Lavinia Pîrva, aspru criticată din cauza operațiilor estetice. Detaliul care i-a speriat pe fani: ”Ce se întâmplă cu fața?”

Artista a șters comentariile negative

Scris de: Daoud Andra

29 Feb. 2024

Lavinia Pîrva este foarte activă în mediul online, acolo unde își promovează creațiile vestimentare, dar are și diverse alte proiecte de imagine. De curând, soția lui Ștefan Bănică Jr. a publicat un filmuleț de promovare pentru o clinică dentară, dar cei care o urmăresc au observat un detaliu ciudat la fața ei.

Cele mai recente imagini cu Lavinia Pîrva i-au pus pe gânduri pe fani

Lavinia Pîrva își împarte timpul între familie, muzică și diverse proiecte pe care le are în mediul online. Artista este foarte activă pe rețelele de socializare, iar cei care o urmăresc apreciază conținutul pe care îl postează, dar nu ezită să îi atragă atenția, atunci când exagerează pe anumite planuri. Recent, Lavinia a postat un clip de promovare pentru o clinică dentară, însă cei care au văzut imaginile au observat ceva ciudat.

În timp ce vorbește, soția lui Ștefan Bănică Jr. are câteva grimase ciudate, ca și cum nu și-ar putea mișca anumite părți ale feței. Acest lucru se întâmplă, de obicei, atunci când este injectat botox, pentru a umple ridurile. Fanii artistei i-au atras atenția cu privire la acest aspect, însă comentariile negative au dispărut ulterior de pe contul ei.

Citește și: Lavinia Pîrva s-a filmat în cei mai scurți pantaloni. Ținuta sumară face furori pe internet, uite cât de bine arată soția lui Bănică

”Te-ai urâțit pe banii tăi”, ”Ce se întâmplă cu fața ta?” – au fost câteva dintre comentariile primite la postare, însă Lavinia Pîrva le-a șters destul de repede.

Cele mai recente imagini cu Lavinia i-au pus pe gânduri pe fani

Ce spune despre intervențiile estetice

Nu este pentru prima dată când Lavinia Pîrva este pusă la zid de fani pentru schimbările pe care și le-a făcut la nivelul feței. Artista a fost întrebată, în repetate rânduri, dacă are operații estetice, iar la un moment dat a pus punctul pe ”i” cu privire la modificările făcute la nivelul feței. Ea spune că a apelat doar la proceduri minim invazive.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Lavinia Pîrva, o nouă vizită la estetician. Cum arată acum, nu s-au sfiit să se pozeze așa

”În general nu simt nevoia să mă justific pentru lucrurile pe care le fac sau pe care nu le fac, deși citesc și aud adesea multe lucruri false la adresa mea. Însă pentru că am primit foarte multe întrebări, mă simt obligată față de oamenii care mă apreciază și sunt alături mine, să explic această schimbare de imagine! În primul rând, nu mi-am făcut și nu am nicio operație estetică! Când va fi nevoie și medicul specialist va considera că trebuie, poate o voi face!

Însă, pentru moment, sunt într-un program de remodelare și rejuvenare facială+corporală, minim invazive! Nu am ascuns acest fapt, le-am facut publice de fiecare dată! În al doilea rând, menționez că tot la indicațiile specialistului, am făcut o remodelare și hidratare de buze, de care sunt foarte mulțumită! Sunt femeie, îmi iubesc corpul și iubesc frumusețea! Consider că a avea grijă de tine este un simț pe care orice femeie ar trebui să îl dețină! Îmi place să mă văd frumoasă și îmi place ca lumea să vadă acealași lucru!”, a scris Lavinia pe Instagram, în urmă cu mai mult timp.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce înțelegere au făcut Cristi Borcea și Valentina Pelinel
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *