Rețete - Pagina 30 din 149 - Ego.ro

Rețete

De Oana Matei | 01 Nov. 2023

Care este de fapt ordinea în care se gătesc legumele pentru zacuscă. Rețeta lui Radu Anton Roman pentru un gust desăvârșit

Rețeta tradițională de zacuscă moștenită de la Radu Anton Roman

Citește mai mult
Care este de fapt ordinea în care se gătesc legumele pentru zacuscă. Rețeta lui Radu Anton Roman pentru un gust desăvârșit
De Oana Matei | 01 Nov. 2023

Ingredientul pe care să-l adaugi când faci ciorbă de fasole. Va ieși mult mai gustoasă așa

Vei folosi mereu acest ingredient la ciorba de fasole

Citește mai mult
Ingredientul pe care să-l adaugi când faci ciorbă de fasole. Va ieși mult mai gustoasă așa
De Oana Matei | 31 Oct. 2023

Cele mai pufoase găluște cu prune. 8 trucuri și sfaturi de aur din bucătărie pentru un desert delicios de toamnă

Așa ies moi și aromate

Citește mai mult
Cele mai pufoase găluște cu prune. 8 trucuri și sfaturi de aur din bucătărie pentru un desert delicios de toamnă
De Daoud Andra | 31 Oct. 2023

Cremă de mascarpone rapidă. Se face doar din trei ingrediente, secretul pentru un gust ca la cofetărie

Rețeta cu care nu ai cum să dai greș

Citește mai mult
Cremă de mascarpone rapidă. Se face doar din trei ingrediente, secretul pentru un gust ca la cofetărie
De Daoud Andra | 31 Oct. 2023

Ce este chisălița și cum se face. Cel mai savuros preparat cu fructe, rețeta este veche de 1000 de ani

Rețeta tradițională este veche de 1000 de ani

Citește mai mult
Ce este chisălița și cum se face. Cel mai savuros preparat cu fructe, rețeta este veche de 1000 de ani
De Daoud Andra | 31 Oct. 2023

Cum se face ciorba de potroace. Ingredientul care nu trebuie să lipsească, este cel mai bun remediu pentru mahmureală

Rețeta cu care nu ai cum să dai greș

Citește mai mult
Cum se face ciorba de potroace. Ingredientul care nu trebuie să lipsească, este cel mai bun remediu pentru mahmureală
De Oana Matei | 31 Oct. 2023

Cum faci cea mai bună varză călită. Secretul știut doar de Radu Anton Roman, cât trebuie să fiarbă ca să iasă gustoasă

Rețeta simplă de varză călită

Citește mai mult
Cum faci cea mai bună varză călită. Secretul știut doar de Radu Anton Roman, cât trebuie să fiarbă ca să iasă gustoasă
De Oana Matei | 29 Oct. 2023

De ce nu crește aluatul cu drojdie uscată. Secretele de aur ale gospodinelor pentru aluaturi mereu perfecte

Trucuri utile din bucătărie

Citește mai mult
De ce nu crește aluatul cu drojdie uscată. Secretele de aur ale gospodinelor pentru aluaturi mereu perfecte
De Badea Violeta | 29 Oct. 2023

Secretul pentru cei mai buni pepeni murați. Ce ingredient special să adaugi neapărat în borcan, așa vor ieși mult mai delicioși

Așa faci cei mai buni pepeni murați!

Citește mai mult
Secretul pentru cei mai buni pepeni murați. Ce ingredient special să adaugi neapărat în borcan, așa vor ieși mult mai delicioși
De Oana Matei | 29 Oct. 2023

Ce trebuie să adaugi în compoziția de la papanași pentru a ieși pufoși. Trucul care îi face irezistibili

Papanași românești. Rețeta explicată pas cu pas

Citește mai mult
Ce trebuie să adaugi în compoziția de la papanași pentru a ieși pufoși. Trucul care îi face irezistibili
Feature Articles
Dumbrăveanu Bianca
10 garnituri care transformă orice friptură într-o masă specială
Friptura este unul dintre preparatele preferate de români, iar alegerea unei garnituri potrivite poate transforma complet experiența mesei. Garniturile potrivite evidențiază aromele cărnii și adaugă…
Dumbrăveanu Bianca
Ghimbirul: Aliatul natural împotriva disconfortului digestiv? Ce spun experții
Ghimbirul a fost folosit de secole pentru problemele digestive și rămâne popular și astăzi. Întrebarea care se pune des este dacă ghimbirul funcționează cu adevărat…
Dumbrăveanu Bianca
Cum au reușit Serghei și Cora Mizil să construiască o căsnicie de peste 30 de ani: „Secretul e ...
Serghei Mizil, cunoscut pentru personalitatea sa excentrică și libertină, a reușit să-și găsească liniștea în viața personală alături de Cora Mizil, cu care formează un…