în lungmetraje sau în piese de teatru care nu îi ofereau un program foarte încărcat.

”Ca să fiu sinceră, am mai refuzat pentru că nu am putut să mă împart în prea multe proiecte. Plus că, în general, în proiectele de televiziune trebuie să fii mai flexibil cu programul, motiv pentru care mi-am dorit foarte mult să mă întorc în televiziune și să fac parte dintr-un proiect ca ăsta. Mă bucur enorm că am această șansă și că lucrez cu oameni minunați, care sunt scenariștii, regizorii, producătorii. Ne simțim foarte bine pe set. Este o chimie așa între noi toți. În mare parte cunosc echipa și asta a însemnat mult. Simt respectul colegilor și asta contează foarte mult. Mi se pare că descopăr în fiecare zi lucruri noi pe set, inclusiv din punct de vedere profesional”, a mai declarat Laura Cosoi pentru EGO.ro, completând că, în viitorul apropiat, își va face timp și se va reapuca de scris, însă într-o altă manieră decât a făcut-o până acum:

”Nu m-am apucat, dar m-am gândit de curând că ar trebui să scriu despre această perioadă a vieții mele. Care este altfel decât cred oamenii. Cine știe…”

 

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *