Loredana Groza, ipostaza care a stârnit mare vâlvă. Cu ce a apărut încălțată și cât costă, fanii au reacționat imediat

Iată mai multe detalii.

Loredana Groza este o artista îndrăgită și recunoscută pentru stilul ei neconvențional. După ce a dezvăluit că creează ea însăși majoritatea costumelor pe care le poartă pe scenă, artista a atras din nou atenția în mediul online cu o pereche de papuci din blană. Iată cât costă perechea de papucei cu care a făcut furori pe rețelele de socializare.

Loredana Groza, o nouă apariție în stilul caracteristic

Frumoasa artista se bucură de peste 600.000 de urmăritori pe platforma Instagram și împărtășește adesea fotografii de la concertele sale, precum și momente din viața sa de zi cu zi, evidențiindu-se mereu prin ținute neconvenționale. Recent, Loredana a captat atenția datorită pantofilor pe care i-a purtat în timpul unei plimbări în natură.

Probabil că vă întrebați ce are această încălțăminte atât de special? Ei bine, acești papuci sunt creați de brand-ul Loewe și se disting prin bretelele lor înnodate, cusute manual în partea frontală. Aceste încălțări sunt fabricate în Italia, folosind blană și piele de oaie și arată uluitor.

Te poate interesa și: Loredana Groza, criticată pentru aceste imagini cu ea de pe internet. Ce vedetă o desființează: „Revino-ți!”

Cât au costat încălțările artistei

Ei bine, dacă vă întrebați cât costă, vă informăm că papucii cu blană nu sunt făcuți pentru toate buzunarele. Prețul acestora nu este deloc unul modic.

Loredana Groza, ipostaza care a stârnit mare vâlvă
Loredana Groza

Mai exact, perechea pe care Loredana Groza a purtat-o recent și a atras atenția pe internet este disponibilă la prețul redus de 595 de dolari (aproximativ 2.800 lei), în timp ce prețul lor standard este de obicei de 850 de dolari. Este demn de menționat că artista i-a asortat cu blugi largi, o bluză bej și un kimono colorat.

Vezi și: De ce a îngenuncheat de fapt Loredana Groza în fața lui Horia Moculescu. Gestul artistei a surprins pe toată lumea

Ce au avut de spus fanii artistei

Totuși, nu este singura pereche de papuci cu care Loredana s-a evidențiat recent. Ei bine, de curând, cântăreața a fost surprinsă purtând o pereche de Crocs bej, accesorizată cu diferite pietre prețioase.

Acești papuci au un preț de 284 de lei și prezintă un stil inspirat de tendințele militare. Loredana i-a purtat în timp ce se plimba pe străzile din Oradea, îmbrăcând o ținută mai relaxată, formată dintr-un tricou negru, o cămașă roșie cu carouri și o pereche de blugi.

De asemenea, artista a adăugat o șapcă neagră la ținuta sa. Însă, dacă cu papucii de blană s-a afișat și în mediul online, fanii au ținut să îi transmită câteva dintre gândurile lor în secțiunea de comentarii:

Citește și: Loredana Groza a renunțat la părul blond. Cum arată după schimbarea radicală de look, fanii sunt uluiți

„Ești superbă, ești singură vedetă care știe să se reinventeze în fiecare zi.”

„Cât de frumooos te îmbraci…!”

„Frumoasă, delicată , suavă , o adevărată Divă . Te ador Lory !!!!!!”

„Un singur cuvânt „DIVA”. Felicitări pentru tot”, au scris câțiva fani ai vedetei.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
4.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *