Mădălina Crețan mai dă o șansă iubirii? Ce dezvăluie soția lui Nosfe: “Lucrez la al treilea copil al meu” VIDEO EXCLUSIV

Ce a dezvăluit despre Nosfe

Mădălina Crețan încearcă, în continuare, să ducă mai departe visurile soțului său, artistul Nosfe, după moartea prematură a acestuia. Cei doi au trăit o iubire ca în filme, astfel că aceasta și-a dorit să clarifice zvonurile cu privire la posibilitatea unei noi relații, în exclusivitate pentru Ego.ro, punctând că nu se gândește, momentan, să își refacă viața.

Mădălina Crețan, soția lui Nosfe, adevărul despre posibilitatea unei noi iubiri

Mădălina Crețan a fost alături de partenerul ei, Nosfe, la numeroase spectacole, însă nu își dorește să se implice în organizarea de evenimente, chiar dacă știe cum merg lucrurile. Aceasta a punctat că se dedică total în proiectelor sale, astfel că nu știe dacă ar putea să facă față stresului:

„M-am gândit la un moment dat, mi-a trecut prin cap, dar mi-am dat seama că nu îmi place! Din punctul meu de vedere este o muncă foarte mare, de aici și aprecierea pentru oamenii care se ocupă de organizarea de evenimente. Îmi amintesc foarte bine stresul pe care îl trăiam în backstage atunci când așteptam să vină oamenii la concert, publicul.

Sunt genul de om care se implică emoțional și fizic, nu știu dacă aș putea să fac față unui stres atât de mare! Mi se pare că trebuie să fii făcut pentru asta. Momentan mă simt bine filmând pentru „Nevoia de oameni”.

Următorul pas profesional a început deja! Lucrez la al treilea copil al meu, anume „Nevoia de oameni”. Sunt foarte mândră de acest proiect, mi se pare că se conturează și prinde culoare. Personal, fetița și eu! Restul sunt anexe.”

Nu vrea să își refacă viața

De asemenea, ea a vrut să clarifice zvonurile cu privire la dorința de a-și reface viața. Mădălina Crețan a trecut printr-o suferință cruntă în momentul în care și-a pierdut soțul și a fost nevoită să o ia de la capăt. Ea a punctat că, în momentele de singurătate, simte dorul de Nosfe, nu dorința de o nouă relație:

„Nu am declarat asta! Nu înțeleg de ce s-a înțeles asta! Am scris un articol în care am zis că vreau să mă reîndrăgostesc de natură, de muzică. Am fost la pământ cu aceste lucruri în perioada cea mai cruntă de suferință! Pur și simplu nu e un lucru la care mă gândesc, nu îmi zic că vreau să mă recăsătoresc, să îmi refac viața!

Nu mă gândesc la asta, nu simt o lipsă neapărat! Am momentele de singurătate în care mai degrabă îmi este dor de soțul meu, nu mă gândesc că aș vrea un alt bărbat! Viitorul este incert, nu am de unde să știu cum o să mă ducă viața.”

Citește și Mădălina Crețan continuă să se întâlnească cu Nosfe în vise. ”Nu chiar atât de des pe cât mi-aș dori eu” VIDEO EXCLUSIV

Ce a dezvăluit despre iubirea trăită cu soțul ei

Mădălina Crețan și Darius Vlad Crețan, cunoscut drept Nosfe, au trăit o poveste de iubire ca în filme. Soția artistului a mărturisit că nu crede că o să aibă parte de această binecuvântare de două ori, iar standardele ei sunt unele ridicate:

„Sunt titluri care s-au extras din articolul pe care l-am numit „Vreau să mă reîndrăgostesc”. Nu are nicio legătură! Este foarte simplu. Eu și soțul meu am avut o relație ca în filme. Nu vreau să emit în Univers niște gânduri greșite, dar îmi este greu să cred că în această lume și în această viață primești de două ori o asemenea binecuvântare!

De asemenea, din păcate pentru mine, standardele sunt undeva foarte sus! Soțul meu a fost un bărbat din toate punctele de vedere! Atunci, nu știu, mă las surprinsă de viață și nu caut nimic!”

Citește și Soția lui Nosfe nu este străină de actorie. În ce film a jucat Mădălina Crețan: „E secretul vieții mele” VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *