Magda Pălimariu, primele declarații despre botez. “Știm că nașii vor fi tot părinții noștri spirituali”

Magda Pălimariu a devenit mamă chiar de ziua ei
Magda Pălimariu, primele declarații despre botez. “Știm că nașii vor fi tot părinții noștri spirituali”

Magda Pălimariu a devenit mamă chiar de ziua sa. Prezentatoarea TV a adus pe lume un băiețel pe data de 20 august, primind astfel un cadou special. Magda și soțul ei s-au gândit la botez încă de acum câteva luni.

Magda Pălimariu, primele declarații despre botez: “Nu ne-am decis dacă va avea loc aici sau în România”

Magda Pălimariu și soțul ei au decis ca părinții spirituali al copilului să fie aceeași cu ai lor, însă nu știu exact unde va avea loc evenimentul. Prezentatoarea TV a născut în Norvegia, acolo unde locuiește soțul ei, și probabil tot acolo vor locui, cel puțin o perioadă.

„Știm că nașii vor fi tot părinții noștri spirituali care ne-au cununat și au fost alături de noi mereu, însă nu ne-am decis dacă botezul bebelușului va avea loc aici sau în România”, a spus Magda Pălimariu în exclusivitate pentru viva.ro.

Ce spunea Magda Pălimariu despre creșterea copilului. Va apela sau nu la o bonă?

Magda Pălimariu a declarat că nu exclude varianta unei bone, însă probabil după câteva luni. Potrivit prezentatoarei TV, soțul ei va avea concediu în primele săptămâni după nașterea micuțului, astfel îi va fi alături și o va ajuta cu ceea ce are nevoie.

„O să vedem la momentul respectiv, nu excludem varianta unei bone, însă în primele săptămâni soțul meu o să își ia concediu pentru a sta acasă alături de noi și pentru a ne ajuta”, a mai spus Magda Pălimariu pentru sursa citată.

Cum a anunțat Magda Pălimariu că a născut. Primele imagini cu ea și bebelușul, în spital

Magda Pălimariu a publicat pe pagina sa de Instagram două imagini din spital, la doar câteva ore după ce a născut. Prezentatoarea TV a primit un cadou special de ziua ei. Magda nu a dat foarte multe detalii, doar a mărturisit că atât ea, cât și soțul ei sunt recunoscători pentru ceea ce s-a întâmplat.

“Ce cadou mai minunat pe lumea asta, puteam primi de ziua mea? ♥️ Și mai e și data căsătoriei noastre mâine! Dumnezeu ne-a binecuvântat cu minunea asta de băiețel mult dorit și așteptat. 🎊🎉Mulțumim Doamne!! Suntem recunoscători pentru tot!!🙏🏼”, a scris Magda Pălimariu pe pagina sa de Instagram.

Magda Pălimariu a născut
Magda Pălimariu a născut pe 20 august

Magda Pălimariu și soțul ei s-au căsătorit în urmă cu un an. Pe data de 21 august au împlinit un an de când sunt soț și soție, exact a doua zi după ce fiul lor s-a născut.

6 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.