M-a părăsit în noaptea nunții pentru bani. Am rămas cu multe datorii și dezamăgiri

Nu-mi vine să cred!
M-a părăsit în noaptea nunții pentru bani. Am rămas cu multe datorii și dezamăgiri

M-a părăsit în noaptea nunții! Am ezitat să îmi spun oful pe internet, dar simt că explodez dacă nu mă descarc. Din vara anului 2023 nu am chef de nimic, de când soțul meu m-a părăsit fix în noaptea nunții. A fugit cu darul dat de invitați, lăsându-mi multe datorii de achitat (salon, formație, bijuterii).

Soțul meu a ales să plece în noaptea nunții cu toți banii

Am visat mereu să am parte de o nuntă grandioasă, ca în povești, la care să invit multă lume dragă mie. Pentru asta am făcut împrumut în bancă, pe numele meu, fără să mă gândesc că bărbatul pe care îl consideram sufletul meu pereche mă va trăda vreodată.

Am fost împreună doi ani, iar cererea în căsătorie a avut loc într un cadru romantic, la Paris. Am acceptat fără nicio ezitare, convinsă că el este alesul și bărbatul vieții mele.

Pregătirile de nuntă au durat câteva luni, iar când a venit momentul să începem oficial o viață în doi, mi-a dat papucii. Doamne, și ne făcusem atâtea planuri împreună! Stabilisem să rămân însărcinată în luna de miere, pentru că amândoi ne doream un copil cât mai repede.

Vezi și Am aflat că iubitul meu urmează să devină tată. Pe mine tocmai mă ceruse în căsătorie, am și fixat data nunții

Doar m-a folosit pentru interesul lui financiar

Toți prietenii îmi spun acum că a vrut doar să pună mâna pe darul de nuntă, fără ca eu să contez pentru el. Este cumplit să accept asta și, mai ales, să trăiesc cu gândul că m-a folosit pentru bani. Nu îmi vine să cred cât de naivă am fost și câtă încredere oarbă am avut în el. Dacă nu erau părinții mei, cine știe ce nenorocire se întâmpla. Recunosc că m-am luptat cu gândurile suicidare.

Între timp, la insistențele mamei mele, mi-am găsit refugiul în biserici și mănăstiri. Nu lipsesc duminica de la slujbă, iar apropierea de Dumnezeu mi-a adus puțină alinare. Încă mai sufăr după el, dar sper ca, într-o zi, să pot spune că l-am uitat definitiv. Până atunci, serile mi le petrec în lacrimi și multe întrebări.

Citește și Soțul meu nu mă mai iubește. Sufăr enorm de când am aflat că mă înșală. Cine este amanta lui

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Tonciu își dorește cu ardoare să revină în televiziune
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *