M-am îndrăgostit de un bărbat mai tânăr. Nu știu dacă el are aceleași gânduri ca mine, sper să nu fie doar o aventură pentru el

Îmi doresc din tot sufletul să evoluăm în relația asta, deși mai plauzibil ar fi să cred că a fost doar o aventură.
M-am îndrăgostit de un bărbat mai tânăr. Nu știu dacă el are aceleași gânduri ca mine, sper să nu fie doar o aventură pentru el

Numele meu este Alina, am 48 de ani și sunt în al nouălea cer. Sunt îndrăgostită ca în adolescență, mă simt mai tânără și mai în formă decât eram la 25 de ani. Motivul care mă face să mă simt așa este un bărbat cu 10 an mai mic decât mine. Da, m-am îndrăgostit de un bărbat mai tânăr.

Nu am mai cunoscut pe cineva ca el

La început am fost extrem de sceptică și nu m-am gândit să-i acord vreo șansă. Mă gândeam că nu există nici o posibilitate ca un bărbat să își dorească o femeie cu 10 ani mai în vârstă decât el. Nici chiar în cazul în care femeia este antrenoare de fitness și este în formă fizică. Poate doar cel mult, pentru o aventură, ca să acumuleze experiență.

L-am luat peste picior la un moment dat. I-am spus că dacă vrea material didactic, nu caută unde trebuie. S-a supărat atunci foarte tare pe mine și mi-a spus că l-am jignit. Apoi am început să mă gândesc la el, să-mi pun întrebări și în cele din urmă mi-am zis: ce-o fi, o fi.

Am acceptat să ies cu el la un date, după care am rămas impresionată. Chiar a fost așa cum trebuie să fie un bărbat. Galant, respectuos, genul de bărbat care îți trage scaunul la masă ca să te poți așeza, sau îți ține haina când te îmbraci. Nu am mai întâlnit așa un bărbat. Am continuat să ne vedem și în zilele următoare și, în cele din urmă, am recunsocut. Îmi place băiatul ăsta de mor. Nu aș mai vrea să-i dau drumul vreodată.

M-am îndrăgostit de un bărbat mai tânăr

Problema este că acum, după aproape două luni de când am început să ne vedem, încep să fiu posesivă cu el. M-am îndrăgostit atât de tare de el încât nu mai vreau să petrec niciun minut fără el. Nu pare să-l deranjeze, deși avem destul de puțin timp la dispoziție în care ne putem vedea. A început să rămână la mine peste noapte uneori, dar mi-e teamă să grăbesc lucrurile prea mult cu o propunere de a se muta la mine.

De altfel, nici nu știu ce reacție ar avea dacă i-aș propune asta. El locuiește cu chirie, pentru că după divorț, locuința i-a rămas fostei sale soții. Eu însă am proprietatea mea, eu nu am fost căsătorită și nu am copii. Însă mă tem să nu forțez prea mult lucrurile.

Nici nu știu încă ce planuri are. Pe de o parte mi-e greu să cred că are planuri de viitor cu mine. E mai plauzibil să cred că nu și-a dorit decât o aventură și probabil că se va termina în curând.

Dar, pe de altă parte, sunt atât de îndrăgostită de el, încât îmi doresc din tot sufletul ca diferența de vârstă să nu îl deranjeze și să continuăm această relație și chiar să o oficializăm, de ce nu. Nu știu dacă sunt deplasată cu astfel de dorințe. Nu știu cum ar trebui să mă port în această situație și, mai ales, nu știu ce așteptări aș putea avea. Adică m-am îndrăgostit de un bărbat mai tânăr. Orice este posibil.

 

Dacă ai și tu o poveste despre care crezi că merită spusă, nu ezita sa ne ajuți să o facem cunoscută comunității Ego.ro. Aici se leagă prietenii sau poți afla răspunsuri pe care alte persoane e posbil să ți le ascundă, din diferite motive. Scrie-ne povestea ta pe redactia@ego.ro, anunță-ne cum vrei să apară și dacă ai nevoie și de opinia unui specialist. Putem cere părerea unui expert și poate așa găsești mai ușor o rezolvare, o alinare sau măcar un gând bun din partea comunității EGO.RO!. De asemnea, la cerere, identitatea persoanei care ne scrie nu va fi făcută publică!

Urmăriți EGO.ro și pe
Gina Pistol și-a dorit ca buchetul de mireasă să fie unul foarte simplu
6.8 36 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
De ce să pui sare peste cărbuni când faci grătar, de fapt. Secretul de care...
A pus unt în cafea și a descoperit cel mai tare secret. Numai așa vei...
Suma corectă pentru trădare! Câți bani au primit copiii Andreei Esca pentru a semna cu...
„E mare, nu sunt obișnuită”! Anamaria Prodan, luată de poliție direct din dric: Ce s-a...
Câți BANI costă buchetul de mireasă al Ginei Pistol. Floarea SPECIALĂ pe care o are
Andreea Bălan și Jador au spus adevărul despre relația lor. „Trăiesc din plin…”
Gina Pistol și Smiley au spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă! Primele imagini...
De ce a ales Smiley să doarmă la hotel în noaptea de dinaintea nunții. Gina...
Cine a câștigat trofeul Palme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes 2023
Mireasa Gina Pistol, în 10 poze neretușate, de la nuntă: prețuri, detalii, verighete, buchet, machiaj,...
Cum să urmărești filmele Star Wars în ordine. Unde sunt disponibile online
Ce se întâmplă cu contul de Facebook al utilizatorilor după ce mor. Există mai multe...
5 zodii scapă de chin și de dezamăgiri. Racii vor putea să scape de dezamăgirile...
Situația financiară se îmbunătățește pentru 5 zodii! Scorpionii se vor implica în noi proiecte
Cum și-au făcut apariția socrii Ginei Pistol la nunta vedetei cu Smiley! Mama cântărețului, mai...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *