Mădălina Crețan, detalii înduioșătoare despre viața fără Nosfe. Ce face fiica lor, Iris: “L-a venerat pe tatăl ei” VIDEO EXCLUSIV

Ce a dezvăluit despre Iris

Mădălina Crețan se ocupă de Iris, fiica pe care o are alături de regretatul ei soț, Nosfe, după moartea prematură a artistului. La fel ca și Darius Vlad Crețan, micuța este atrasă de muzică, mai ales pentru că și-a adorat tatăl. Totuși, în exclusivitate pentru Ego.ro, soția cântărețului a explicat că programul copilului este unul destul de încărcat, însă o să se orienteze dacă aceasta o să își dorească să calce pe urmele tatălui său.

Mădălina Crețan, detalii despre Iris

Iris a fost atrasă de muzică încă de când era foarte mică, mai ales pentru că și-a urmărit tatăl pe scenă. Totuși, momentan, micuța face performanță la gimnastică, astfel că are un program încărcat. Însă, soția regretatului artist încearcă să îi găsească timp și pentru viitoarele ore de canto:

“Să știi că de muzică a fost atrasă de mică! Cred că este natural. L-a venerat pe tatăl ei, îl venerează în continuare și automat încearcă să împrumute lucruri de la el! Văzându-l pe scenă de mică, i-a plăcut! Ne-a zis să îi luăm microfoane în trecut, iar acum mă bate la cap să o duc la canto, problema este că nu avem timp!

Facem performanță la gimnastică, a participat la un concurs international și s-a calificat la următoarea etapă care o să fie în Croația la sfârșitul lui mai. E destul de ocupată, nu știu cât timp mai avem și pentru altele!

Sunt convinsă că este principalul motiv! (n.r. tatăl ei) Ea și acum fredonează prin casă, săptămâna trecută desena și pusese ultimul album al lui Nosfe. În timp ce desena, cânta! Îi place să facă asta, dar trebuie să găsim și timp!”

Citește și: Soția lui Nosfe nu este străină de actorie. În ce film a jucat Mădălina Crețan: „E secretul vieții mele” VIDEO EXCLUSIV

Prietenii lui Nosfe sunt alături de ea

De asemenea, Mădălina Crețan a punctat că prietenii lui Nosfe sunt, în continuare, alături de ea. Ba chiar, unul din apropiații regretatului artist s-a oferit să o ajute pe Iris atunci când vine vorba despre lecțiile de canto și pian. Cât despre legăturile pe care le-a avut soțul ei, aceasta a punctat că reușește să le întrețină în momentul de față:

“Vorbim de o situație ipotetică! Viitorul, după cum am văzut toți, este incert! Da, în momentul de față, unul dintre prietenii lui Nosfe s-a oferit să o ajute să facă lecțiile de canto, să învețe să cânte la pian! Problema este că studio-ul lui se află în cealaltă parte a Bucureștiului! Atunci, timpul și drumul nu ne ajută!

Dar, dacă o să fie cazul la un moment dat sunt convinsă că o să ajungem și acolo! Dar legăturile trebuie întreținute! Eu sunt conștientă de relațiile pe care soțul meu le-a avut cu niște oameni!

Sunt la fel de conștientă de faptul că relațiile mele cu respectivii oameni sunt diferite! Impactul asupra momentului se mai estompează și relația trebuie întreținută! Momentan, relațiile se întrețin! Repet, viitorul este incert, nu știi la ce să te aștepți niciodată!”

Citește și: Mădălina Crețan continuă să se întâlnească cu Nosfe în vise. ”Nu chiar atât de des pe cât mi-aș dori eu” VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *