Rețete - Pagina 53 din 149 - Ego.ro

Rețete

De Oana Matei | 13 Sep. 2023

Câtă smântână se pune, de fapt, în ciorba de pui a la grec. Secretul gustului desăvârșit

Rețetă delicioasă de ciorbă de pui a la grec

Citește mai mult
Câtă smântână se pune, de fapt, în ciorba de pui a la grec. Secretul gustului desăvârșit
De Oana Matei | 13 Sep. 2023

Cu ce trebuie să amesteci făina înainte de a o adăuga în sosuri. Așa nu va mai face niciodată cocoloașe

Trucuri utile din bucătărie

Citește mai mult
Cu ce trebuie să amesteci făina înainte de a o adăuga în sosuri. Așa nu va mai face niciodată cocoloașe
De Oana Matei | 13 Sep. 2023

Secretul celor mai pufoase alivenci. Ce pun gospodinele din Bucovina ca să iasă gustoase și fragede

Simplu și delicios!

Citește mai mult
Secretul celor mai pufoase alivenci. Ce pun gospodinele din Bucovina ca să iasă gustoase și fragede
De Ana-Maria Tudor | 13 Sep. 2023

Câtă ceapă se pune la ardeii umpluți, de fapt. Pontul gospodinelor de la țară pentru un gust perfect

Când vine vorba despre rețeta delicioasă a ardeilor umpluți, unul dintre secretele pentru un gust perfect este cantitatea potrivită de ceapă. Pontul prețios oferit de gospodinele de la țară este […]

Citește mai mult
Câtă ceapă se pune la ardeii umpluți, de fapt. Pontul gospodinelor de la țară pentru un gust perfect
De Badea Violeta | 13 Sep. 2023

Cum trebuie gătită, de fapt, carnea de vită. Secretul lui Florin Dumitrescu pentru un gust fraged, senzațional

Află cum trebuie gătită, de fapt, carnea de vită

Citește mai mult
Cum trebuie gătită, de fapt, carnea de vită. Secretul lui Florin Dumitrescu pentru un gust fraged, senzațional
De Ana-Maria Tudor | 13 Sep. 2023

Pontul de la Jamila pentru cel mai pufos chec. Rămâne catifelat chiar și 3 zile și cu o crustă neașteptat de crocantă

Nu există bucătăreasă care să nu fi experimentat rețetele Jamilei. Pe lângă faptul că rețetele ei sunt mereu sigure și delicioase, Jamila ne împărtășește și sfaturi pentru a obține cele […]

Citește mai mult
Pontul de la Jamila pentru cel mai pufos chec. Rămâne catifelat chiar și 3 zile și cu o crustă neașteptat de crocantă
De Badea Violeta | 13 Sep. 2023

Nu mai pune pâine în salata de icre. Altul e secretul ca să iasă pufoasă și gustoasă. Rețeta de care nu te vei mai sătura

Secretul pentru o salată de icre pufoasă și gustoasă

Citește mai mult
Nu mai pune pâine în salata de icre. Altul e secretul ca să iasă pufoasă și gustoasă. Rețeta de care nu te vei mai sătura
De Oana Matei | 12 Sep. 2023

De ce mucegăiește bulionul, de fapt. Trucul care face diferența

Trucuri utile din bucătărie

Citește mai mult
De ce mucegăiește bulionul, de fapt. Trucul care face diferența
De Ana-Maria Tudor | 12 Sep. 2023

Când se pune lămâia în dulceața de căpșuni. Trucuri de aur din bucătărie pentru a ieși delicioasă

Secrete și sfaturi utile pentru a prepara cea mai bună dulceață de căpșuni

Citește mai mult
Când se pune lămâia în dulceața de căpșuni. Trucuri de aur din bucătărie pentru a ieși delicioasă
De Petronela Radu | 12 Sep. 2023

De ce fermentează bulionul. Greșeala pe care o fac multe gospodine

Trucuri pe care este bine să le știi atunci când prepari bulion

Citește mai mult
De ce fermentează bulionul. Greșeala pe care o fac multe gospodine
Feature Articles
Dumbrăveanu Bianca
Final de septembrie răcoros. Cum va fi vremea în ultimele zile ale lunii
Ultima săptămână din septembrie aduce temperaturi scăzute în majoritatea regiunilor țării, mai ales pe timpul nopții, când mercurul din termometre se apropie de pragul de…
Dumbrăveanu Bianca
10 garnituri care transformă orice friptură într-o masă specială
Friptura este unul dintre preparatele preferate de români, iar alegerea unei garnituri potrivite poate transforma complet experiența mesei. Garniturile potrivite evidențiază aromele cărnii și adaugă…
Dumbrăveanu Bianca
Ghimbirul: Aliatul natural împotriva disconfortului digestiv? Ce spun experții
Ghimbirul a fost folosit de secole pentru problemele digestive și rămâne popular și astăzi. Întrebarea care se pune des este dacă ghimbirul funcționează cu adevărat…