Ingredientul pe care să nu-l pui în cârnații de casă. Nu are ce căuta, strică tot gustul Petronela Radu 10 dec.. 2022
De ce să pui două linguri de smântână în apa în care fierbi sarmalele. Trucul secret al bucătarilor, îl vei folosi mereu Petronela Radu 10 dec.. 2022
Ce se pune în piftie, de fapt. Așa iese limpede, trucul secret pentru cele mai bune răcituri Petronela Radu 10 dec.. 2022
Ce castraveți se pun în salata de boeuf, de fapt. Trucul secret pentru a ieși perfectă Petronela Radu 9 dec.. 2022
Câtă nucă se pune la un cozonac. Rețeta tradițională, iese delicios dacă respecți acești pași Daoud Andra 9 dec.. 2022
Plăcintă cu carne și ciuperci. Rețetă pentru Sărbători. E delicioasă, nu trebuie să-ți lipsească de pe masă Oana Matei 9 dec.. 2022
Cum se prepară maioneza pentru salata de boeuf. Sigur ai greșit și tu până acum, de asta nu îți iese pufoasă și gustoasă Petronela Radu 8 dec.. 2022
Secretul celei mai pufoase și cremoase negrese. Ingredientul special pe care să îl adaugi în aluat Daoud Andra 7 dec.. 2022
Cu ce să ungi cozonacii ca să iasă lucioși și rumeni. Amestecul pe care trebuie să îl prepari Petronela Radu 7 dec.. 2022
Secretul pentru ca sarmalele să nu se prindă niciodată de oală. Ce trebuie să faci înainte de a le pune la fiert Petronela Radu 7 dec.. 2022
Secretul pentru cea mai suculentă friptură. Ce să adaugi lângă carne, înainte de a o băga la cuptor. Trucul de aur Cezar Andrei 7 dec.. 2022
Ingredientul de aur pentru cei mai buni cârnați de casă. Ce trebuie să adaugi în compoziție ca să iasă pufoși și gustoși Petronela Radu 6 dec.. 2022
Cât timp se lasă ardeii umpluți la fiert. Așa ies delicioși. Secretul pe care trebuie să-l afli Petronela Radu 6 dec.. 2022