Loreen confirmată la Saga Festival 2023. Ce spune Cătălin Botezatu despre câștigătoarea Eurovision: “Mi-aș dori să o cunosc” VIDEO EXCLUSIV

“Sunt sigur că “Euphoria” le este încă în urechi românilor. Faptul că a câștigat acum Eurovisionul nu cred că îi va lăsa indiferenți"

Cătălin Botezatu a fost la Eurovision în acest an, aflându-se în culise la invitația unuia dintre sponsorii oficiali. Celebrul designer s-a bucurat enorm când a aflat că Loreen, câștigătoarea din acest an, o să vină în România pentru a urca pe scena unui festival, Saga, care se desfășoară în București. Creatorul ne-a oferit, în exclusivitate pentru Ego.ro, dezvăluiri despre artistă, punctând că fiecare show al său se termina cu melodia care a făcut-o celebră încă din 2012, “Euphoria”.

Cătălin Botezatu: “Din momentul în care am văzut și am ascultat piesa, am știut că ea va câștiga!”

Cătălin Botezatu a știut că Loreen o să primească premiul cel mare la Eurovision în acest an, devenind astfel al doilea artist care câștigă concursul de două ori. Starul ne-a dezvăluit că, încă din 2012, este fanul cântăreței din Suedia, folosindu-i piesa “Euphoria” la fiecare prezentare de modă:

“Am fost la Eurovision din partea sponsorului oficial, nu din partea TVR-ului. Din momentul în care am văzut și am ascultat piesa, am știut că ea va câștiga. De altfel, fiind în fiecare seară la preselecții și în sală de la început, mi-am dat seama că piesa e cea mai bună, era altfel față de celelalte. E foarte adevărat că după ce a câștigat primul Eurovision cu piesa “Euphoria” ea a devenit hit și pentru mine, absolut toate prezentările mele se terminau cu această melodie. Cu siguranță că, de acum încolo, voi folosi piesa “Tattoo”, care are niște versuri extraordinare. Este interpretată și de un român, este foarte tare, într-o seară l-am pus pe Instagram-ul meu. Băiatul o cântă Dumnezeiește, la fel de bine ca și ea.”

“Mi-aș dori să o cunosc. Never say never!”

De asemenea, cunoscutul designer vestimentar a fost la Eurovision când Loreen a aflat că a câștigat, ba chiar, a stat la nu mai mult de un metru de artistă. Astfel, Cătălin Botezatu ne-a mărturisit că și-ar dori să o cunoască, cândva, pe aceasta:

“Am văzut-o, am fost acolo. Când a câștigat, eram în zona de VIP, fiind invitat de unul dintre sponsorii oficiali de la Eurovision. Am avut șansa să o văd la un metru, trecând pe lângă mine, mergând către scenă pentru a-și lua premiul. Mi-aș dori să o cunosc. Never say never!”

Citește și Prima reacție a lui Dan Negru, după ce România nu s-a calificat în finala Eurovision: “Nu poți să sari o prăpastie țopâind”

Cum crede că o să o primească românii

Cătălin Botezatu este sigur că românii nu o să rămână indiferenți la faptul că Loreen a câștigat Eurovisionul de două ori, iar acum vine în România pentru a urca pe scena de la Saga Festival. Creatorul de modă îi încurajează pe toți să traducă versurile în română, mai ales pentru că există deja un artist în țară care interpretează piesa în limba noastră:

“Sunt sigur că “Euphoria” le este încă în urechi românilor. Faptul că a câștigat acum Eurovisionul nu cred că îi va lăsa indiferenți. Ambele piese sunt superbe, de referință, hit-uri. Dar, nu știu cât de mult s-a pus bază pe traducerea piesei, vorbind de “Tattoo”. Poate că românii au apreciat doar linia melodică sau au pus accent și pe versuri. Versurile sunt formidabile! Este ceva superb! Cum am zis, există un băiat care o cântă în limba română. Ți se face pielea de gâină la cum cântă! Versurile ascultate în limba română, dar și interpretarea lui…WOW!”

Citește și Ovi Jacobsen, prima reacție după ce România nu s-a calificat în finala Eurovision: „Nu am crezut foarte tare în această piesă de la început!” EXCLUSIV

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Lovitură SUPREMĂ pentru Elena Udrea. Ce se întâmplă în închisoare
S-a dezbrăcat și are milioane de like-uri! Georgina lui Ronaldo, cea mai incendiară apariție
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Reghe cere sprijinul instanței: 'Trebuie să înceteze această hărțuire!' Poliția nu confirmă urmărirea penală împotriva...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Cum arată Tania Budi în realitate, fără machiaj, la 56 de ani. 'Eu la 75...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
Recunoști vedetele tale preferate transformate de un artist digital. Cum arată artiștii și politicienții dacă...
Horoscop 30 Aprilie 2024. Balanțele sunt foarte preocupate de câștigul financiar, Scorpionii trebuie uite trecutul...
Horoscop Zilnic Marți 30 Aprilie 2024. Întreaga perioadă este favorabilă pentru planul profesional și, implicit,...
Berbecii și o zodie misterioasă primesc un val de energie astrală, învățând să depășească provocările
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Cum se menține în formă Loredana la aproape 54 de ani. Celebra cântăreață are o...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *