Lavinia Pîrva s-a filmat în cei mai scurți pantaloni. Ținuta sumară face furori pe internet, uite cât de bine arată soția lui Bănică

Artista și-a lăsat fanii cu gura căscată!

Lavinia Pîrva s-a filmat în cei mai scurți pantaloni. Imaginile uluitoare au fost distribuite chiar de frumoasa artistă pe rețelele sociale. Partenera de viață a lui Stefan Bănică Jr. se simte extraordinar în pielea ei și este mai încrezătoare ca niciodată în formele sale, cu toate că se apropie vertiginos de vârsta de 40 de ani. Vedeta nu se sfiește să se îmbrace sumar la concerte!

Lavinia Pîrva, în cei mai scurți pantaloni, la concert

Lavinia Pîrva, în vârstă de 39 de ani, a încins imaginația fanilor din toate colțurile țării. Artista s-a filmat într-o ipostază extrem de sexy, iar apoi a făcut publice imaginile.

În cea mai recentă postare a sa pe Instagram, internauții au putut vedea cum s-a filmat partenera de viață a lui Stefan Bănică Jr. înainte de concert, iar imaginile au încins spiritele, mai ales în rândul urmașilor lui Adam.

Ținuta care i-a impresionat pe fanii Laviniei Pîrva

Superba brunetă a îmbrăcat o pereche de pantaloni extrem de scurți din denim și o cămașă din același material, iar în picioare vedeta și-a pus o pereche de cizme roz.

Ținuta sumară s-a mulat perfect pe formele perfecte ale cântăreței. Soția lui Stefan Bănică Jr. are un aspect fizic de invidiat, așa că își poate permite să poarte absolut orice.

Citește și Bianca Drăgușanu și Lavinia Pîrva, o nouă vizită la estetician. Cum arată acum, nu s-au sfiit să se pozeze așa!

Are sau nu Lavinia Pîrva operații estetice?

În urmă cu ceva timp, artista a vorbit extrem de deschis despre un subiect care stă pe buzele multora. Are sau nu operații estetice cântăreața? Iată ce răspuns a oferit vedeta!

”În general nu simt nevoia să mă justific pentru lucrurile pe care le fac sau pe care nu le fac, deși citesc și aud adesea multe lucruri false la adresa mea.

Însă pentru că am primit foarte multe întrebări, mă simt obligată față de oamenii care mă apreciază și sunt alături mine să explic această schimbare de imagine!

În primul rând, nu mi-am făcut și nu am nicio operație estetică!!!! Când va fi nevoie și medicul specialist va considera că trebuie, poate o voi face! Însă, pentru moment, sunt într-un program de remodelare și rejuvenare facială+corporală, minim invazive!

Nu am ascuns acest fapt, le-am făcut publice de fiecare dată! În al 2-lea rând, menționez că, tot la indicațiile specialistului, am făcut o remodelare și hidratare de buze, de care sunt foarte mulțumită!🥰

Procedura este minim invazivă, cu rezultate foarte frumoase! Sunt femeie, îmi iubesc corpul și iubesc frumusețea! Consider că a avea grijă de tine este un simț pe care orice femeie ar trebui să îl dețină! Îmi place să mă văd frumoasă și îmi place ca lumea să vadă același lucru!”, a scris solista pe Instagram.

Citește și Imagini impresionante din casa în care locuiesc Ștefan Bănică Jr și Lavinia Pîrva. Ce se află în livingul vilei, atrage toată atenția!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce înțelegere au făcut Cristi Borcea și Valentina Pelinel
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *