„M-am rugat să-l ia, să-i curme suferința”. Cuvintele șocante rostite de mama lui Stephan Pelger, la slujba de comemorare a regretatului designer

Femeia mărturisește că Dumnezeu i-a ascultat rugăciunea
M-am rugat să-l ia, să-i curme suferința. Cuvintele șocante rostite de mama lui Stephan Pelger, la slujba de comemorare a regretatului designer

A avut loc slujba de comemorare a lui Stephan Pelger în România. Regretatul creator de modă a fost condus de către toți apropiații lui pe ultimul drum joi, pe 15 iunie. La eveniment au luat parte nume foarte cunoscute. Înmormântarea urmează să aibă loc în Germania.

Mama lui Stephan Pelger, declarații dureroase. Ce a transmis la slujba de comemorare

Stephan Pelger și-a pus capăt zilelor la vârsta de 44 de ani. Celebrul creator de modă a fost descoperit fără suflare pe data de 8 iunie în propriul său atelier. Lumea mondenă și apropiații lui au trăit un șoc imens la aflarea veștii.

Mama adoptivă a lui Stephan Pelger se afla pe patul unui spital din Germania atunci când a aflat că fiul său a decis să-și încheie socotelile cu viața. Medicii au sedat-o înainte de a primi trista veste. Ulterior, femeia a luat decizia ca trupul neînsuflețit al lui Stephan Pelger să fie incinerat, iar cenușa îngropată în Germania.

Ceremonia de comemorare a avut loc la București, în fața Capelei Cimitirului Evanghelic-Luteran și a fost organizată atât în limba română, cât și în limba germană. La eveniment au luat parte peste 200 de oameni, printre care și nume cunoscute din lumea mondenă.

„Dumnezeu mi-a ascultat rugăciunea. Fiindcă m-am rugat să-l ia, să-i curme suferința. A suferit mult, fiindcă a fost singur, în sensul că nu a mai avut un frate. Apoi, sâmbătă seara era singur, duminică la fel. A avut prieteni, dar nu un suflet-pereche!”, a spus mama adoptivă a regretatului creator de modă.

Vezi și – Ultima persoană cu care Stephan Pelger a vorbit înainte să moară. Unde a fost designerul. Mesajul cutremurător: “Îmi este dor de tine”

Episcopul Bisericii Luterane a făcut o rugăciune pentru regretatul Stephan Pelger

La finalul slujbei, episcopul Bisericii Luterane a ținut o rugăciune de final special pentru regretatul designer.

„Dumnezeule, te rugăm să-i înțelegi greutatea poate prea mare cu care s-a luptat în ultimele luni și să-i ierți tot ceea ce noi nu suntem capabili să înțelegem. Iar noi, ceilalți, care ne despărțim azi de el, să-i purtăm cu recunoștință amintirea și bucuria de a trăi”, sunt cuvintele episcopului Bisericii Luterane.

Înmormântarea va avea loc în zilele următoare, acolo unde el a crescut în Germania. Ceremonia se va petrece undeva lângă Munchen, într-un cerc familial restrâns.

Vezi și – Durere fără margini! Anunțul copleșitor făcut de familia lui Stephan Pelger. Ce se va întâmpla cu cenușa, după ce designerul va fi incinerat

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum s-au descurcat Oana Matache și Radu Siffredi la Power Couple, emisiunea care se va difuza la Antena 1
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *