Lia Bugnar, schimbare dramatică de look pentru rolul din Clanul. Nicio altă actriță nu ar fi făcut așa ceva FOTO

Cum apare protagonista în următorul episod

Scris de: Daoud Andra

02 Apr. 2024

Lia Bugnar a făcut o schimbare radicală pentru rolul pe care îl interpretează în serialul Clanul. Puține actrițe ar fi dispuse să facă așa ceva, însă protagonista, care este și scenarista serialului, nu a stat pe gânduri.

Lia Bugnar, schimbată total în serialul Clanul

Fanii serialului Clanul vor avea ocazia să o vadă pe Lia Bugnar schimbată total. Actrița, care este și scenarista serialului, s-a tuns scurt pentru rolul pe care îl interpretează. Fanii producției de la Pro TV au putut-o vedea pe Lia Bugnar tunsă scurt, în avans, pe Voyo, în episodul 8 din sezonul 4. Schimbarea de look este una totală și puține actrițe ar face un asemenea gest pentru un rol.

Înainte de a se tunde periuță, Lia Bugnar avea părul de lungime medie. Dacă multe actrițe apelează la tot felul de trucuri, precum peruci, la filmări, ei bine protagonista din Clanul a mers până la capăt și s-a tuns scurt, pentru a da mai multă credibilitate rolului. Vezi mai multe imagini în galeria foto!

Citește și: Lia Bugnar, despre colaborarea profesională cu Anghel Damian. „Te simți în siguranță când știi că e un om care are exact același gust cu tine și gândește la fel” VIDEO EXCLUSIV

Lia Bugnar, schimbare dramatică de look pentru rolul din Clanul. Nicio altă actriță nu ar fi făcut așa ceva FOTO6
Scenarista nu mai arată așa

”O secvență pe care oricare actriță ar fi refuzat-o”

În primele sezoane, Lia Bugnar a lucrat în calitate de scenaristă la serialul Clanul, împreună cu Anghel Damian, care este și regizor. Ulterior, aceasta a ajuns și să joace în serial, după ce a scris o secvență pe care multe actrițe ar fi refuzat-o. Lia Bugnar a vorbit despre acest subiect recent, într-un interviu pentru EGO.ro. Cel mai probabil, secvența la care face referire este chiar cea în care apare tunsă.

”S-a ajuns în situația în care nu avea cine. Jur. Adică noi ne-am dorit tare o anumită actriță, și eu și Anghel, și n-a fost să fie. Ea a plecat din țară și ne-am trezit că urmau filmările și până la urmă Anghel mi-a zis că de ce nu fac eu. Așa am aterizat. După care te iei în serios că nu ai ce să faci, dacă tot ai intrat în horă joci. Cam asta. Dar, în general, mai ales când este să scriu la film, nu vreau să-mi pun toate ouăle în același coș că este prea riscant”, a povestit scenarista.

”Chiar o să avem, se întâmplă. Așa s-a dus acțiunea, n-am manipulat eu nimic. Dar într-adevăr e ceva foarte straniu. Ai un statut de mic Dumnezeu și când tu ești într-un fel propria ta marionetă, că și pe tine te miști, e tentant uneori să trișezi, dar nu am făcut asta. Chiar o să vedeți, dacă o să urmăriți sezonul ăsta, ultimul, că la un moment dar mi-am dat o secvență pe care nu știu, oricare actriță ar fi refuzat-o, iar eu o să fac treaba aia. Toată lumea s-a șocat și m-a întrebat dacă sunt sigură. Le-am zis că da, că așa mi se pare că este cinstit și așa ar merge povestea, așa este cursul firesc al poveștii”, a mai spus Lia Bugnar.

 

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Jorge, dezvăluiri despre relația pe care o avea la început cu soția sa
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *